user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Personato Werving en Selectie https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/2171/9c0a17ac2ed8d5eb43de440b73db032f/
Keizersveld 91
5803AM Venray Limburg NL

0478 630 930

Personato Werving en Selectie

Keizersveld 91, Venray

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie
  • Venray
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0478 630 930
Bekijk ICT vacatures

Personato Werving Selectie assisteert bedrijven en instellingen bij een kwalitatieve, efficiënte en doelmatige werving en selectie van personeel op MBO, HBO en Universitair niveau. Daarnaast worden personen die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrire persoonlijk begeleid in de zoektocht naar (nieuw) carrireperspectief, met als uitgangspunt een vast dienstverband. Dit uiteraard oriënterend en vertrouwelijk.

Personato Werving Selectie is een enthousiaste en ambitieuze organisatie, die streeft naar het behalen van een maximaal resultaat voor zowel de werkgever als de werknemer.

- Accountancy Fiscaliteit
- Bancair Assurantiën
- Finance Control
- ICT
- Juridisch Advocatuur
- Logistiek
- Office management
- PO
- Sales Marketing
- Techniek
- Overig

Het werkgebied van Personato Werving Selectie is uitgebreid, onze klanten bevinden zich in een grote driehoek van Zwolle tot Maastricht tot Roosendaal.


ICT:
Treed op als intermediar voor vaste contracten in de IT consultancy en voor interne klanten in alle sectoren. Wij zoeken doorlopend professionals die onderlegd zijn in IT-Infrastructuur, Software Ontwikkeling, , Projectmanagement, Applicatiebeheer, Embedded Engineering, Business Intelligence en Business Consultancy.

Dus ben jij in vertrouwen en in discretie op zoek naar een nieuwe carrierstap op niveau in de regio Limburg, Brabant of Gelderland? Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek!

