Vacature Netwerk engineer - Apeldoorn

Apeldoorn

Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie­omschrijving
"Team Netwerken is een gezellig, leuk en nerdie team, we zetten ons met zijn allen in om elke dag weer onze collega’s en klanten probleemloos te laten werken. Ik durf ook wel te stellen dat wij hier de beste specialisten hebben zitten." Manon Arts - Manager team Netwerken van de Belastingdienst.

Team Netwerken ontwerpt, bouwt en exploiteert alle netwerk- en netwerk security oplossingen van de Belastingdienst. Samen met zon vijftig collega's werk je aan de gehele netwerk infrastructuur die alleen al zo'n 3.000 LAN switches verspreid over meer dan 100 locaties omvat. Wij zijn allemaal professionals met veel diepgaande infrastructurele kennis en ervaring. Per dag gaat er meer dan 5.000 TB aan data over ons netwerken heen! Switching, routing, firewalling, Wifi, loadbalancing en security hebben voor ons geen geheimen.

In jouw rol van netwerk engineer zorg je voor het probleemloos functioneren van onze datacenter- en decentrale netwerkinfrastructuur. Samen met je collega's sta je voor een storingsvrij netwerk. Dat betekent natuurlijk dat je soms ook buiten kantoortijden werkzaamheden aan de slag gaat met een verstoring of change. Een deel van je werkzaamheden voer je zelfstandig uit, maar natuurlijk werk je ook veel samen met je collega’s en wissel je onderling kennis uit. Een van onze huidige uitdagingen is het automatiseren van ons netwerk, kennis van software architectuur is daarom ook een pré!

Bij ons krijg je veel ruimte en vrijheid om je te verdiepen in vernieuwende technieken en denk je proactief mee over verbeteringen in de bestaande of over nieuwe netwerkinfrastructuur. En vind jij het nodig dat je kennis moet worden bijgespijkerd of wil je iets nieuws leren, dan bieden we je opleidings- en certificeringstrajecten aan. Dus

Zullen we zaken doen en kom jij ons team versterken? Of wil je liever eerst eens praten over jouw toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact met ons op!

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een mbo 4 diploma en je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als netwerk engineer.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken in grote netwerkomgevingen.
 • Kennis van programmeren is een pre.
 • Je hebt passie voor techniek.

Jouw competenties?
 • analyseren
 • klantgerichtheid
 • samenwerken
 • creativiteit
 • flexibiliteit

Herken jij je jezelf ook hierin?
Je hebt een positieve instelling en dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Je denkt in oplossingen en je neemt initiatief. Je bent analytisch sterk en loopt warm voor complexe vraagstukken. Je bent zelfstandig in je doen en laten, creatief en je durft buiten gebaande paden te treden. Ook wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en heb je de ambitie om nieuwe dingen te leren én te groeien binnen onze organisatie.

Arbeids­voorwaarden
Salaris­niveau 
schaal 9, schaal 10, schaal 11
Maand­salaris Min €2.737 – Max. €5.003 (bruto)
Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contract­duur Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je maandinkomen deels om te zetten in verlof of andersom. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand via de 'solliciteer' button. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie. Meer weten? !

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.737 - € 5.003 p/m
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
32-36 uur
Contactpersoon Dhr. René Abels
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn