Contact

High Focus B.V.
Neerloopweg 33
4814RS Breda Noord-Brabant NL

Score: 9.2
Stemmen: 5

High Focus B.V.

Vacatures & Werken bij High Focus B.V.

High Focus biedt IT-ondersteuning en IT-vernieuwingen op alle fronten. Van hulp bij kleine problemen met laptop, printer of fax tot het aanleggen en onderhouden van complete computernetwerken. Elk bedrijf of gemeente, met grote of kleine wensen, kan bij ons terecht voor een begrijpelijke en betaalbare service. High Focus staat u terzijde met advies en begeleiding in het maken van de juiste beslissingen. Flexibiliteit is bij ons een vanzelfsprekende eigenschap. Dankzij jarenlange IT-service aan diverse takken van het bedrijfsleven, gemeenten en provinciale overheden heeft High Focus diensten kunnen ontwikkelen die bij de wensen van elke klant aansluiten. Virtualisatie sofware, Gravenadministratie en Remote Beheer om er maar een paar te noemen.

Wat u verder van ons mag verwachten is een prettige werksfeer, gezellige en hardwerkende collegas en de kans om mee te denken aan het optimaliseren van producten en diensten. Uw kennis, vaardigheden en meningen worden gewaardeerd. Samen kunnen we meer bereiken.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 076-5449449. CVs met motivatiebrief kunnen verzonden worden aan [email protected]

High Focus B.V. Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures