Contact

ICQ-ICT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/icqict1_jpg.jpg
Randstad 21-31
1314BE Almere Flevoland NL

Score: 8.4
Stemmen: 2

ICQ-ICT

Vacatures & Werken bij ICQ-ICT

ICQ-ICT

HUMAN CAPITAL IN ICT SERVICES

ICQ-ICT is een jonge organisatie, die professionele deskundigheid combineerd met gedrevenheid. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

ICQ-ICT biedt u diverse mogelijkheden aangaande Human Capital voor ICT services. Of het nu gaat om detachering, deta-vast, outsourcing of werving en selectie, ICQ-ICT is uw partner bij uitstek voor professionals, die graag de uitdaging van een nieuwe opdracht bij bedrijven of instellingen aangaan. Om welke uitdaging het ook gaat, ICQ-ICT biedt u een passende oplossing.

ICQ-ICT levert daarnaast professionele ICT dienstverlening gedurende de gehele life cycle van verworven ICT dienstverlening. De dienstverlening is er op gericht, het management van de organisatie passend te ondersteunen bij het plannen, uitvoeren, controleren, bijsturen en managen van ICT dienstverlening.

ICQ-ICT bezit daarnaast over een hoog niveau van kennis in de vorm van detachering, werving selectie, projectmanagement en consultancy. Heeft u tijdelijk behoefte aan kennis of capaciteit, dan is ICQ-ICT uw gesprekspartner.

ICQ-ICT is gespecialiseerd in detachering, contract management, executive search en werving en selectie, lifecycle Management, Interim Management, Keten Monitoring en Applicatie ontwikkeling. Dit is een unieke combinatie van expertise en bereik in de markt, waarvan inmiddels al vele klanten profiteren.

ICQ-ICT levert voor IT freelance projecten, IT freelance opdrachten ICT professionals op tijdelijke basis aan organisaties in heel Nederland.
Zowel de freelance professionals als ook onze eigen medewerkers zijn top specialisten in hun vak en beschikken over juist die kennis en ervaring om voor u de opdracht te realiseren en tot een succes te maken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de relevante wet- en regelgeving en kunnen hierdoor alle risicos voor u uitsluiten en u gedegen adviseren.

Onder de opdrachtgevers van ICQ-ICT bevinden zich diverse toonaangevende organisaties en bedrijven. ICQ-ICT ondersteunt onze opdrachtgevers door de inzet van hoogwaardige professionals.

ICQ-ICT Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures