Vacature Oracle Database specialist - Delft

Delft

Gemeente Delft
 • Gemeente Delft Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functieomschrijving
Je rol

Als databasespecialist ben jij dé verantwoordelijke voor onze databases. Dat levert een flink takenpakket op, vol werkzaamheden die met de database te maken hebben. We sommen het even op: het ontwerpen en beheren van de database-architectuur, het optimaliseren, verbeteren en ontwikkelen van databasebeheerprocessen en de inbreng van database-specialistische kennis in projecten. Maar er is nog meer. Je bent ook de sparringpartner voor de regisseurs binnen het kennisveld op het gebied van IT, natuurlijk met betrekking tot databasebeheer. Je zorgt ervoor dat de eerste- en tweedelijnsdatabasebeheer probleemloos verlopen en verzorgt derdelijns ondersteuning. En je voert het databaseontwerp uit in het geval van nieuwbouwprojecten.

Je werkplek
Je komt terecht op de afdeling Informatietechnologie. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat goed (en met plezier!) samenwerkt. De werkdruk is hoog, maar geeft zeker veel voldoening. Menselijke factor staat binnen de afdeling voorop: kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en je krijgt veel kansen om je kennis en kunde te verdiepen. Ook is er veel ruimte om mee te denken over verbeteringen. Hoe kunnen we het beter, slimmer en efficiënter doen?

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
Je profiel

ICT is iets dat 24/7 doorgaat. Zonder kan de organisatie niet goed draaien. Dat vraagt om flexibiliteit van onze medewerkers. Want een probleem kan zich, vanzelfsprekend, ook weleens in de avonduren of in het weekend voordoen. We zoeken daarom iemand die bereid is om mee te draaien in de ICT-piketdienst en die af en toe werkzaamheden buiten kantoortijden oppakt.

Eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in ICT en HBO/academisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt diepgaande kennis van het Oracle RDBMS (minimaal OCP gecertificeerd);
 • Certificering volgt de als standaard gekozen versie van het product;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wenselijk
 • Je hebt grondige kennis van SQL-Server database;
 • Je hebt grondige kennis van OAS en/of Weblogic en Jboss;
 • Je hebt kennis van Java, Windows en Linux Operating System;
 • Je heb kennis van en ervaring met het Patch-en upgrade proces;
 • Je hebt kennis van Java, Windows en Linux Operating System.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt
De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

De jongste oude stad van Nederland
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.067 p/m

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €5.067,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11).
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden. .

Meer informatie of direct solliciteren
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Eugène Moers via telefoonnummer 06 52739310

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw cv via de button rechtsoven. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Chris Timmer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft