Vacature Technisch specialist VMware forensisch domein - Apeldoorn

Apeldoorn

Belastingdienst
  • Belastingdienst
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Functie­omschrijving

"Het bouwen en beheren van een uniek forensisch IT-platform voor de FIOD is een uitdaging die ik samen met mijn team aanga. We gebruiken de nieuwste technologieën om de infrastructuur van een hoogbeveiligde forensische IT-omgeving én onszelf te ontwikkelen." Daan Kragt - System engineer forensisch IT-platform bij de Belastingdienst.

Werken in een enerverende omgeving met leuke collega’s? Volop uitdagingen waarin je al jouw creativiteit kwijt kunt? Dit alles vind je bij het team infrastructuur digitaal rechercheren. Samen met collega’s voorzie je de rechercheurs van de FIOD en andere opsporingsdiensten van het allerbeste forensische IT-platform. Dat platform is onmisbaar in de opsporing van belastingfraude. Jouw team ontwikkelt en beheert de infrastructuur van het IT-platform waarop de FIOD digitaal rechercheert. Op de infrastructuur draaien verschillende operating systems, waaronder Linux en Windows.

Als technisch specialist VMware werk je aan het ontwerp en de inrichting van het hostingplatform met de bijbehorende automatisering en security. Hierbij ligt de nadruk op VMware en automation-oplossingen. Met collega’s stem je de oplossingen die je uitdenkt goed af. Is een concept vastgesteld? Dan zet je het om in een vervolgontwerp en laat je het realiseren. Ook begeleid je deployments van uitgewerkte oplossingen. Je zorgt dus niet alleen voor de configuratie, maar je voegt ook extra functionaliteiten toe. Vindt er een complexe storing plaats? Dan sta jij vanuit de derde lijn klaar met een oplossing.

Jij bent een van onze experts op het gebied van VMware. Ontwikkelingen in het vak volg je op de voet en draag je uit in het team. Gevraagd en ongevraagd adviseer je collega’s over de implicaties van hun werk. Dankzij jou hebben we goed zicht op de gevolgen van ontwikkelwerkzaamheden voor het virtualisatieplatform.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Daan? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Joost Otten, teamleider forensisch domein via 06-18608798.

Functie-eisen

 

·     Je hebt minimaal een mbo-4 diploma ICT en aantoonbaar hbo-niveau.

·     Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van informatievoorziening.

·     Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met complexe omgevingen.

·     Je hebt kennis van de implementatie en aansluiting van infrastructuur.

·     Je hebt kennis van producten als Horizon en vSphere.

·     Kennis van producten als vRealize, vSan en NSX is een pre.

Jouw competenties?

·     analyseren

·     plannen en organiseren

·     samenwerken

·     omgevingsbewustzijn

·     zelfontwikkeling

Herken jij jezelf ook hierin?

Spin in het web van het forensisch domein, in die rol voel jij je thuis. Een rol die bovendien een beroep doet op jouw creativiteit en conceptuele denkvermogen! Je bent enthousiast over onze visie op de ontwikkeling van een software-defined datacenter en je wilt dat enthousiasme kwijt kunnen in jouw werkzaamheden. Werken in een hectische omgeving vind je fijn en je kunt goed focussen. Je werkt graag zelfstandig, maar je krijgt ook energie van de samenwerking met anderen. Of je ooit uitgeleerd bent? Echt niet; jij wilt altijd blijven groeien, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

 

Arbeids­voorwaarden

Salaris­niveau schaal 11

Salaris­omschrijving In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.

Maand­salaris Min €3.256 – Max. €5.003 (bruto)

Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Contract­duur Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Minimaal aantal uren per week 32

Maximaal aantal uren per week 36

 

Overige arbeids­voorwaarden

Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je maandinkomen deels om te zetten in verlof of andersom. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden.

Bijzonderheden

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand via de ‘solliciteer’ button. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

Gezien de huidige maatregelen vinden de selectiegesprekken plaats via video-bellen.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie. Meer weten? !

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.256 - € 5.003 p/m
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
32-36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Specialist ICT in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Apeldoorn