user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature PHP Developer

Back-end (Web)Developer
Personato Werving en Selectie
 • Personato Werving en Selectie
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving In de rol als PHP Developer bij Moonen Packaging ben jij verantwoordelijk voor de optimale kwaliteit van het softwarepakket en zorg jij er voor dat er zo min mogelijk klachten en verstoringen zijn. Jij bent degene waar je collega’s terecht kunnen voor gebruiksvriendelijke oplossingen, waardoor zij hun werk beter kunnen doen. Hier haal jij voldoening uit! Jij kent de wensen en behoeften van je collega’s en maakt vervolgens de inschatting wat wel en niet mogelijk is binnen de webgebaseerde programma’s en softwarepakketten om tot de optimale oplossing te komen. Essentieel hierin is dat jij een goede inschatting weet te maken wat het effect van deze activiteiten is op het werk van je collega’s, zonder dat er storingen plaatsvinden en je collega’s zorgeloos kunnen werken.

Weet je wat nog meer gaaf is aan deze rol als Software Engineer? Dat je onderdeel wordt van een enthousiast IT team, bestaande uit mensen met veel vakinhoudelijke kennis en die ook houden van gezelligheid en persoonlijke interactie! Dit team bestaat uit nog een andere Developer (gespecialiseerd in Progress), een Allround IT medewerker en een Senior Administrator. Hierdoor krijg jij de vrijheid om mee te denken met de business. Hoe zien de bedrijfsprocessen eruit en welke verbeteringen kunnen doorgevoerd worden? Vervolgens kun jij dit implementeren in codes! Ook is er veel ruimte voor overleg en kennisdeling, alles om software zo veilig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Pak je kans en solliciteer nu!

Voorbeelden van projecten waar jij je mee bezig houdt:
 • Optimaliseren van het Intranet;
 • Het uitwerken van datamodellen (afhankelijk van vraag uit Business);
 • Codes schrijven, maar ook HTML functionaliteit bouwen (bedrijfsprocessen digitaliseren en automatiseren);
 • Optimaliseren van het Customer Portal en Supplier Portal;
 • Optimaliseren van interne Dashboards (ter ondersteuning van Sales/HR);
 • Het maken van een Salesapp voor buitendienst (gevuld met gegevens uit ERP/CRM);
 • Opbouwen van digitale dossiers.

lees meer

Functie-eisen Erg belangrijk in de rol als PHP Developer bij Moonen Packaging is het feit dat jij zelfstandig bent en binnen deadlines software kunt opleveren vanuit de vraag van de organisatie (gericht op intern en extern gebruik). Daarnaast is het belangrijk dat jij het ook leuk vindt om in een team te werken. Jij bent voortdurend bezig met het monitoren van de werking van software en webgebaseerde programma’s, maar je bent ook proactief! Dit uit zich in alternatieven om problemen op te lossen of verbetervoorstellen te implementeren en aandragen.

Verder ben jij dé nieuwe PHP Developer bij Moonen Packaging als je:
- Over HBO werk- en denkniveau beschikt;
- Uitgebreide kennis hebt van PHP, opgedaan in de praktijk of tijdens je studie (Progress is een pré);
- Altijd op zoek bent naar verbeteringen en deze weet om te zetten in acties;
- De wil hebt om alles te weten te komen over alle Moonen Packaging-systemen en applicaties;
- Ambitieus bent en de beste wil worden in je vakgebied;
- Kennis hebt van LAMP-stack, HTML, javascript en CSS;
- Kennis hebt van jQuery, Bootstrap, MVC of Scrum is dit een pré;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Moonen Packaging is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerp, beheer en distributie van verpakking en verpakkingsmateriaal. Naast de gevarieerde voorraad verpakkingen en verpakkingsmateriaal heeft de opdrachtgever een enorm assortiment gebruiksartikelen zoals winkelbenodigdheden, disposables, hygiëne-artikelen en kantoorartikelen. Het van oorsprong familiebedrijf is actief in de markt van verpakking en verpakkingsmateriaal en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de grootste totaalleveranciers voor de food-industrie, non-food industrie, food-service, het grootwinkelbedrijf en de retailmarkt. Door middel van de opgebouwde kennis van de branche en de schaalgrootte verleent onze opdrachtgever de garantie aan klanten dat het beschikking heeft over de beste verpakkingen en de beste verpakkingsmaterialen tegen optimale condities. De organisatie kenmerkt zich door de waarden: betrokkenheid, ontwikkeling & innovatie, dynamiek en teamwork. Er heerst binnen Moonen Packaging echt een familiecultuur, waarbij iedereen elkaar kent en je altijd met vragen bij je collega’s terecht kan. Binnen de organisatie staat het stukje welzijn van de medewerkers centraal. Daarnaast is er echt persoonlijke aandacht en wordt er gekeken hoe jij je competenties verder kunt ontwikkelen bij Moonen Packaging. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Moonen Packaging biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar is bovengemiddeld. Daarnaast biedt het bedrijf verschillende open opleidingstrajecten (volledig vergoed), maar net waar jij jezelf in wilt ontwikkelen. Ook zijn er in de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden (bijvoorbeeld gericht op projecten). Daarnaast krijg je de kans om te werken bij het Groenste bedrijf van Nederland, waar je jaarlijks een kerstpakket krijgt en er veel bedrijfsfeestjes zijn en gezamenlijke activiteiten.

lees meer

PHP Developer
Score: 9.8
Stemmen: 27

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Weert