Vacature Adviseur I&A én Kwaliteit - Vught

in Vught

Woonwijze
  • Woonwijze
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Woonwijze zoekt innovatieve Adviseur I&A én Kwaliteit
(32 tot 36 uur per week)
…. die ICT effectief inzet om organisatiedoelen te realiseren

Ben je gedreven om in samenspraak met interne en externe partners ons beleid op het gebied van Informatisering en Automatisering verder te ontwikkelen? Krijg je energie van het stroomlijnen van processen en ben je in staat om projecten te leiden? Dan zoeken we jou!

In deze nieuwe functie binnen Woonwijze, coördineer je taken op het gebied van automatisering en informatisering. Je vertaalt de informatiebehoefte van de organisatie naar verbetervoorstellen, stelt impactanalyses en het I&A-beleid op en adviseert het MT. Als Adviseur I&A ben je verantwoordelijk voor het leiden van I&A-projecten. Daarnaast ondersteun je vanuit I&A diverse veranderingsprojecten in de organisatie, waaronder de implementatie van een nieuw primair systeem wat voor 2020 gepland staat. Je bent in staat om informatiearchitectuur op te stellen en processen te optimaliseren. Ook dit laatste punt, het optimaliseren van processen, is een belangrijk onderdeel van de functie. Het betreft namelijk niet alleen de processen van het eigen vakgebied, maar ook de processen van andere afdelingen. De breedte van deze functie, maakt dat je het verschil kunt maken binnen Woonwijze en daarmee voor onze huurders.

lees meer

Functie-eisen Je bent
Je bent een veranderingsgezinde professional met goede communicatieve vaardigheden die resultaatgerichtheid en innovatie combineert met een natuurlijke drive om samen te werken. Het is een nieuwe functie bij Woonwijze, vandaar dat plezier in pionieren en ervaring met de beschreven taken, een streepje vóór oplevert.

Wat vragen we
Een afgeronde HBO-opleiding Informatica en ervaring met projectmanagement en beschrijven en verbeteren van processen. Je kunt de dagelijkse praktijk overstijgen en eigen ideeën uitwerken. De wensen en behoeften van de (interne) klant onderzoeken, verbanden leggen en doelen en prioriteiten bepalen. Je bent analytisch, resultaatgericht, initiatiefrijk, organisatiesensitief en maatschappelijk betrokken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Woonwijze is een Vughtse woningcorporatie met ongeveer 3.000 woningen, voornamelijk in Vught. We zetten ons in voor goede en duurzame sociale huurwoningen. Een dak boven je hoofd is tenslotte de basis voor iedereen. Maar er is meer. Wij vinden fijne wijken met plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten erg belangrijk en we willen ‘het verschil maken’. Om dat te kunnen doen zijn we zichtbaar in de wijk, laten we ons sociale hart spreken en staan we met onze huurders in verbinding.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Vught