user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel ApplicatiebeheerderBusiness Analist
Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving In de rol als Functioneel Applicatiebeheerder bij De Meeuw ben jij verantwoordelijk voor de applicaties binnen de IT omgeving van het bedrijf. Het is een veelzijdige rol, waarin je enerzijds communicatief vaardig dient te zijn en anderzijds technisch onderlegd bent. Jij gaat in gesprek met je collega’s over de functionaliteit van de applicaties en doet onderzoek naar eventuele problemen bij het gebruik van deze applicaties. Vervolgens ben jij ook verantwoordelijk om deze problemen te rapporteren en verbeteringen en wijzigingen door te voeren. Zijn deze wijzigingen te technisch? Dan communiceer je dit met de softwareleverancier, want jij bent nu eenmaal geen programmeur.

Jij kent de wensen en behoeften van je collega’s en dankzij jou kunnen je collega’s zorgeloos met de applicaties werken. Van essentieel belang in de functie als Functioneel Applicatiebeheerder bij De Meeuw is dat jij je kennis met betrekking tot het ERP pakket en de gebruikte applicaties op een heldere, duidelijke manier kan overbrengen op je collega’s.
In deze rol staat het ERP pakket (Isah) van De Meeuw centraal. Je hoeft geen specifieke ervaring met Isah te hebben, maar dient wel te weten hoe een ERP pakket werkt en hoe je deze in kunt richten. Interesse? Reageer dan direct!

En weet je wat nog meer gaaf is? Dat je onderdeel van een klein IT team wordt, waarin nog twee andere collega’s werkzaam zijn. Hierdoor krijg jij veel vrijheid, maar ook heel veel verantwoordelijkheid. En weet je wat misschien nog wel gaver is? Jij denkt op organisatorisch/strategisch vlak mee op welke wijze bedrijfsprocessen beter ingericht kunnen worden en maakt hierin een vertaling naar de applicaties. Pak je kans en solliciteer nu!

lees meer

Functie-eisen Erg belangrijk in de rol als Functioneel Applicatiebeheerder bij De Meeuw is het feit dat jij gemakkelijk kan communiceren. Je moet over een grote hoeveelheid IT kennis beschikken en moet dit ook kunnen overdragen naar je collega’s. Je bent een man/vrouw van je woord en kan snel schakelen.

Verder ben jij dé nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder bij De Meeuw als je:
- Over HBO werk- en denkniveau beschikt en minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt (op het gebied van IT);
- Aantoonbare ervaring hebt met het werken met ERP Systemen;
- Ervaring met Lean techniek hebt (pré);
- Je graag wil verdiepen in gehele applicaties (niet slechts een gedeelte);
- Goed kan communiceren, in het Nederlands en Engels (Duits is een pré).
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Grensverleggers die in alles wat ze doen het belang van de wereld om hen heen als belangrijkste uitgangspunt nemen. De Meeuw is zo’n grensverlegger die, op het gebied van flexibele huisvestingsconcepten, een inspirerende wereld aan ongekende mogelijkheden biedt.Een wereld die architecten en bouwers inspireert en die de mensen van De Meeuw ruimte geeft voor groei en ontwikkeling. Een wereld die ongekende woonmogelijkheden voor consumenten en een nieuwe horizon in flexibele huisvestingsconcepten voor zorg en educatie laat zien. En een wereld die rekening houdt met de toekomst, door circulaire oplossingen te bieden. Zowel in materiaal als mens. De Meeuw biedt ruimte voor inspiratie. Ruimte voor groei. Ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor geluk. De mensen bij De Meeuw maken het verschil. Ja dit klinkt misschien cliché.. Maar door middel van samenwerking, een hart voor de zaak, een dosis Brabantse humor en geen dubbele agenda’s proberen ze écht tot een zo goed mogelijk resultaat te komen! Binnen De Meeuw is iedereen gelijk aan elkaar, van productie tot directeur, of dat je er nu 35 jaar werkt of maar één dag. Dit gevoel is door het hele bedrijf voelbaar! 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De Meeuw in Oirschot biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren zij de Metalektro CAO met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een hecht, informeel team.

lees meer

Functioneel Applicatiebeheerder
Score: 8.6
Stemmen: 22

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Oirschot