user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Support Engineer

ICT Support
Personato Werving en Selectie
 • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Weet jij altijd de juiste oplossing voor problemen van de klant? En ben jij goed in zelfstandig werken? En geeft hard werken je daarnaast voldoening? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je. ITSN is namelijk op zoek naar een aanwinst voor de Servicedesk! 
Als Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de telefonische bereikbaarheid van de Servicedesk. Enerzijds ben je zelfstandig, maar anderzijds krijg jij energie van het werken in een team en samen tot oplossingen komen. Jouw hoofdtaak bestaat uit het oplossen van eerste- en tweedelijns Incidenten en het uitvoeren van Standaard Wijzigingen. Jij bent degene die de status van Incidenten en Wijzigingen bewaakt en doet er alles aan om zo min mogelijk verstoringen te hebben voor jouw klanten. Alles wat je op kan lossen, los je op, om zodoende jouw klanten de ondersteuning te bieden die ze verdienen. 

lees meer

Functie-eisen Jij bent een zelfstandige werker met 110% inzet. Je bent administratief sterk, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet prioriteiten te stellen. Je gaat oplossingsgericht te werk en stuurt andere collega’s aan waar nodig.

Verder pas je in deze rol als je:
 • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding hebt met HBO werk- den denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol;
 • Over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt, in combinatie met een hoge mate van zelfstandigheid, probleemoplossend vermogen en een hoge stressbestendigheid;
 • Leergierig en proactief bent en daarnaast ook beschikt over goede coachende vaardigheden;
 • Klantgericht, resultaatgericht en servicegericht te werk gaat;
 • Kennis van Office 365 is een pré.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ITSN is een aanbieder van ICT-diensten in de regio Zuidoost-Nederland, met vestigingen in Venlo en Eindhoven. ITSN is het verlengstuk van haar klanten en installeert, beheert en zorgt voor een optimale en betrouwbare ICT-omgeving. Met haar visie ‘Your Window to the World’ ligt de focus van ITSN op het verbeteren van de productiviteit en het functioneren van de gebruiker binnen haar team en haar organisatie. Dit doen ze met een ruim portofolio aan diverse Clouddiensten (waaronder Office 365, IAAS) en leveren ze hardware- en software, security- en beheerdiensten. Het mooiste pand in de regio Venlo. Dat is waar jij komt te werken! ITSN is gevestigd in de Innovatoren in Venlo. Een unieke locatie, met een prachtig uitzicht over de omgeving. Je komt te werken op de vijfde en zesde verdieping, waardoor jij je elke dag letterlijk met je hoofd in de wolken waant. Er heerst een hele fijne, informele cultuur waarbij Puur, Passie en Plezier hoog in het vaandel staan en waar de grote kantoortuin een inspiratievolle werkomgeving biedt. Het is niet mogelijk om het kantoor van je directeuren binnen te lopen. Niet mogelijk? Nee. Hans en René werken namelijk in dezelfde kantoortuin, er is geen afstand en er zijn geen geheimen voor elkaar. Het team van ITSN organiseert elk kwartaal wel wat leuks of het nu een BBQ is in de zomer of een bezoek aan een escaperoom, teambuilding is zeer belangrijk! En dan zijn er nog de pizzasessies, waarbij het teamgevoel en kennisdeling de leidraad zijn.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Naast het feit dat je in deze functie binnen een ervaren team van enthousiaste mensen terechtkomt en veel afwisseling in je werk hebt, biedt ITSN aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je in deze functie onder meer 27.5 vakantiedagen, een mooi salaris en een goede pensioenopbouw. Daarnaast worden binnen ITSN voldoende mogelijkheden geboden om jezelf te ontwikkelen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Bongers Luuk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Venlo Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Venlo