Vacature Storage exploitatie specialist - Apeldoorn

Apeldoorn

Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie­omschrijving
"Storage moet er altijd zijn, als vanzelfsprekend. Opslag klinkt heel simpel, maar er zit een complexe wereld achter. Die daagt me uit en intrigeert me." Mark Bonsink - Teammanager storage, back-up en recovery bij de Belastingdienst.

DataCenter Services van de Belastingdienst levert ICT-dienstverlening op het gebied van infrastructuur, hosting en operatie. Daarmee borgt DCS de 24/7-beschikbaarheid van de ICT-systemen van de Belastingdienst én daarmee de continuïteit van de BV Nederland. Het DevOps-team storage, back-up en recovery realiseert het portfolio voor opslag, back-up en recovery. Met zeventien gecertificeerde systeemspecialisten zorgen we voor een ruim beschikbare en storingsvrije omgeving. We zijn daarin verantwoordelijk voor de infradiensten van block- en filestorage, archivering en het Fiber Channel SAN-netwerk.

Jij creëert en beheert Enterprise-block-storage-systemen van HPE en IBM ontsloten op Fiber Channel Director switches en Dell EMC NAS-clusters met een gezamenlijke opslag van zon 20 petabyte. Complexe verstoringen signaleer, analyseer en verhelp je. En je bent verantwoordelijk voor eerste- en tweedelijnssupport. Je werkt samen met je DevOps-collegas, leveranciers en architecten en overlegt regelmatig met collega's van bijvoorbeeld het netwerk- en IAAS-team.

Daarnaast neem je deel aan projecten en activiteiten die gericht zijn op lifecycle, het incident- en probleemproces en het genereren van changes. Je doet hierin procesverbetervoorstellen die je ook uitwerkt en test. Voor het dagelijks beheer schrijf je de noodzakelijke gebruiksdocumenten. Een afwisselende baan waarin jij als specialist meewerkt aan de verdere ontwikkeling en het onderhoud van de systemen.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Mark? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Mark Bonsink, teamleider.

Functie-eisen

 • Je hebt hbo niveau.
 • Je hebt bij voorkeur een hbo-diploma, liefst in de (technische) informatica of in een andere relevante ICT-richting of een ICT-diploma mbo-4 en je bent bereid om een relevante ICT-opleiding op hbo-niveau te volgen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante en recente werkervaring in enterprisestoragesystemen.
 • Je hebt diepgaande kennis van HPE 3PAR, Brocade-SAN, Dell/EMC Isilon en IBM SVC/V7000.
 • Je bent SNIA Certified Engineer en hebt bij voorkeur een certificering voor Dell/EMC Isilon en Brocade-SAN.
 • Je hebt kennis van de agile-werkwijze van een DevOps-team.
 • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Jouw competenties?
 • analyseren
 • klantgerichtheid
 • samenwerken
 • plannen en organiseren
 • resultaat en kwaliteitgericht

Herken jij jezelf hierin ook?
Je benadert je werk altijd met een positieve blik en dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Communicatief ben je sterk en ook samenwerken en contact leggen met anderen gaat je goed af. Je vindt samenwerken belangrijk, maar kunt binnen het team ook prima zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Daarbij denk je in oplossingen. Je wilt jezelf continu ontwikkelen en verder specialiseren op het gebied van storage en SAN. Jouw kennis als expert deel je graag met collega's. Je werkt met enthousiasme en gedrevenheid en kunt goed werken onder tijdsdruk in een soms stressvolle omgeving.

Arbeids­voorwaarden
Salaris­niveau 
schaal 10
Salaris­omschrijving In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.
Maand­salaris Min €2.737 – Max. €4.400 (bruto)
Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contract­duur Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je maandinkomen deels om te zetten in verlof of andersom. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand via de 'solliciteer' button. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie. Meer weten? !

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.737 - € 4.400 p/m
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
32-36 uur
Contactpersoon Dhr. René Abels
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn