Vacature ICT support medewerker - IJsselstein

IJsselstein

Vermaat Groep
 • Vermaat Groep
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving ICT support medewerker
Hey sociaal dier! Ga jij altijd voor de ideale oplossing? In deze dienstverlenende rol help jij alle medewerkers van Vermaat met IT vragen, uitdagingen of gemelde problemen. Van horecamanager en medewerker van het servicekantoor, tot kok en horecamedewerker. Jij zorgt er voor dat iedereen zijn of haar werk nog beter en efficiënter kan doen.

Jouw pakket bij Vermaat
Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij Vermaat aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Maar wij bieden meer. Zo krijg je onder andere:
 • een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring.
 • laptop van de zaak.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • een heerlijke lunch.
 • reiskostenvergoeding.
 • een tof Vermaat feest.

Jouw functie
Alle vragen die met IT te maken hebben komen als eerste bij jou of je collega servicemedewerkers terecht. Met ruim 350 horecalocaties kun je je vast voorstellen dat deze vragen en medewerkers heel divers zijn. Als support medewerker IT weet je iedereen op leuke en servicegerichte wijze verder te helpen. Je bent dus de hele dag in de weer om collega's via de mail, telefoon of face-to-face te helpen. Kom je er niet uit? Dan stuur je de vraag door naar één van onze specialisten.

Maar dat is niet alles. Je helpt in de voorbereidingen om nieuwe horecalocaties op te starten, je beheert de werkplekken, je schakelt geregeld met andere IT collega’s en helpt bij allerhande hardware verzoeken en softwareproducten.

Jouw team
Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw collega’s. Je komt te werken in een jong en enthousiast team van 15 collega’s, bestaande uit servicemedewerkers, product owners, netwerk- en systeembeheerders. En het gaat echt niet alleen maar om werk. Bij ons geldt namelijk: een dag niet gelachen, is een dag niet gewerkt.

Twan, teamleider IT support:

“Het mooie aan Vermaat is dat we altijd in ontwikkeling zijn en nooit stiltaan. Onze IT afdeling groeit steeds meer naar een selfservice cultuur. Zo is er een portal in ontwikkeling die collega’s op voorhand steeds beter kan helpen. Als servicemedewerker denk je mee hoe we dit het beste kunnen inrichten.”

Jouw samenstelling
Je hebt een hbo denkniveau. Ervaring als helpdesk / support medewerker of in een IT omgeving zou fijn zijn, maar wij vinden het vooral belangrijk dat je communicatief vaardig, een echte doener, dienstverlenend en zelfstandig bent. Verantwoordelijkheidsgevoel en een oplossingsgerichte houding zijn voor jou vanzelfsprekend. Dit omdat je continue in contact staat met collega’s van diverse locaties. Bovendien ben je heel leergierig om IT kennis op te bouwen. Wij leren jou de kneepjes van het vak, jij past het toe.

Interesse gekregen in deze functie?
Dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via de "Solliciteer" button.

Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van ruim 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Nicole Reijnders
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Medewerker in IJsselstein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. IJsselstein