Werken bij Personato Werving en Selectie? 7 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Support Engineer (derde lijn)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Oss
Senior Systeembeheerder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Oss
Systeembeheerder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Weir Minerals - Venlo
Cloud Engineer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Venlo
System Engineer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Venlo
Senior Servicedeskmedewerker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Venlo
System Engineer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Personato Werving en Selectie - Enschede
97 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
ICT Business Process Analyst (vervuld)
Laura Metaal “Wat ik leuk vind aan mijn baan is de juiste afwisseling van de uitrol van verschillende ICT projecten en het verbeteren en beheren van de verschillende systemen en ..
PHP developer (vervuld)
Schulinck Als PHP Developer ben je de spil tussen gebruikers en de functionaliteiten. Wanneer de gemeente en andere gebruikers bepaalde niet functionele features tegenkomen ga jij ..
ICT Medewerker (vervuld)
Swiss Sense Binnen het ICT team die bestaat uit twee ICT Medewerkers, twee Applicatiebeheerders en één ICT Coördinator zorg je samen voor het pro actief beheren van de bedrijf ..
ICT Business Process Analyst (vervuld)
Laura Metaal “Wat ik leuk vind aan mijn baan is de juiste afwisseling van de uitrol van verschillende ICT projecten en het verbeteren en beheren van de verschillende systemen en ..
Servicedesk medewerker (vervuld)
CJ Wildbird Foods Ltd/Vivara Als Servicedesk medewerker bij CJ Wildbirds Food Ltd/Vivara ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s (de gebruiker) en ondersteun je ze op het moment dat zij er niet ..
Servicedesk Medewerker (vervuld)
Retsoft Als Servicedesk Medewerker ben je de 1e lijns support richting de klanten en gebruikers van de Retsoft software. De 1e lijns problemen die ze tegen komen in het gebruik van ..
Junior Software Developer (vervuld)
Retsoft Wij zijn op zoek naar een Junior Software Engineer die wil werken in een zelfsturend scrum team. Samen met het team ga je constant opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit ..
Accountmanager Hardware & IT (vervuld)
Personato Werving en Selectie De belangrijkste taken in de functie Accountmanager Large Enterprises zijn het beheren en uitbouwen van de ‘share of wallet’ bij bestaande klanten en de acquisitie ..
Network Engineer (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als Network Engineer van IT&Care ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het netwerk- en telecominfrastructuur. Je installeert, configureert en ..
Data Warehouse Beheerder (vervuld)
Personato Werving en Selectie Door de groei van Bovemij is de IT afdeling flink aan het uitbreiden. De activiteiten van Datawarehouse Beheerder waren eerst onder verdeeld onder een aantal collega’s, maar..
Junior Business Project Manager (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als Junior Business Project Manager ben jij constant bezig met de implementatie van verbeteringen om de customer experience zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast gaat er ..
IT Starter (vervuld)
Personato Werving en Selectie Vanwege onze sterke groei verwelkomen wij jou graag als junior/starter in ons Applicatieteam. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheren van de bestaande ..
Change Engineer (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als Change Engineer van ITSN ga je aan de slag met geplande changes bij klanten, met als doelstelling deze wijzigingen door te voeren zonder dat het ten kosten gaat van de ..
IT Business Architect (vervuld)
Personato Werving en Selectie Ben jij op zoek naar veel afwisseling in je werk, is bij jou de klant nog meer dan een koning en ben je daarnaast representatief en creatief? Dan ben jij de IT Business ..
Systeembeheerder (vervuld)
Personato Werving en Selectie “Bij TWC ben je van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klanten. Met de menselijke factor als basis, vinden wij altijd de beste oplossing.” – Directeur TWC.Als ..
Software Developer (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als iemand in de kroeg je vraagt wat voor werk je doet als integratie specialist IT, zeg jij: “Ik zorg als integratie specialist | IT Developer ervoor dat alle applicaties ..
Customer Data Analyst (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als Customer Data Analyst is het jouw verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat de customer database aan de hoogwaardige kwaliteitseisen voldoet van Office Depot. Jij bent..
SAP Applicatiebeheerder (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als SAP Applicatiebeheerder maak je deel uit van het SAP team en werk je samen met functioneel en technisch SAP specialisten. Het SAP team is verantwoordelijk voor het beheer ..
Project Manager (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als ICT Project Manager bij IT&Care ga jij aan de slag met uitdagende, gevarieerde ICT projecten waar jij al je energie in kwijt kan. Dit doe je samen met een team bestaande ..
Medewerker Winkel IT Support (vervuld)
Personato Werving en Selectie “Het mooie aan mijn rol als Medewerker Winkel IT Support is het feit dat ik bij veel verschillende Coop winkels kom en vanwege mijn vele verschillende taken, heb ik een baan..
Servicedesk medewerker (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als Servicedesk medeweker bij Coop kom je te werken in een leuk en gedreven team. Ja écht een team, want ze hebben veel voor elkaar over. Daarnaast zijn ze zeer gedreven om ..
Applicatiebeheerder (vervuld)
Personato Werving en Selectie Als applicatiebeheerder signaleer en analyseer je problemen in het IT proces. Daarnaast verleen je ondersteuning op het gebied van IT en draag je bij aan de beschikbaarheid, ..
System Administrator (vervuld)
Personato Werving en Selectie "Ik hou me bezig met complexe projecten zoals migraties en virtualisaties van omgevingen. Maar ik sta ook dagelijks klaar voor mijn collega's om ervoor te zorgen dat onze ICT ..
Software Engineer (vervuld)
Personato Werving en Selectie Personato is in deze vacature op zoek naar een enthousiaste backend developer. Jouw enthousiasme en passie voor ontwikkelen, dat is waar we naar op zoek zijn! Als dat er is, ..
Systeembeheerder - Andes (vervuld)
Andes Als Systeembeheerder van Andes ben je volledig verantwoordelijk voor het installeren, beheren en onderhouden van de IT omgeving. Andes werkt in een Microsoft omgeving, wat ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Venray