Vacature Functioneel Applicatiebeheerder Zorgapplicaties in Schiedam

Schiedam

Frankelandgroep
 • Frankelandgroep Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER ZORGAPPLICATIES IN SCHIEDAM
Dit is echt iets voor jou als je een praktische functie zoekt, het liefst in contact staat met mensen, behoefte hebt aan vrijheid in je werk én een team zoekt dat voor elkaar klaarstaat. Zorg jij dat onze (zorg)collega’s prettig kunnen werken? Dat onze zorgapplicaties blijven bijdragen aan kwalitatieve zorg en een soepel lopende organisatie? We hebben plek voor een nieuwe collega, dus lees verder of dit echt bij je past!

Jij zet je in voor…
Optimale, technische ondersteuning van onze (zorg)medewerkers bij hun taken! Jij zorgt ervoor dat onze zorgapplicaties goed ingericht zijn en soepel functioneren. Zo kunnen je collega’s prettig werken en zich maximaal concentreren op het zorgen voor onze bewoners en cliënten.

Dit ga je doen:
In deze functie is het jouw missie om al onze zorggerelateerde applicaties (zoals PlanCare, Nedap Ons®, Ysis en FarMedRX) zo goed mogelijk te matchen met onze organisatiewensen en -processen. Je bent de brug tussen het beleid en de werkvloer, waarbij de systemen het werk voor iedereen makkelijker en betrouwbaarder maakt. Het (her-)inrichten en beheren van de applicaties is jouw hoofdtaak. Dat betekent in de dagelijkse praktijk o.a. dat je ervoor zorgt dat onze medewerkers toegang hebben tot (de juiste onderdelen van) onze applicaties, aanpassingen vanuit wet- en regelgeving verwerkt, nieuwe functionaliteiten en versies test, zaken toetst bij collega’s en gebruikersinstructies opstelt. Je bent ook aanspreekpunt voor deze applicaties voor zo’n 1.250 medewerkers.

Deze functie is nieuw in onze organisatie, omdat de complexiteit van de applicatie infrastructuur door de verdere digitalisering toeneemt en we het heel belangrijk vinden dat de applicaties écht bijdragen aan het realiseren van kwalitatieve zorg en een optimale organisatie. Er is recent al een collega gestart en we willen er graag nog een bij. Met de collega’s in het team beleid & beheer én de collega’s van ICT weet je soepel de samenwerking te vinden.

lees meer

Functie-eisen Ben jij ook een HARTwerker?
Niet alleen voor onze zorgfuncties zoeken we HARTwerkers. Ook voor onze staffuncties zoeken we collega’s die de handjes flink laten wapperen. Mensen die graag dat stapje extra zetten en ook het werken in de zorg begrijpen. Dat is bij ons ook het hebben van een natuurlijke gastvrijheid en behulpzaamheid. In de selectie voor deze functie letten we verder op:
 • een HBO werk- en denkniveau (iemand met een afgeronde mbo-4 opleiding en de nodige relevante ervaring is dus ook welkom!);
 • minimaal 2 jaar werkervaring in Functioneel Applicatiebeheer bij een zorginstelling;
 • een praktische en dienstverlenende instelling;
 • de mate waarin jij de consequenties van keuzes en wijzingen kan doorzien;
 • en natuurlijk of jij de rol van enthousiaste vraagbaak voor onze medewerkers goed kunt vervullen!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De Frankelandgroep heeft ruim 1.250 medewerkers en bestaat uit vijf centra voor wonen, zorg en welzijn voor ouderen in Schiedam en Vlaardingen. We bieden naast verpleeghuiszorg en welzijnsactiviteiten ook thuiszorg aan ouderen. Onze staffuncties werken vooral op de locatie Frankeland. Een bruisende plek met talloze activiteiten en voorzieningen (waaronder een fijne brasserie met prima koffie!). Iedereen voelt zich hier welkom en de sfeer is open en gezellig. Medewerkers van de Frankelandgroep kun je het beste omschrijven als nuchter, behulpzaam, bijzonder gastvrij en betrokken.

Je wordt onderdeel van de afdeling Beleid & Beheer met totaal straks zes collega’s. Het team houdt zich o.a. bezig met zaken als applicatiebeheer, zorginkoop, gegevensbescherming, en het opstellen en bewaken van procedures & richtlijnen voor medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.668 - € 3.582 p/m

Een salaris in de range van € 2.668,93 tot € 3.582,26 (FWG 50, o.b.v. 36 uur en uiteraard afhankelijk van je achtergrond), 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
Overige info Wij zetten ons in voor…
Medewerkers die zich gewaardeerd, in balans, overtuigd en welkom voelen! Goed werkgeverschap staat bij ons zéér hoog op de agenda. We geloven erin dat je alleen met tevreden medewerkers de beste zorg kunt leveren. We maken daarom werk van het werkgeluk van onze medewerkers. Onze hoge medewerkerstevredenheid (we krijgen een 8,8 van onze eigen medewerkers) en bijzonder laag ziekteverzuim (we staan al zes jaar op rij in de top 3 van de zorg) zijn daar concrete bewijzen van. Het werkgeluk wordt óók beïnvloed door ondersteuning vanuit systemen. Niet zo gek dus dat we daar als organisatie in investeren.

Je kunt rekenen op:
 • Een functie waarin je vraagbaak bent en op organisatieniveau meedenkt
 • Veel vrijheid in je werk en de ruimte om je ideeën te delen
 • Collega’s die elkaar wat gunnen en voor elkaar over hebben (ook over de afdelingen heen)
 • (technische) Ondersteuning en begeleiding: je staat er letterlijk en figuurlijk niet alleen voor
 • Een werkomgeving midden in de ouderenzorg (i.p.v. op een ‘hoofdkantoor’ op afstand)
 • En vele andere prettige arbeidsvoorwaarden, zoals gratis gebruik van ons zwembad en de fitnessruimte, voordelig afhuren van onze vakantievilla’s in Rockanje en Calpe (Spanje), het fietsenplan, de collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar DSW en collectieve pensioenregeling bij PFZW.

Solliciteren & contact
Spreekt onze manier van werken, denken en doen jou aan? Wil jij HARTwerken en vind je het leuk om je tanden te zetten in deze praktische rol? Solliciteer dan snel via de ''Solliciteer'' button of neem contact met ons op als je eerst meer wilt weten. Hiervoor kun je contact opnemen met Martijn Kroonen (medewerker beleid en beheer) via 010 – 426 49 25.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met twee à drie toekomstige collega’s en een assessment. Om bij ons in dienst te komen heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Martijn Kroonen
+31104264925
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Schiedam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Schiedam