Vacature Technisch Applicatiebeheerder - Rotterdam

Rotterdam

Evides Waterbedrijf
 • Evides Waterbedrijf
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Stabiliteit en wendbaarheid: creëer jij de juiste balans?
Evides ICT heeft als missie de operationele afdelingen te helpen in het optimaal bedienen van klanten. Binnen het GIS-team van Evides ICT is een vacature ontstaan voor de functie van Technisch Applicatiebeheerder.

De GIS-systemen van Evides behoren tot de belangrijkste applicaties die binnen het waterbedrijf worden gebruikt. Tezamen met het assetmanagementsysteem zijn ze de kern van het applicatielandschap. Ons GIS-landschap is voor veel gebruikers, zowel intern als extern, het eerste punt van contact voor hun werkzaamheden in het kader van Asset Management. Steeds meer informatie uit andere systemen wordt ontsloten via het GIS. Daarom is het continu beschikbaar hebben en houden van deze systemen steeds belangrijker voor onze operationele afdelingen.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Als Technisch Applicatiebeheerder heb je, naast ICT-kennis, affiniteit met geografie, infrastructuur en bijbehorende data waarbij kennis van GIS niet noodzakelijk maar wel een pré is. Binnen de richtlijnen op het gebied van security en architectuur geef jij op creatieve en constructieve wijze vorm aan een optimale technische inrichting. Je krijgt energie van verbetering en ontwikkeling: onder de bedrijfsprocessen te verstoren weet jij de technische basis zo in te richten dat de stabiliteit, continuïteit en performance van de applicaties worden gegarandeerd. Flexibiliteit en beheersbaarheid breng jij samen.

Je bent zowel een expert als verbinder. Je hebt er geen moeite mee om op je collega’s af te stappen en zorgt voor gedegen antwoorden en oplossingen op gestelde vragen. Daarnaast richt je de beheerprocedures efficiënt in zodat kwaliteit en snelheid hand in hand gaan.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn de volgende:
 • Gezond houden van de ICT-infrastructuur;
 • Actieve en passieve monitoring ten behoeve van een optimale werking van de ICT-systemen;
 • Oppakken en oplossen van incidenten;
 • Voorstellen doen voor, en deployen van, nieuwe functionaliteiten;
 • Het up-to-date houden van procedures, werkinstructies en andere relevante documentatie binnen het team.

Heb jij …
 • een hbo-diploma op ICT gebied met bij voorkeur relevante werkervaring?
 • algemene kennis van ICT, Citrix XenApp en Active Directory, ervaring in een Microsoftomgeving en met Microsoftproducten (o.a. SQL en Azure) en ervaring met webapps?
 • kennis van en ervaring met de Esri suite (waaronder ArcGIS server, Portal for ArcGIS, ArcGIS Pro, ArcMAP, Esri Apps (bijv. Collector)) (is een pré)?

Ben jij …
 • iemand die graag het voortouw pakt, initiatief neemt en constructieve verbeteringen realiseert?
 • een teamspeler die de vraag van ICT-collega’s goed weet te vertalen naar de technische inhoud en op verschillende niveaus kan schakelen?
 • gedreven om een bijdrage te leveren aan ons gigantische infrastructuurnetwerk?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ons aanbod
Deze functie is ingedeeld in schaal 9 van de cao Waterbedrijven. Het bruto maandsalaris in deze schaal is maximaal €3.967,- gebaseerd op een 40-urige werkweek. Daarnaast ontvang je circa 20% aan flexibel arbeidsvoorwaardenbudget. Je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het bedrag iedere maand laten uitkeren of sparen en in één keer laten uitbetalen; de keuze is aan jou! Evides biedt jou verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling.

Solliciteren
Heb je interesse in de functie van Technisch Applicatiebeheerder en wil je meer informatie, neem dan contact op met Harm Bakx, Hoofd ICT-Cluster Primaire Processen. Je kunt direct online solliciteren en een cv en motivatiebrief meesturen via de "Solliciteer" button.

Het aanvragen van een VOG en deelname aan een assessment zijn onderdeel van de selectieprocedure. Wij kunnen in het kader van deze sollicitatieprocedure je LinkedIn-account raadplegen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #ICT #Technisch

lees meer

Contactpersoon Harm Bakx (Nederlands)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam