user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch Software Support - Highly Skilled

in Apeldoorn

Aatop ICT
 • Aatop ICT
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Een ambitieuze en slimme kop gezocht : Technisch Software Support – Highly Skilled

Je hebt al wat ervaring maar je wilt jezelf nu echt technisch door ontwikkelen. Je bent slim (HBO diploma), vindt het wel leuk om klanten te woord te staan maar lost alleen echte diepgaande problemen op. En dat kan jij. Misschien nu nog niet, daarom word je ook een heel jaar ingewerkt. Eerst krijg een week lang training, daarna loop mee met een collega om uiteindelijk zelf te starten.

Dus ja, officieel noemen we het “Software Support Medewerker” maar in de praktijk ben je veel meer dan dat.

Hoezo technisch diepgaand? Een kijkje in je dagelijkse werkzaamheden:

Er komt een call uit Spanje, de software spuugt rare gegevens uit. In het Engels geef je aan dat je het probleem gaat onderzoeken en je duikt de materie in. Wat is er precies aan de hand, wat zie je in de database? Het is een ingewikkeld probleem en je collega naast is al wat langer werkzaam en specialist op het gebied van SQL. Samen kijk je naar het probleem, past de gegevens en aan en voilà, de oplossing is gevonden.

lees meer

Functie-eisen

Je hebt een leuke baan, of je had er een, en nu is het tijd voor een tweede stap. Een baan waarin je op technisch gebied groeit, in support, in teamwork en als persoon. Ben jij daar aan toe?

Concreet:

 • Je hebt je HBO diploma afgerond
 • Je hebt ervaring op het gebied van Software Support
 • Je hebt ervaring met SQL databases en query’s
 • Windows, Citrix, Terminal Servers, Netwerken en databases zijn bekend terrein of je wilt graag dat ze bekend terrein worden.
 • Wat gevoel bij voorraad en supply chain is mooi meegenomen
 • Je spreekt goed Engels en als je ook nog Duits spreekt, dan ben je helemaal van harte welkom!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het gaat om een grote organisatie die eigen software heeft onwikkeld voor processen als voorraad, supply-chain en logistiek. Met de software van onze klant ontstaat er een duidelijk inzicht in de voorraad waardoor hun klanten bijvoorbeeld de winkelbevoorrading kunnen verhogen of door voorraadoptimalisatie in magazijnen er geen tekorten of overvloeden meer ontstaan.


In het rijtje klanten staan grote namen zowel in Nederland als in en buiten Europa. Een paar voorbeelden: Rituals, Xenos, Nefit, HERAS en nog veel meer.


 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.700 p/m