Vacature Stafmanager ICT - Rotterdam

Rotterdam

RVKO
 • RVKO
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De RVKO zoekt voor de ICT-afdeling van het bestuursbureau een

STAFMANAGER ICT (0.8 – 1.0 fte)

De RVKO is een professionele onderwijsorganisatie met een eigen bestuursbureau (47 fte), dat de aangesloten 66 basisscholen op alle mogelijke terreinen ondersteunt. Ook de Thomas More Hogeschool waarmee we nauw samenwerken- wordt gefaciliteerd door de stafafdelingen van het bestuursbureau.

Wil jij een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren aan de toekomst van onze wereldstad?

ICT en onderwijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goed ingerichte ICT organisatie en een aantrekkelijke leer-werkomgeving zijn voorwaardelijk voor kwalitatief sterk onderwijs aan onze ruim 21.000 leerlingen. De afdeling ICT voert de regie over de netwerkinfrastructuur, de werkplekken en de digitale leeromgeving op de scholen. Bij alles wat we doen staat de leerling centraal. We ondersteunen het primaire onderwijs proces met hedendaagse ICT oplossingen om het beste onderwijs aan onze leerlingen te kunnen bieden.

We zijn op zoek naar een gedreven manager. Je adviseert het College van Bestuur en bent in staat om een strategische visie om te zetten in beleidsplannen en concrete doelen en acties. Je haalt je energie uit het inrichten, opbouwen en aansturen van de afdeling waar werkplezier en collegialiteit belangrijke pijlers zijn. Je bevordert en faciliteert het onderwijsproces met onderwijsinhoudelijke ontwikkelingen in ICT.

Wat heeft de RVKO jou te bieden:

 • Een uitdagende, maatschappelijk zeer relevante functie;
 • Een inspirerende leer- en werkomgeving;
 • Zeer ruime professionaliseringsmogelijkheden;
 • Salariëring conform de CAO-PO in schaal 13.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

 • Een ervaren en inspirerend leider bent die het beste uit het team haalt;
 • Daadkrachtig en voortvarend bent;
 • Ontwikkelingen binnen het expertisegebied nauwgezet volgt en op waarde kunt schatten i.r.t. de behoefte van de organisatie;
 • Een sterke focus hebt op informatie beveiliging en privacy;
 • Het vakjargon spreekt en concreet vertaalt naar de taal van de organisatie;
 • Ervaring hebt met het inrichten en verbeteren van (ITIL) processen;
 • Beschikt over actuele kennis op het gebied van Windows, SharePoint, Office 365, cloudoplossingen en Microsoft infrastructuur en applicaties.

De RVKO is een professionele organisatie die 66 scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten. Vanuit onze katholiek inspiratie bieden we elke leerlingen de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag. Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten. We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordlijkheide nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.

We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.

Sollicitatiebrief en CV graag voor 11 december a.s. opsturen naar Lennard van Deursen, Kwartiermaker ICT, [email protected] of via de ''Solliciteer'' button. Bij de procedure is een benoemingsadviescommissie betrokken en een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam