Vacature Coordinator ICT - Den Haag

Den Haag

Haaglanden Medisch Centrum
 • Haaglanden Medisch Centrum
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Zoek jij een baan waarin je een grote technologische bijdrage levert aan het verbeteren van de zorg? Wil je werken aan het verbeteren van de dienstverlening en werkprocessen van ons ziekenhuis? Spreekt het je aan dat wij het predicaat “Top Employer” hebben en in de top 10 “beste werkgever voor ICT-ers in Nederland” staan? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Door uitbreiding van de afdeling Informatietechnologie zijn wij op zoek naar een ervaren Coördinator ICT.

Wat ga je doen?
Binnen HMC zetten we stevig in op digitalisering van de zorg. Wij zien investeringen in digitalisering als de weg voorwaarts om de zorg beschikbaar en betaalbaar te houden. Inzet van moderne technologie om onze zorgprocessen te optimaliseren maakt onderdeel uit van de kern van de strategie van ons ziekenhuis. De komende jaren investeren we daarom flink in het verder doorontwikkelen van de informatiehuishouding van het ziekenhuis. We zetten daarom de komende jaren ook in op het versterken en uitbreiding van het cluster Informatisering & Automatisering (I&A). De afdelingen binnen dit cluster werken nauw samen met medewerkers binnen de diverse zorg- en stafclusters aan het verbeteren van de zorg. Samen maken we de zorg beter.

Als Coördinator ICT zorg jij voor de operationele aansturing van een team met ongeveer 10 medewerkers en je coacht en ondersteunt de beheerders om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast leid je projectmatige veranderingen en door je sterke kennis van het vakgebied geef je inhoudelijk richting aan de werkzaamheden binnen je team. Je levert samen met je team professioneel beheer en reageert adequaat op geconstateerde incidenten en problemen. Vanzelfsprekend leidt jouw proactieve houding er toe dat we toegroeien naar een situatie waarin we incidenten en problemen weten te voorkomen. Samen met de infrastructuurarchitect geef je richting aan de toekomstige ICT infrastructuur van het ziekenhuis. Je bent verantwoordelijk voor de performance van het team en rapporteert hierover aan de manager Informatietechnologie.

Het werkveld
Onze ICT-infrastructuur is een complexe omgeving die 24 uur en 365 dagen per jaar een cruciaal onderdeel uit maakt van de zorg die wij leveren aan onze patiënten. Onze omgeving bevat een breed scala aan elementen: van telecom, netwerk componenten, server hardware, storage en OS tot en met de applicaties die er op draaien. We werken o.a. met Windows OS-en (cliënt en server), SCOM, SCCM, VMware (Cloud Foundation, vSphere en Horizon), Microsoft SQL, Office365, Cisco, Palo Alto en qua procesinrichting werken we volgens de ITIL methodiek.

Je stemt af met de andere teams binnen de afdeling Informatietechnologie, andere delen van het cluster (bijv. de ICT Service organisatie) en leveranciers. Je maakt goede werkafspraken met zowel afdelingen binnen als buiten de ICT. Jouw kennis speelt een belangrijke rol bij de vernieuwing van de technische infrastructuur en binnen de zorg-projecten die ervoor zorgen dat het HMC hét hoogwaardige topklinisch ziekenhuis kan zijn.

Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van informatica, technische computerkunde of een vergelijkbare studie en je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een complexe ICT omgeving.
 • Capacity-, incident- en problem- management zijn voor jou bekende gebieden waarin je veel kennis en ervaring hebt opgedaan.
 • Je bent bekend met Windows OS-en, SCOM, SCCM, VMware (VCF, vSphere en Horizon), Office365, Cisco, Palo Alto en ITIL.
 • Je hebt aantoonbare ruime technische ervaring als senior beheerder op vergelijkbare onderwerpen en je hebt kennis van projectmanagement methodieken
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, proactieve houding en goede klantgerichtheid.
 • Je hebt het vermogen om te schakelen tussen tactisch en operationeel niveau
 • Je weet met jouw enthousiasme en coachende manier van leidinggeven je team te motiveren en inspireren en je weet het team scherp te houden op kwaliteit van de dienstverlening
 • Je hebt aantoonbare kennis en recente relevante certificering op je vakgebied (Microsoft en VMWare)
 • Ervaring in een ziekenhuis en met ziekenhuis applicaties is een pre
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou?
 • Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd
 • Werken in een klein, voortvarend en professioneel team bij een werkgever die in de Computable Careerd Awards van 2019 mooie resultaten wist te behalen
 • Je ontvangt een marktconform salaris. Inschaling is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en onder andere afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Je komt te werken in het eerste ziekenhuis in de Haagse regio met de certificering Top Employer
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Interessante extra's, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt
 • We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de afdeling P&O om jou gezond en vitaal te houden. Bekijk hier de folder
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

Interesse in deze vacature?

Solliciteer of neem contact met ons op!

Geef jij je carrière een plus? Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Edwin Mentink (Manager ICT) via telefoonnummer 06 22 94 09 45.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. Edwin Mentink
06 22 94 09 45
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Coordinator in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag