Vacature PLM Technical Specialist (Maassluis, 40 uur, IT)

Maassluis

Lely
 • Lely
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor een bedrijf als Lely zijn goedwerkende CAD-systemen een must. Door ons innovatieve karakter moeten en willen we bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen en streven naar het optimale gebruik van deze tooling. We zijn op zoek naar een ambitieuze Consultant die verstand heeft van processen en functionele aspecten van CAD-systemen.

Belangrijkste taken
Deze functie bevindt zich in het IT-team van Lely, dit team heeft de opdracht om samen met enkele business stakeholders een state of art technologie platform vorm te geven. Dit platform faciliteert in de toekomst onze digitale innovaties, vormt de basis van onze in- en externe dienstverlening, van collega tot eindklant. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de stabiele werking en doorontwikkeling van onze CAD en PLM systemen (Product Lifecycle Management).

Je bent intensief betrokken bij de Product Development afdelingen en eindgebruikers om te helpen met het optimaal benutten van de systemen in een snel veranderende wereld. Jouw proceskennis, ervaring met de materie en goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel om de juiste afstemming te verkrijgen tussen de betrokken afdelingen. Je weet problemen en wensen om te zetten in concrete oplossingen, bent een verbinder en neemt een voortrekkersrol in het aandragen en doorvoeren van verbeteringen of vernieuwingen.

Samen met collega’s en ondersteuning van een professionele externe partner, zorg je ervoor dat we up-to-date blijven met nieuwe technologieën en draag je nieuwe ontwikkelingen proactief uit. Denk bij nieuwe ontwikkelingen bijvoorbeeld aan augmented reality en de manier waarop wij dit toe zouden kunnen passen in onze dienstverlening.

Je belangrijkste taken zijn:
 • analyse en optimalisatie van bestaande processen en het definiëren en projectmatig implementeren van verbeteringen en vernieuwingen.
 • het proactief analyseren en optimaliseren van CAD processen met focus op customer experience. De nadruk van deze functie ligt op het procesmatige en functionele aspect van de systemen, minder op de technische invulling al is dit niet uitgesloten.
 • verder ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van de roadmap op CAD en begeleidt en ondersteun je eindgebruikers op het gebied van proces en functionaliteit.

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee?
Jij snapt hoe CAD-systemen werken en hoe dit proces het beste ingericht kan worden volgens de laatste ontwikkelingen. Je kunt goed samenwerken met verschillende afdelingen en kunt over afdelingen heen denken en werken. Werk je nu als consultant, dan is dit een mooie vervoldstap. Verder;
 • heb je een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur informatica of soortgelijke studie;
 • heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring in PLM omgevingen en systemen, heb je ervaring met Mechanical Engineering en CAD/PLM applicaties, met name PTC Windchill en Creo;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.900 p/m

een aantrekkelijk salaris passend bij de verantwoordelijkheden van de rol (schaal loopt tot €3.900,-);
Overige info Wat bieden we jou?
Een interessante baan bij een innovatief familiebedrijf waarin jij onze collega’s helpt aan een goed werkende werkplek. Jij wordt een van de vaste gezichten van onze service en krijgt de kans om echt een band op te bouwen.

Verder:
 • veel ruimte voor eigen initiatief, meedenken in verbeteringen voor de afdeling;
 • prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen & 13 adv dagen;
 • vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling & groei;
 • onze Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen.
...en een eigen barista op de Lely Campus die de beste cappuccino’s maakt van verse melk, direct van de boer.

Wil je meer informatie over deze vacature?
Stace Barreiro de Leon
Bel of WhatsApp via +31(0)644515395.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Stace Barreiro de León
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Maassluis Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maassluis