user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Senior Systeembeheerder - Moonen Packaging

Vacature Weert

Moonen Packaging
 • Moonen Packaging
 • HBO, 3 - 10 jaar ervaring
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze vacature van Senior Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze Linux/Opensource servers. Je bent continu op zoek naar de optimale balans tussen stabiliteit, veiligheid en beschikbaarheid bij bijvoorbeeld het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen.
Je houdt je bezig met het beheren, bewaken en onderhouden van de systemen, het oplossen van incidenten, resulterend in een optimale werking en maximale beschikbaarheid van het systemen. Vervolgens neem je hier actie op en doe je verbetervoorstellen aan jouw manager. Hierbij ben jij je altijd bewust van de mogelijke gevolgen van ICT acties binnen de organisatie.
Als de systemen niet werken, ligt alles stil. Jij bent daarom uitermate belangrijk voor de continuïteit van Moonen Packaging!

lees meer

Functie-eisen Om voor deze vacature in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:
 • Je hebt HBO/Universitair werk en denk niveau
 • Je hebt ruime kennis en ervaring met het beheer van Linux server omgevingen.
 • Je bent analytisch ijzersterk;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
   
Verder ben je altijd op zoek naar verbeteringen, kun je jouw mening met feitelijke informatie onderbouwen en werk je zeer gestructureerd zodat je jouw deadlines altijd weet te halen. Je bent een positief en oplossingsgericht persoon die altijd gaat voor een hoge klanttevredenheid.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Moonen Packaging is een innovatieve verpakkingsspecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Op dagelijkse basis denkt Moonen Packaging met passie én ambitie mee in het ontwerp, beheer en distributie van food- en non-food verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Het van oorsprong familiebedrijf is actief in de markt van verpakking en verpakkingsmateriaal en beschikt over een assortiment bestaande uit meer dan 10.000 artikelen waarmee klanten in heel Europa, voornamelijk in de retail, foodservice en industrie worden voorzien van de beste verpakkingen en verpakkingsmaterialen tegen optimale condities. Naast de gevarieerde voorraad verpakkingen en verpakkingsmateriaal beschikt Moonen Packaging over een enorm assortiment  aan gebruiksartikelen zoals winkelbenodigdheden, disposables, hygiëne-artikelen en kantoorartikelen. Door de jaren heen heeft Moonen zich ontwikkelt tot een van de grootste totaalleveranciers voor de food-industrie, non-food industrie, food-service, het grootwinkelbedrijf en de retailmarkt. Wil jij je aansluiten bij de Opensource familie waarbij jij jouw steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling en programmering van IT-systemen? Dan verwelkomt Moonen Packaging jou graag binnen haar vooruitstrevende IT-team, dat altijd op zoek is naar innovatie! Maatschappelijk verantwoord ondernemen d.m.v. een duurzaam verpakkingsbeleid staat hierin centraal. Werken bij Moonen, is werken bij het groenste bedrijf van Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Wat heeft Moonen Packaging jouw te bieden? Naast een goed salaris biedt Moonen Packaging jou ook:
 • De kans om je aan te sluiten bij de Opensource familie, je hierin te verdiepen en jouw steentje bij te dragen aan de ontwikkeling en programmering van deze systemen;
 • Een IT team die zelf systemen ontwikkelt en altijd streeft naar verbeteringen;
 • Een werkplek bij het Groenste bedrijf van Nederland;
 • Een ambitieus bedrijf waar groei en ontwikkeling op nummer 1 staan;
 • Een organisatie waar betrouwbaarheid, klantgerichtheid, duurzaamheid en innovatie in het DNA zitten;
 • Een waaier aan voordelen, zoals bedrijfsfitness, 6 extra bovenwettelijke verlofdagen enz.
   
Vraag je je nu af hoe je deze kans uitlegt aan jouw vrienden en familie? Zeg dan: Ik zorg in deze functie voor een gemakkelijke maar veilige toegang tot de digitale wereld van Moonen Packaging tevens zorg ik ervoor dat de technologie op iedere werkplek werkt.”
 
Ben jij de persoon die Moonen Packaging zoekt? Reageer dan direct!

lees meer

Contactpersoon Luuk Bongers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Applicatiebeheerder in regio Weert
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Weert