user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technical Integrator

Technisch ApplicatiebeheerderSoftware Developer.NET
Aatop ICT
 • Aatop ICT
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij sterk in het koppelen en integreren van applicaties? Communiceer jij graag met klanten? Vind jij het een uitdaging om componenten van IT-systemen samen te brengen? Lees dan verder!
Voor onze klant ISRES (onderdeel van Info Support) in Veenendaal zoeken wij een Technical Integrator. ISRES heeft het product Datarotonde ontwikkeld. Dit is een integratieplatform die de mogelijkheid geeft om ieder type applicatie te koppelen. ISRES heeft dit product bij diverse woningcorporaties geïmplementeerd. Maar er zijn veel meer markten waar Datarotonde van grote waarde zou zijn.
Als Technical Integrator bij ISRES ben je lid van het DevOps-team en bouw je aan innovatieve koppelingen tussen verschillende systemen van (diverse) opdrachtgevers. Technisch doorgrond je koppelvlakken, en je stelt Technisch Ontwerpen op en implementeert deze. Daarbij word je ondersteund door één van de Solution Architects die ervaring heeft met de Datarotonde en kennis heeft van het desbetreffende applicatielandschap en de gevraagde digitale processen.

Wat ga je nog meer doen?
 • Je werkt samen met applicatieleveranciers van opdrachtgevers
 • Je test samen met leveranciers integratiekoppelingen. Je ontwikkelt unit tests voor deze koppelingen
 • Je vertaalt het Technisch Ontwerp naar een werkende koppeling. Bijvoorbeeld met als doel synchronisatie, integratie en/of automatisering van data of bedrijfsprocessen
 • Je bent verantwoordelijk voor de mapping van berichten en je ontwikkelt XSLT´s en WSDL´s
 • Je bent het primaire aanspreekpunt binnen het DevOps-team voor het beheer van koppelingen die je zelf hebt ontwikkeld en geïmplementeerd. Je handelt incidenten, wijzigingsverzoeken en serviceverzoeken zelfstandig af
 • Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team, doordat ISRES totaaloplossingen biedt op het gebied van integratievraagstukken en bedrijfsprocesoptimalisaties

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO- of universitaire opleiding Informatica of Software Engineering
 • Je hebt kennis van het .NET-platform (C#, WCF), van het protocol SOAP en van REST-softwarearchitectuur
 • Je hebt professionele kennis van dataformaten XML/JSON en de bewerking van XML-berichten door middel van XSLT (en Xpath)
 • Je vindt het uitdagend om algoritmes uit te denken en business rules te implementeren
 • Je bent servicegericht en communicatief sterk
 • We zijn op zoek naar zowel ervaren Technical Integrators als naar ambitieuze starters / young professionals

lees meer

Bedrijfsomschrijving ISRES staat voor Info Support Real Estate Services en is onderdeel van het in Veenendaal gevestigde Info Support. ISRES groeit. Momenteel heeft ISRES 20 medewerkers in dienst, maar wil binnen afzienbare tijd groeien naar 40 medewerkers.
Aatop ICT en Info Support hebben een nauwe samenwerking met elkaar als het gaat om het werven van nieuwe collega’s voor Info Support.
Op 1 februari 2018 is Info Support door het Top Employer Institute uitgeroepen tot Top Employer ICT Nederland. Daarmee is Info Support de enige organisatie wereldwijd die het exclusieve certificaat voor de 20e keer op rij in de wacht sleept. De certificering is een mooie erkenning van het feit dat Info Support niet alleen beschikt over fantastische medewerkers, maar ook dat ze als werkgever aandacht besteden aan de ontwikkeling en het werkplezier van die medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Technical Integrator
Score: 9.9
Stemmen: 12

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Veenendaal