Vacature Systeembeheerder - Houten

Houten

Toshiba Tec Netherlands (Retail)
 • Toshiba Tec Netherlands (Retail)
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Klaar voor een nieuwe uitdaging als systeembeheerder? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring binnen onze organisatie in te zetten. Geen dag is hetzelfde door afwisselende en uiteenlopende uitdagingen.

Systeembeheerder
(40 uur per week)

Wat ga je doen?

Je werkt in een team met twee andere collega’s en jouw taken zijn het beheren, onderhouden, beveiligen en installeren van systemen en applicaties, en onze netwerk- en infrastructuur. Je ondersteunt gebruikers en krijgt de mogelijkheid om je expertise in te zetten voor analyse en advies op het gebied van systeemoptimalisatie.

Wat vragen we?

 • MBO werk- en denkniveau.
 • 5 jaar ervaring in de IT. Dit is een harde eis.
 • Nauwkeurigheid en het kunnen stellen van prioriteiten.
Je bent een ervaren systeembeheerder, gericht op het beheren en optimaliseren van alle systemen. Oplossingsgerichtheid en zelfstandig werken zijn belangrijk in deze functie. Je krijgt veel te maken met collega’s die ad hoc verzoeken bij je neerleggen en dit vraagt flexibiliteit, stressbestendigheid en collegialiteit.

Wat wij bieden?
De functie van systeembeheerder biedt veel afwisseling en uitdaging, geen dag is hetzelfde en vooral het ad hoc handelen zorgt voor een afwisselende dag. Toshiba heeft een informele en open werksfeer. De groeiende organisatie kent een no-nonsense cultuur en korte lijnen. Uiteraard ontvang je een goede beloning, waaronder een goed arbeidsvoorwaardenpakket en er zijn mogelijkheden om vanuit huis te werken. Daarnaast hebben we een gezamenlijke plek waar we met elkaar lunchen, is er een maandelijkse borrel, jaarlijkse kick off en andere leuke activiteiten met je team.

De organisatie
Toshiba Tec Netherlands levert een breed assortiment aan producten voor de zakelijke markt. Een onderdeel van het portofolio van Toshiba Tec Netherlands is Document Management.
Deze divisie richt zich op optimaal documentbeheer voor zakelijke klanten. We leveren en onderhouden innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen, auto-ID-systemen en bijbehorende software. Dit aanbod vullen we aan met klantgerichte adviesdiensten en met onze oplossing voor totale ontzorging: Toshiba Managed Document Services.
Toshiba Tec Netherlands maakt deel uit van Toshiba Tec Corporation en ons kantoor staat in Houten. De totale organisatie bestaat uit circa 170 medewerkers.

Interesse?
E-mail je sollicitatie via de ''Solliciteer'' button. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Sanne Pater op telefoonnummer: 030-6348693.

Kijk voor meer product- en bedrijfsinformatie op .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Sanne Pater
+31306348693
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Houten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Houten