user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down
Contact met Personato Werving en Selectie
Je bericht is met succes verzonden
Contactgegevens

Personato Werving en Selectie https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/2171/9c0a17ac2ed8d5eb43de440b73db032f/
Keizersveld 91
5803AM Venray Limburg NL

0478 630 930

Personato Werving en Selectie

Keizersveld 91, Venray

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie
  • Venray
  • 101 - 500 medewerkers
  • 0478 630 930
Bekijk ICT vacatures

Personato Werving Selectie assisteert bedrijven en instellingen bij een kwalitatieve, efficiënte en doelmatige werving en selectie van personeel op MBO, HBO en Universitair niveau. Daarnaast worden personen die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrire persoonlijk begeleid in de zoektocht naar (nieuw) carrireperspectief, met als uitgangspunt een vast dienstverband. Dit uiteraard oriënterend en vertrouwelijk.

Personato Werving Selectie is een enthousiaste en ambitieuze organisatie, die streeft naar het behalen van een maximaal resultaat voor zowel de werkgever als de werknemer.

- Accountancy Fiscaliteit
- Bancair Assurantiën
- Finance Control
- ICT
- Juridisch Advocatuur
- Logistiek
- Office management
- PO
- Sales Marketing
- Techniek
- Overig

Het werkgebied van Personato Werving Selectie is uitgebreid, onze klanten bevinden zich in een grote driehoek van Zwolle tot Maastricht tot Roosendaal.


ICT:
Treed op als intermediar voor vaste contracten in de IT consultancy en voor interne klanten in alle sectoren. Wij zoeken doorlopend professionals die onderlegd zijn in IT-Infrastructuur, Software Ontwikkeling, SAP, Projectmanagement, Applicatiebeheer, Embedded Engineering, Business Intelligence en Business Consultancy.

Dus ben jij in vertrouwen en in discretie op zoek naar een nieuwe carrierstap op niveau in de regio Limburg, Brabant of Gelderland? Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek!

Werken bij Personato Werving en Selectie? 10 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Senior Systeembeheerder - Moonen Packaging
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Moonen Packaging - Weert HBO, 3 - 10 jaar ervaring
Data Traineeship
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Son en Breugel HBO, starter
VR / AR Developer - Skindustries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Skindustries - Venray MBO, 1 - 3 jaar ervaring
Project Manager Klantdata - ARAG Rechtsbijstand
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ARAG Rechtsbijstand - Leusden HBO, 3 - 5 jaar ervaring
App Developer - Skindustries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Skindustries - Venray MBO, 1 - 10 jaar ervaring
PHP Developer - Trucks.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Trucks.nl - Wijchen HBO, starter
Functioneel Beheerder - Swiss Sense
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Uden HBO, 3 - 5 jaar ervaring
Applicatiebeheerder - ITAM Solutions
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ITAM Solutions - Son en Breugel MBO, starter
Data Integratie Consultant - IT&Care
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
IT&Care - Son en Breugel HBO, starter
Informatiemanager - Gemeente Venray
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Gemeente Venray - Venray WO, 3 - 10 jaar ervaring
38 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Functioneel Applicatiebeheerder (vervuld)
Personato Werving en Selectie “Als functioneel applicatiebeheerder zorg ik ervoor dat de planner de beste routes kan uitschrijven en dat onze processen van afvalbewerking - en verwerking het juiste ..
High Potential Functioneel Beheerder (vervuld)
Technische universiteit Eindhoven Wij zijn op zoek naar een enthousiaste high potential functioneel beheerder met inzicht in financiële processen en informatievoorziening. 50% van zijn taken zullen ..
IT Teamleider / Manager (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een IT Teamleider / Manager die zich vooral gaat bezighouden met het begeleiden van de ICT afdeling, operationele kwesties en verbeteringen binnen de ..
Business Intelligence & DBA Specialist (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een Business Intelligence & DBA Specialist die veelzijdig wil werken. Onze klant werkt snel, heeft variatie in de werkzaamheden en levert werk af in ..
Software Engineer, html, css, mysql, goed salaris! (vervuld)
Personato Werving en Selectie In de functie van Software Engineer ontwikkel, bouw en implementeer jij onderdelen van een product of ondersteun je een klant bij het verbeteren, verder ontwikkelen en ..
System Engineer omgv. Eindhoven, goed salaris + auto van de zaak (vervuld)
Personato Werving en Selectie Ben je als System Engineer op zoek naar een echte uitdaging, toon je veel zelfstandigheid, en weet je met veel initiatief de beoogde planning en resultaten te behalen? Dan is ..
Medior Java ontwikkelaar (tot €4500,- p/m) (vervuld)
Personato Werving en Selectie In deze uitdagende functie van Java ontwikkelaar ontwerp, bouw en implementeer je zelfstandig projecten op multimedia gebied (vooral voor websites van overheden en non-profit ..
Leergierige Product Engineer €3500,- p/m (vervuld)
Personato Werving en Selectie In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van productonderdelen en werk jij in een team met vele disciplines. Doelgericht werken en teamwork zijn ..
Internet Support Engineer, leuke job! (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als Internet Support Engineer ben jij het aanspreekpunt voor de klanten van desbetreffend bedrijf en bied jij ze ondersteuning in de gebruiksgemakken van de producten. Dit doe..
Service Desk Engineer (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een Service Desk Engineer. Als Service Desk Engineer 2e lijns heb je de volgende taken: Telefonisch ondersteunen van klanten bij technische ..
Java Ontwikkelaar Noord-brabant (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een ontwikkelaar die Java door en door kent. Als Java Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het huidige systeem. ..
Technisch Software Engineer (vervuld)
Personato Werving en Selectie In de functie van Technisch Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van software. Je werkt in complexe ontwikkelomgevingen en de door ..
Microsoft System Engineers, Consultants, Beheerders! (vervuld)
Personato Werving en Selectie Oplossingen bedenken, daar ben je goed in. Scherp luisteren naar wat gebruikers en organisaties nodig hebben, en die wensen vertalen naar feilloos functionerende netwerken en ..
PHP Webontwikkelaar in Den bosch, goed salaris! Mbo / Hbo (vervuld)
Personato Werving en Selectie Voor het onderhouden en ontwikkelen van de websites en het bouwen van bedrijfskundige webapplicaties (voorraad systemen, ERP e.d) van onze klant zoeken wij een webdeveloper, ..
Web Developer / Software Engineer €2.500 - €4.000 (vervuld)
Personato Werving en Selectie In de functie als webdeveloper, software engineer ben je samen met een leuk, informeel jong team verantwoordelijk voor het ontwerpen van applicaties, het schrijven van ..
High Potential Software Engineer (omgev. Arnhem) (vervuld)
Personato Werving en Selectie In de functie van Software Engineer ga je werken aan toonaagevende visualisatieprojecten! Je komt terecht in een afwisselende en uitdagende job. Programmeer kennis en ..
Support medewerker MBO 1e lijns (omgv. Den Bosch) (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een Support medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch of remote oplossen van storingen. Daarnaast beantwoord je vragen van interne ..
Webdeveloper / PHP ontwikkelaar - Omgeving Den Bosch (vervuld)
Personato Werving en Selectie Voor het onderhouden en ontwikkelen van de websites en het bouwen van bedrijfskundige webapplicaties (voorraad systemen, ERP e.d) van onze klant zoeken wij een webdeveloper, ..
Medior Projectmanager (Brabant) (vervuld)
Personato Werving en Selectie Het bedrijf zoekt een Projectmanager met enkele jaren management ervaring, bij voorkeur met een achtergrond in de ICT. De werkzaamheden zullen voornamelijk interne projecten ..
Support medewerker omgv. Den bosch € 2250 - € 3300 (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een 2e lijns Support medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch of remote oplossen van storingen. Daarnaast beantwoord je vragen van ..
Ervaren programmeur / webdeveloper gelderland (vervuld)
Personato Werving en Selectie Voor het onderhouden en verder ontwikkelen van de websites van onze klant zoeken wij een ervaren programmeur / webdeveloper met creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel. In..
.NET Ontwikkelaar Zuid-Oost Brabant (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een ontwikkelaar die een passie heeft voor het ontwikkelen in .NET. Als C#.NET ontwikkelaar kom je in een omgeving terecht waar je gaat werken met de ..
PHP Webdeveloper (MySql, html, css, js) € 2.500 - € 5.000 p/m (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een PHP Webdeveloper in omgeving Maarheeze. Je taken bestaan o.a. uit: In een PHP/MYSQL omgeving ga je programmatuur ontwikkelen en implementeren;..
Ervaren .NET ontwikkelaar (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een ervaren .NET Ontwikkelaar voor een groeiend bedrijf in de software ontwikkeling. De online software die wordt ontwikkeld is voornamelijk bedoeld voor..
High potential Programmeur (noord-limburg) (vervuld)
Personato Werving en Selectie Wij zijn op zoek naar een High potential Programmeur. De persoon die we zoeken moet het leuk vinden om in een complexe omgeving nieuwe functionaliteiten voor systemen of ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Venray