Vacature Cloud Consultant in omgeving Roermond - Ittervoort

Ittervoort

Stepco B.V.
 • Stepco B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Doel van de functie:
Als Cloud Consultant zorg jij ervoor dat de systemen van onze klanten in de Cloud optimaal ondersteund en geïnnoveerd worden. De nieuwste technieken spreken jou aan en jij streeft ernaar om jezelf hierin te blijven ontwikkelen.
                                    
Kerntaken:
Jij neemt verantwoordelijkheid om de infrastructuur in de Cloud verder in te richten, te beheren en uit te breiden. Je bent hét aanspreekpunt voor alle Cloud vragen en biedt technische ondersteuning wanneer nodig. Je krijgt te maken met Microsoft 365, Sharepoint, Teams, VMWare en MS Azure (SAAS).

Ook Citrix producten zoals XenApp, XenDesktop en Netscaler zijn je niet vreemd, als ook het inrichten van Remote Desktop omgevingen met de migratie van bijhorende applicaties.

Het migreren van email omgevingen van klanten naar de nieuwste exchange versie dan wel exchange online heeft geen geheimen voor je.
 

lees meer

Functie-eisen Wij vragen:
Een kandidaat met een afgeronde technische opleiding en bijhorend werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie eisen:
 • Gevoel voor kwaliteit en een passie voor onder andere de Microsoft (Microsoft 365/Azure) stack;
 • Klantgerichtheid, je stelt je dienstverlenend op en denkt mee in oplossingen
 • Ervaring, bij voorkeur in een SAAS omgeving
 • Hulpvaardigheid, bereidheid om de klant op en top te bedienen, soms zelfs buiten kantooruren om updates voor hen te doen
 • Je hebt een brede kijk op bedrijfsapplicaties
 • Installaties en upgrades van onze (klant)systemen en ondersteuning op technisch systeembeheer binnen de eigen organisatie
 • Kennis en toepassing van PowerShell scripting
   

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wie zijn wij?
Techniek is techniek. Maar onze mensen maken het échte verschil. Ze geven vorm aan ons bedrijf en dragen dat uit naar buiten. Verantwoordelijkheid nemen, duidelijk communiceren en doelgericht werken zijn de kernwaarden die garant staan voor succesvolle projecten.
Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Vaardige professionals die doen wat ze zeggen en zaken doen op basis van integriteit, professionaliteit en proactiviteit. Door regelmatige feedback van klanten en een focus op professionaliteit en teamwork blijven onze mensen grenzen verleggen.

Wat bieden wij?
Continue uitdaging en afwisseling. Er is gelegenheid je te ontwikkelen. Jouw kennis en plezier kun je delen met een team van jonge, dynamische collega's. Bij dit alles hoort uiteraard een passend salaris en arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je ervaring.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Stepco Group levert Managed-Security, Cloud en werkplekbeheer diensten en genereert een omzet van circa 20,0 miljoen. De internationale groep is actief in Nederland (hoofdkantoor), Duitsland (security kantoor) en België en focust haar activiteiten op de Euregio.

De Stepco missie: Het creëren van een veilige en performante ICT werkomgeving
Wij staan zeer dicht bij onze klanten. Onze oplossingen leiden tot verbetering van de gehele prestatie van onze klanten. De Stepco ICT- infrastructuur wordt gedragen door benchmark security oplossingen, zowel in cyber- alsook in managed security. Hierdoor creëren wij voor onze klanten een veilige en performante ICT werkomgeving, die klaar is voor alle toekomstige evoluties

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Consultant in Ittervoort
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Ittervoort