user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Personato Werving en Selectie https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/2171/9c0a17ac2ed8d5eb43de440b73db032f/
Keizersveld 91
5803AM Venray Limburg NL

0478 630 930
Personato Werving en Selectie
Score: 7.8
Stemmen: 2

Personato Werving en Selectie

Keizersveld 91, Venray

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie
  • Venray
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0478 630 930
Bekijk ICT vacatures

Personato Werving Selectie assisteert bedrijven en instellingen bij een kwalitatieve, efficiënte en doelmatige werving en selectie van personeel op MBO, HBO en Universitair niveau. Daarnaast worden personen die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrire persoonlijk begeleid in de zoektocht naar (nieuw) carrireperspectief, met als uitgangspunt een vast dienstverband. Dit uiteraard oriënterend en vertrouwelijk.

Personato Werving Selectie is een enthousiaste en ambitieuze organisatie, die streeft naar het behalen van een maximaal resultaat voor zowel de werkgever als de werknemer.

- Accountancy Fiscaliteit
- Bancair Assurantiën
- Finance Control
- ICT
- Juridisch Advocatuur
- Logistiek
- Office management
- PO
- Sales Marketing
- Techniek
- Overig

Het werkgebied van Personato Werving Selectie is uitgebreid, onze klanten bevinden zich in een grote driehoek van Zwolle tot Maastricht tot Roosendaal.


ICT:
Treed op als intermediar voor vaste contracten in de IT consultancy en voor interne klanten in alle sectoren. Wij zoeken doorlopend professionals die onderlegd zijn in IT-Infrastructuur, Software Ontwikkeling, , Projectmanagement, Applicatiebeheer, Embedded Engineering, Business Intelligence en Business Consultancy.

Dus ben jij in vertrouwen en in discretie op zoek naar een nieuwe carrierstap op niveau in de regio Limburg, Brabant of Gelderland? Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek!

Werken bij Personato Werving en Selectie? 11 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Data Integratie Consultant
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
IT&Care - Son en Breugel
Traineeship Software Developer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Rotterdam
Systeembeheerder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
AVG - Heijen
App Developer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Skindustries - Venray
Functioneel Applicatiebeheerder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
De Meeuw - Oirschot
Systeembeheerder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Nijmegen
Software Developer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Eindhoven
Scrum Master
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Coop Supermarkten - Velp
Applicatiebeheerder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Wiltec - Uden
Data Architect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Wiltec - Uden
Support Engineer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Venlo
124 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Senior Systeembeheerder (vervuld)
TWC “Bij TWC ben je van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klanten. Wij vinden altijd de beste oplossing voor de klant, want dat is het belangrijkste!” – Directeur TWC...
.NET Developer (vervuld)
SIENN In deze functie als .Net Developer houd jij je bezig met het maken van maatwerk oplossingen voor klanten van SIENN. Denk hierbij aan echt grote klanten, zoals Telfort, Unit4 ..
Servicedesk Medewerker (vervuld)
AVG In deze functie ben jij verantwoordelijk voor eigenlijk alle eerstelijns vragen/problemen van je collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor het aannemen, registreren, ..
ICT Support Medewerker (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als IT Support Medewerker ben je het 1e aanspreekpunt voor je klanten. Dit zijn reeds bestaande klanten van SIENN, die tegen problemen aanlopen in het gebruik van de IT ..
PHP Developer (vervuld)
Personato Werving en Selectie In de rol als PHP Developer bij Moonen Packaging ben jij verantwoordelijk voor de optimale kwaliteit van het softwarepakket en zorg jij er voor dat er zo min mogelijk klachten..
Servicedesk medewerker (vervuld)
TWC In deze functie van Servicedesk Medewerker bij TWC ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van systemen en applicaties van diverse klanten vanuit een vaste standplaats..
Software Ontwikkelaar (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als Software Ontwikkelaar komt je focus te liggen op het automatiseren van de interne processen en applicaties. Om de processen goed te automatiseren maken we gebruik van ..
Frontend Developer (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wat ga je allemaal doen? Als frontend developer ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor state of the art software. Je gaat je bezig houden met de ..
Software Engineer (vervuld)
Personato Werving en Selectie Voor de vacature van Software Engineer bij Brainpact is Personato opzoek naar iemand die vrijheid en zelfstandigheid in zijn functie belangrijk vindt. Als Software Engineer ..
Database Administrator (vervuld)
Personato Werving en Selectie “Als Database Administrator bij IT&Care ben ik hét aanspreekpunt van onze databasesystemen en draag ik met veel plezier deze verantwoordelijkheid.” In deze ..
Senior System Engineer (vervuld)
Personato Werving en Selectie “Bij TWC ben je van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klanten. Wij vinden altijd de beste oplossing voor de klant, want dat is het belangrijkste!” – Directeur ..
System Engineer (vervuld)
Personato Werving en Selectie “Het mooie aan mijn baan bij ITSN als System Engineer is de balans die ik heb tussen intern op kantoor en extern bij klanten, waardoor elke dag anders is – System Engineer..
System Engineer (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als System Engineer bij IT&Care ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en beveiligen van alle ICT-systemen binnen IT&Care. ..
Systeembeheerder (vervuld)
Personato Werving en Selectie Het mooie aan de functie als Systeembeheerder bij Mifa Aluminium is dat je niet alleen Systeembeheerder bent. Jij bent veel meer. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van ..
Functioneel Applicatiebeheerder (vervuld)
Personato Werving en Selectie In de rol als Functioneel Applicatiebeheerder bij De Meeuw ben jij verantwoordelijk voor de applicaties binnen de IT omgeving van het bedrijf. Het is een veelzijdige rol, ..
Backend Developer (vervuld)
PayCheckout Als Backend Developer ga je werken aan een betalingstransactie systeem, ofwel een payment gateway. PayCheckout maakt inmiddels deel uit van een Engels bedrijf en gaat haar ..
Front End Developer (vervuld)
Wolters Kluwer Als Front End Developer kom je terecht in een team van 10 IT specialisten. Dit is een combinatie van (Back End) Developers, Product Owner, Configuratiespecialisten, een UX/UI ..
Project Engineer (vervuld)
ITSN Als Project Engineer bij ITSN heb je al behoorlijk wat jaren ervaring als Systeembeheerder en bij voorkeur op projectbasis. Je bent projectmatig aan het werk, waarbij je kunt ..
Business Intelligence Specialist (vervuld)
IT&Care IT&Care is op zoek naar een tweetal Business Integration Specialists om het team te versterken! De eerste BI Specialist richt zich volledig op de backend. Jij ..
Business Analyst IT (vervuld)
De Rooy Om continu te verbeteren en hierdoor de bedrijfsvoering naar een hoger niveau te brengen ga jij als Business Analyst IT de beschikbare informatie verder uitdiepen. Het ..
Support Engineer (derde lijn) (vervuld)
Personato Werving en Selectie Voor een IT dienstverlener in Noord-Brabant zijn we op zoek naar een Support Engineer die beschikt over grote technische vaardigheden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor ..
Senior Systeembeheerder (vervuld)
Personato Werving en Selectie Voor een IT dienstverlener in Noord-Brabant zijn we op zoek naar een tweetal Senior System Engineers die kunnen helpen bij de verdere groei van de organisatie. In de eerste ..
ICT Business Process Analyst (vervuld)
Laura Metaal “Wat ik leuk vind aan mijn baan is de juiste afwisseling van de uitrol van verschillende ICT projecten en het verbeteren en beheren van de verschillende systemen en ..
Systeembeheerder (vervuld)
Weir Minerals "Ik hou me bezig met complexe projecten zoals migraties en virtualisaties van omgevingen. Maar ik sta ook dagelijks klaar voor mijn collega's om ervoor te zorgen dat onze ICT ..
PHP developer (vervuld)
Schulinck Als PHP Developer ben je de spil tussen gebruikers en de functionaliteiten. Wanneer de gemeente en andere gebruikers bepaalde niet functionele features tegenkomen ga jij ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Venray