Vacature Applicatiebeheerder (32-40 uur, Den Haag)

Den Haag

B&A b.v.
 • B&A b.v.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Word je enthousiast van het bedenken hoe onze systemen nog handiger, beter en optimaler ingezet kunnen worden? Weet jij de vraag van de eindgebruiker te doorgronden en deze om te zetten naar nieuwe en/of verbeterde functionaliteiten? Lees dan verder voor de vacature van Functioneel Applicatiebeheerder (financiën) bij B&A.

Wat ga je doen?

Voor de vacature als Applicatiebeheerder ga jij voornamelijk met Afas Profit aan de slag. Vorig jaar is Afas Profit opnieuw geïmplementeerd en jij wordt beheerder van het financiële gedeelte van dit ERP systeem. Je hebt de ervaring en voldoende financiële knowhow om te werken aan de optimalisatie van de onderdelen Financiën en Projecten. Je blijft op de hoogte van nieuwe releases en mogelijkheden en zorgt dat deze getest en geïmplementeerd worden. Ook regel je dat koppelingen met andere systemen mogelijk worden gemaakt en je zorgt dat gebruikers optimaal kunnen werken.

Jij hebt goede communicatie-skills, want je werkt nauw samen met de collega’s van Financiën. Je luistert goed en hebt het in je om, zowel gevraagd als ongevraagd, advies te geven. Je traint de collega’s om nog beter met Afas Profit te kunnen werken en samen met hen zorg je ervoor dat de gewenste managementrapportages gegenereerd kunnen worden. Daarnaast beschrijf je processen en stel je werkinstructies op. 

Samen met de andere applicatiebeheerders ben je beheerder van ons cliëntvolgsysteem: Regas. Voor dit systeem werk je samen met de collega’s in het werkveld en is het de kunst goed de vraag achter de vraag te doorgronden, om ervoor te zorgen dat we de juiste gegevens registreren en zo volledige managementrapportages kunnen genereren.

Wat bieden wij jou?

Naast en binnen deze zelfstandige functie bieden we je volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. B&A heeft een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. We werken vanuit de kernwaarden betrokkenheid, daadkracht en positiviteit, willen steeds vernieuwen en kennen een no-nonsense cultuur. Als applicatiebeheerder maak je onderdeel uit van het team IT & Facilitair. We bieden je: 

 • een marktconform salaris;
 • ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk (opleidingen, trainingen en cursussen);
 • reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een laptop en mobiele telefoon.

Wat zoeken wij in jou?

Jij:

 • hebt een relevante HBO-opleiding afgerond;
 • hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als functioneel beheerder;
 • hebt kennis van en ervaring met Afas Profit en Office 365. Regas is een pré, maar niet noodzakelijk;
 • hebt aantoonbare kennis van financiële processen;
 • hebt de vaardigheid om processen snel te doorzien en bovendien te kunnen optimaliseren;
 • bent communicatief sterk, luistert goed en adviseert zowel gevraagd als ongevraagd; 
 • bent tegelijkertijd een kei in verwachtingsmanagement. Je weet prioriteiten te stellen en communiceert hier helder over, zodat iedereen precies weet wat zij kunnen verwachten en of hun wensen haalbaar en realiseerbaar zijn;
 • bent bekend met ITIL, ASL, BiSL;
 • bent bereid te reizen naar onze verschillende kantoren in heel Nederland.

 

Dit zijn wij!

B&A voert sociaal werk uit door middel van projectorganisaties in grote en middelgrote gemeenten en adviseert overheden, non-profit- en publieke uitvoerings- en brancheorganisaties over het sociaal domein. Voor B&A is het leidende principe: Elk mens is ergens goed in. Geen enkel mens is goed in alles. Iedereen is (vol)waardig. Er wordt bij B&A gewerkt vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Het is een snelle, lenige en organische organisatie, waar geen dag hetzelfde is en altijd gestreefd wordt naar verbetering en innovatie. De mensen van B&A streven er naar om voor de mensen voor wie zij werken een vangnet én trampoline te zijn. Nuchter, oplossings- en resultaatgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten, zetten de doeners en denkers van B&A zich in voor alle bewoners van de wijken waarin de organisatie actief is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via de ''Solliciteer'' button met je CV en krachtige en onderscheidende motivatiebrief.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste selectie op basis van CV en motivatie, twee sollicitatiegesprekken en een referentiecheck. Wanneer we beiden een match zien, hopen we je daarna te verwelkomen in ons team!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Sandra van Beek, Coördinator IT & Facilitair via [email protected] of 06-36294729. Voor vragen over de procedure neem je contact op met de HR afdeling via [email protected] of 070-3029549.

Reageren kan tot en met 14 oktober. Bij voldoende reacties wordt de vacature gesloten.

Noot aan alle externe bureaus: wij waarderen jullie wens om mee te helpen met het vervullen van de vacature. Toch kiezen wij ervoor om de vacature zelf te vervullen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag