Vacature System engineer Windows Server - Apeldoorn

Apeldoorn

Belastingdienst
  • Belastingdienst
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Functie­omschrijving

¨De moderne Windows-omgeving van de Belastingdienst is complex en verstoringen hebben een grote impact op heel Nederland. Downtime is een no-go. Samen met mijn DevOps-collegas voorkom ik verstoringen zoveel mogelijk en houd ik de omgeving up-to-date.¨ Mark de Wals - System-engineer bij de Belastingdienst.

De directie informatievoorziening (IV) heeft een integraal jaarplan. De organisatie werkt voor de gehele Belastingdienst met als doel de organisatie optimaal te ondersteunen. Daartoe werkt IV met de business samen op basis van functionele gelijkwaardigheid. In onderling overleg worden de prioriteiten vastgesteld, waarbij de eindverantwoordelijkheid steeds meer richting de business schuift. Het organisatieonderdeel data center services verzorgt de voortbrenging en exploitatie van de generieke delen van de infrastructuur voor de Belastingdienst en mogelijk ook voor andere onderdelen van de Nederlandse overheid.

In jouw rol van system-engineer Windows Server onderhoud je samen met jouw collega’s in een DevOps-team de centrale active directory voor de Belastingdienst. Die directory heeft zon 30.000 gebruikers en daarvoor beheer je circa 4.000 Windows-(applicatie)servers. Dat doe je met behulp van backend-systemen en technologieën die nodig zijn voor het beheren van deze omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan SCOM, SCCM, ADFS, PKI, SMA, DSC en RDS in meerdere Windows-domeinen. Deze omgevingen willen we uitbouwen, professionaliseren, beveiligen en optimaliseren. Hoe? Door te automatiseren. Je werkt samen met collega's, klanten, gebruikers én leveranciers, en je overlegt regelmatig met collega’s van bijvoorbeeld storage, netwerken, SQL en cloud (VMware).

Als medior system engineer krijg je een plaats binnen één van de DevOps teams en werk je mee aan het realiseren van de hiervoor genoemde doelen. Je werkt samen met collega's en leveranciers en je overlegt regelmatig met collega’s van bijvoorbeeld storage, netwerken, SQL en cloud (VMware).

Als system-engineer neem je natuurlijk deel aan projecten en activiteiten die gericht zijn op voortbrenging , lifecycle en incident- en probleemmanagement. De resultaten van jouw werkzaamheden presenteer je aan jouw collega’s, zodat ook zij kunnen profiteren van jouw kennis.

Bij ons krijg je alle ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen in achterliggende technieken, Microsoft-producten en -vaardigheden, infrastructuur en koppelvlakken. Je kunt regelmatig trainingen, cursussen en opleidingen volgen om jezelf verder te bekwamen binnen jouw vakgebied.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Mark de Wals? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Manuela de Wit-Bonfiglio, teammanager Windows Server via 06 - 52 48 56 56.

Functie-eisen

 

·     Je hebt hbo niveau

·     Je hebt bij voorkeur een hbo-diploma, liefst in de richting van (technische) informatica.

·     Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

·     Je hebt ruime kennis van Microsoft-technologieën en beheerst PowerShell en hebt bij voorkeur uitgebreide kennis van en ervaring met meerdere programmeertalen binnen een complexe Microsoft-omgeving.

·     Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Jouw competenties?

·     analyseren

·     resultaatgericht

·     samenwerken

·     omgevingsbewustzijn

·     zelfontwikkeling

Herken jij jezelf hierin ook?

Je wilt jouw positiviteit en enthousiasme inzetten om resultaten te bereiken. Het plannen en organiseren van jouw werkzaamheden en de voortgang bewaken gaat je dan ook goed af. Je hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan en je bent communicatief sterk. Je werkt graag samen met anderen en contact leggen gaat je goed af. Je bent flexibel en innovatief en je wilt jezelf continu ontwikkelen en specialiseren (op het gebied van Microsoft-technologieën en security gerelateerde zaken).

 

Arbeids­voorwaarden

Salaris­niveau schaal 10

Salaris­omschrijving In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.

Maand­salaris Min €2.737 – Max. €4.400 (bruto)

Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Contract­duur Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Minimaal aantal uren per week 32

Maximaal aantal uren per week 36

 

Overige arbeids­voorwaarden

Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je maandinkomen deels om te zetten in verlof of andersom. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer.Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden.

Bijzonderheden

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie. Meer weten? !

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.737 - € 4.400 p/m
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
32-36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Windows Engineer in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Apeldoorn