user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

ICQ-ICT https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/181/fc221309746013ac554571fbd180e1c8/
Randstad 21-31
1314BE Almere Flevoland NL

ICQ-ICT
Score: 8.4
Stemmen: 2

ICQ-ICT

Randstad 21-31, Almere

ICQ-ICT

HUMAN CAPITAL IN ICT SERVICES

ICQ-ICT is een jonge organisatie, die professionele deskundigheid combineerd met gedrevenheid. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

ICQ-ICT biedt u diverse mogelijkheden aangaande Human Capital voor ICT services. Of het nu gaat om detachering, deta-vast, outsourcing of werving en selectie, ICQ-ICT is uw partner bij uitstek voor professionals, die graag de uitdaging van een nieuwe opdracht bij bedrijven of instellingen aangaan. Om welke uitdaging het ook gaat, ICQ-ICT biedt u een passende oplossing.

ICQ-ICT levert daarnaast professionele ICT dienstverlening gedurende de gehele life cycle van verworven ICT dienstverlening. De dienstverlening is er op gericht, het management van de organisatie passend te ondersteunen bij het plannen, uitvoeren, controleren, bijsturen en managen van ICT dienstverlening.

ICQ-ICT bezit daarnaast over een hoog niveau van kennis in de vorm van detachering, werving selectie, projectmanagement en consultancy. Heeft u tijdelijk behoefte aan kennis of capaciteit, dan is ICQ-ICT uw gesprekspartner.

ICQ-ICT is gespecialiseerd in detachering, contract management, executive search en werving en selectie, lifecycle Management, Interim Management, Keten Monitoring en Applicatie ontwikkeling. Dit is een unieke combinatie van expertise en bereik in de markt, waarvan inmiddels al vele klanten profiteren.

ICQ-ICT levert voor IT freelance projecten, IT freelance opdrachten ICT professionals op tijdelijke basis aan organisaties in heel Nederland.
Zowel de freelance professionals als ook onze eigen medewerkers zijn top specialisten in hun vak en beschikken over juist die kennis en ervaring om voor u de opdracht te realiseren en tot een succes te maken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de relevante wet- en regelgeving en kunnen hierdoor alle risicos voor u uitsluiten en u gedegen adviseren.

Onder de opdrachtgevers van ICQ-ICT bevinden zich diverse toonaangevende organisaties en bedrijven. ICQ-ICT ondersteunt onze opdrachtgevers door de inzet van hoogwaardige professionals.

Werken bij ICQ-ICT? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
100 vervulde ICT vacatures
Testcoördinator UWV (vervuld)
ICQ-ICT Testcoördinator project omschrijving Inhoud 1. Doel van de functie Is verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden, testen en accepteren van nieuwe of ..
Specialist datawarehousing / datamigraties (vervuld)
ICQ-ICT project omschrijving Functienaam Specialist datawarehousing / datamigraties / dataintegratie Functieprofiel Gecertificeerd ‘PowerCentre Consultant’. Minimaal..
Ontwerper DWH (vervuld)
ICQ-ICT Ontwerper DWH Inhoud Ontwerper Datawarehouse De afdeling Datawarehouse van UWV valt onder Financieel Economische Zaken. FEZ DWH heeft als doel om het UWV van management ..
Functioneel Ontwerper Filenet (vervuld)
ICQ-ICT Context EAED is de primaire applicatie van UWV voor het archiveren van documenten. Met de komst van WIA wordt het belang als primaire applicatie voor de uitvoering steeds ..
Senior tester UWV (vervuld)
ICQ-ICT Senior Tester .. project omschrijving Inhoud Op dit moment lopen er 2 trajecten waarop getest moet worden namelijk de migratie van WWW naar IBM, geplande einddatum ..
Senior Functioneel Ontwerper (vervuld)
ICQ-ICT Senior Functioneel Ontwerper Inhoud Kennis en Diensten Centrum (KDC) KDC is het Kennis en Dienstencentrum voor informatievoorziening van het UWV. Het KDC ondersteunt de ..
Sr. projectleider OM (vervuld)
ICQ-ICT Sr. projectleider OM project omschrijving Kennis en Diensten Centrum (KDC) KDC is het Kennis en Dienstencentrum voor informatievoorziening van het UWV. Het KDC ..
Projectmanager technische migratie (vervuld)
ICQ-ICT Projectmanager technische migratie project omschrijving Bij het project “Stabilisatie EAED” is er een tijdelijke vacature voor een periode van 6 a 7 maanden ..
Senior service manager change management (vervuld)
ICQ-ICT ICT Services ICT-Services zal zich in haar taken volledig en uitsluitend concentreren op ‘end to end beschikbaarheid’ van de informatiesystemen en op het ..
Business Consultant (vervuld)
ICQ-ICT Doel van de eenheid De missie van IM is het zorgdragen voor een informatievoorziening die de gebruikersorganisatie optimaal ondersteunt bij het besturen en uitvoeren van haar..
Resource Inzet Manager (vervuld)
ICQ-ICT Inhoud Doel Resource Inzet Management • In ontvangst nemen van resourceaanvragen op basis van een goed werkend resourceplanningproces binnen de gehele IV-functie, waar..
Senior procesanalist / business consultant (vervuld)
ICQ-ICT Functienaam : Senior procesanalist / business consultant Functieprofiel Doel : Analyseren / Inventariseren en documenteren beoogde nieuwe werkwijze van de Regionale ..
Software Engineer Eindhoven (vervuld)
ICQ-ICT De klant ontwikkelt en produceert betrouwbare en innovatieve producten op het gebied van beveiliging en communicatie. Wij zijn actief op de gebieden van CCTV ..
Servicedesk Medewerker UWV (vervuld)
ICQ-ICT Functienaam Servicedesk Medewerker Servicemanagement AG is een dienstverlenende stafafdeling. Deze afdeling zorgt ervoor dat de geautomatiseerde systemen van AG goed ..
Functioneel Beheerder Intranet (vervuld)
ICQ-ICT Functioneel beheerder Intranet Doelstelling Vanuit het project is men dringend op zoek naar een tijdelijk Functioneel beheerder Intranet. De kanidaat die wij zoeken dient ..
Security Specialist Security (junior / medior) (vervuld)
ICQ-ICT Security Specialist Security (junior / medior) Project Installation WS partner Gateway at customer...
Ervaren Ontwikkelaars / Ontwerpers (vervuld)
ICQ-ICT Functie: Ervaren Ontwikkelaars / Ontwerpers Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren ontwikkelaars met kennis van AS/400, Smart/400, COBOL/400, Life/400 en ..
Database Manager (vervuld)
ICQ-ICT Functienaam: Database manager (tijdelijk) Kandidaat is beschikbaar per 3 juni 2009 voor 0-40 uur per week gedurende 6 maanden, met optie op verlenging van 6 maanden. Inzet ..
Procesanalist Amsterdam (vervuld)
ICQ-ICT Functienaam : Procesanalist Functieprofiel : Het inventariseren, onderzoeken en analyseren van de behoefte aan informatie en informatiesystemen en de consequenties van ..
Carrier Relations Manager? (vervuld)
ICQ-ICT Company profile Our client is a leading global Hybrid Network Operator providing a unique portfolio of wholesale connectivity services in more than 200 countries to ..
Senior Informatie Analist / Consultant (vervuld)
ICQ-ICT FUNCTIE Functienaam : Senior Informatie Analist / Consultant Functieprofiel : Verricht binnen vastgestelde kaders onderzoek ten behoeve van de beleidsontwikkeling en ..
Business Analist (Wajong) (vervuld)
ICQ-ICT Business analist wajong uitkeren project omschrijving Organisatorische plaats Rapporteert aan de projectleider Wajong Uitkeren. Doel van de functie De ..
Architect infrastructuur (2) (vervuld)
ICQ-ICT Inhoud Activiteiten: - Ontwikkelt ICT-architectuur principes voor de middellange en lange termijn - Ontwikkelt architectuurproducten vanuit deze principes en andere ..
Senior Business Analist (vervuld)
ICQ-ICT Inhoud Het UWV Het UWV houdt zich bezig met de uitvoering van werknemersverzekeringen. Dit betekent dat wij onder meer de Werkloosheidswet (WW), de Wet op de ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Almere