user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Stichting Eduniek (in onderwijs) https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/1320/2a50e9c2d6b89b95bcb416d6857f8b45/
Tolakkerweg 153
3738JL Maartensdijk Utrecht NL

Stichting Eduniek (in onderwijs)
Score: 9.2
Stemmen: 3

Stichting Eduniek (in onderwijs)

Tolakkerweg 153, Maartensdijk

Stichting Eduniek (in onderwijs)

Ons bedrijf is een enthousiaste en toegankelijke organisatie, gevestigd te Maartensdijk, die werkt met en voor het onderwijs in met name de provincie Utrecht en de regio Het Gooi. We werken voor het basisonderwijs, speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs, maar ook voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en gemeenten. Er zijn samenwerkingsvormen met organisaties als Weer Samen Naar School en Regionale Expertise Centra. Opdrachtgevers zijn gemeenten, schoolbesturen en schooldirecties, maar ook ouders en instellingen in de jeugdzorg.

Onze kernwaarden zijn: `effectief, innovatief, in samenhang en persoonlijk. Het gaat ons om aanwijsbare verbetering van het onderwijs: effectief tot in de klas, dat willen we zijn. En we hebben de ambitie `bij de tijd te zijn wat betreft onze aanpak en ons aanbod. `Doen wat echt werkt en anticiperen op wat onze klanten straks nodig hebben. We hebben de overtuiging, dat de klantenorganisatie leidend moet zijn voor de inhoud en de regie van onze activiteiten: afstemming en samenhang garanderen resultaat. Onze circa 160 medewerkers doen dit werk met oog en aandacht voor de klant vanuit hun eigen stijl: persoonlijk contact binnen een zakelijk contract.

Werken bij Stichting Eduniek (in onderwijs)? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
2 vervulde ICT vacatures
Servicedeskmedewerker met applicatiebeheer (32-38 uur per week) (vervuld)
Stichting Eduniek (in onderwijs) Verantwoordelijkheden • Support eerste en tweede lijn bij incidenten en storingen • Werkplekondersteuning • Functioneel beheer en autorisatiebeheer van ..
Servicedeskmedewerker met applicatiebeheer (vervuld)
Stichting Eduniek (in onderwijs) Verantwoordelijkheden • Support eerste en tweede lijn bij incidenten en storingen • Werkplekondersteuning • Functioneel beheer en autorisatiebeheer van ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Maartensdijk