Vacature Storage exploitatie specialist - Apeldoorn

Apeldoorn

Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie­omschrijving
"Storage moet er altijd zijn, als vanzelfsprekend. Opslag klinkt heel simpel, maar er zit een complexe wereld achter. Die daagt me uit en intrigeert me." Mark Bonsink - Teammanager storage, back-up en recovery bij de Belastingdienst.

DataCenter Services van de Belastingdienst levert ICT-dienstverlening op het gebied van infrastructuur, hosting en operatie. Daarmee borgt DCS de 24/7-beschikbaarheid van de ICT-systemen van de Belastingdienst én daarmee de continuïteit van de BV Nederland. Het DevOps-team storage, back-up en recovery realiseert het portfolio voor opslag, back-up en recovery. Met zeventien gecertificeerde systeemspecialisten zorgen we voor een ruim beschikbare en storingsvrije omgeving. We zijn daarin verantwoordelijk voor de infradiensten van block- en filestorage, archivering en het Fiber Channel SAN-netwerk.

Jij creëert en beheert enterpriseblockstoragesystemen van HPE en IBM ontsloten op Fiber Channel Director switches en Dell EMC NAS-clusters met een gezamenlijke opslag van zon 20 petabyte. Complexe verstoringen signaleer, analyseer en verhelp je. En je bent verantwoordelijk voor eerste- en tweedelijnssupport. Je werkt samen met je DevOps-collega's, leveranciers en architecten en overlegt regelmatig met collega's van bijvoorbeeld het netwerk- en IAAS-team.

Daarnaast neem je deel aan projecten en activiteiten die gericht zijn op lifecycle, het incident- en probleemproces en het genereren van changes. Je doet hierin procesverbetervoorstellen die je ook uitwerkt en test. Voor het dagelijks beheer schrijf je de noodzakelijke gebruiksdocumenten. Een afwisselende baan waarin jij als specialist meewerkt aan de verdere ontwikkeling en het onderhoud van de systemen.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Mark? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Mark Bonsink, teamleider.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
 • Je hebt hbo-niveau en bij voorkeur een hbo-IT-diploma.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante en recente werkervaring in enterprisestoragesystemen.
 • Je hebt diepgaande kennis van HPE 3PAR, Brocade-SAN, Dell/EMC Isilon en IBM SVC/V7000.
 • Je bent SNIA Certified Engineer en hebt bij voorkeur een certificering voor Dell/EMC Isilon en Brocade-SAN.
 • Je hebt kennis van de agile-werkwijze van een DevOps-team.
 • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Jouw competenties?
 • Analyseren
 • Klantgerichtheid
 • Samenwerken
 • Plannen en organiseren
 • Resultaat en kwaliteitgericht

Wat vinden wij nog meer belangrijk?
Je benadert je werk altijd met een positieve blik en dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Communicatief ben je sterk en ook samenwerken en contact leggen met anderen gaat je goed af. Je vindt samenwerken belangrijk, maar kunt binnen het team ook prima zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Daarbij denk je in oplossingen. Je wilt jezelf continu ontwikkelen en verder specialiseren op het gebied van storage en SAN. Jouw kennis als expert deel je graag met collega's. Je werkt met enthousiasme en gedrevenheid en kunt goed werken onder tijdsdruk in een soms stressvolle omgeving.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.683 - € 4.313 p/m

Salaris­niveau schaal 9, schaal 10
Salaris­omschrijving -
Maand­salaris Min €2.683 – Max. €4.313 (bruto)
Overige info Arbeids­voorwaarden
Dienst­verband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contract­duur Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand via de 'solliciteer' button. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie. Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

Op maandag, dinsdag en donderdag vinden de selectiegesprekken plaats op onze locatie in Apeldoorn. Zodra we een geschikte kandidaat hebben geselecteerd sluiten we de vacature.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie.

Een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten) evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marija Hoksbergen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn