Vacature Security Consultant SOC - Hilversum

in Hilversum

KPN Security
 • KPN Security
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil je nauw contact met onze klanten en wil je ze helpen met advies en begeleiding bij het aansluiten op het grootste security operations center van Nederland, wordt dan security consultant bij KPN Security!

Hoe?
Vanuit risk based scoping bepaal je samen met de klant wat en hoe er beschermt moet worden. Je snapt de beveiligingsbehoefte van onze klant, maar je weet ook wat onze technologie kan bieden. Je bijt je vast in de security rapportages uit onze security monitoring oplossing en gaat hierover in gesprek met de klant.

Waarom?
Help ons te groeien op het gebied van informatiebeveiliging en zorg voor een passende security monitoring inzet.

Waar?
KPN security werkt vanuit diverse vestigingen waaronder: Delft, Houten, Hilversum of Arnhem. De security monitoring dienstverlening wordt geleverd vanuit Hilversum of Arnhem.

Met wie?
Je bent onderdeel van het team managed services en werkt binnen de multidisciplinaire omgeving van ons Security Operations Center.

Werk mee aan de nieuwe mogelijkheden.
KPN heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in cyber security expertise. We zijn inmiddels de grootste dienstverlener op dit gebied en hebben dan ook zeer specialistische teams van professionals. Bij KPN Security werken betekent dat je onderdeel bent van deze community, en KPN als geheel. KPN’s SOC is het grootste security operations center in Nederland. Vanuit het SOC beveiligen en bewaken onze security specialisten de ICT-infrastructuur van KPN en haar klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Je maakt gebruik van de volgende methoden/tools/programma’s:
Jij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van onze SOC dienstverlening. Dat doe je onder meer door vanuit risk based scoping samen met de klant de scope van de monitoringdienst te bepalen. Jij zorgt er mede voor dat onze klanten groeien in volwassenheid van hun organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. Je past het usecase framework toe en werkt deze ook verder uit.

lees meer

Functie-eisen Wat breng jij ons?
Je beschikt over analytisch denkvermogen, multitasking, stressbestendigheid en doorzettingsvermogen. Je bent het eerste aanspreekpunt dus je hebt een service gerichte opstelling naar klanten en een proactieve werkstijl. Ook kunnen wij rekenen op jouw:
 • Ruime ervaring in cyber security en het liefst ook SOC SIEM
 • HBO of WO diploma
 • Bij voorkeur certificering CISSP of CISM
 • Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Bruto € 4.566 p/m

Een brutomaandsalaris van (maximaal) € 4566,-

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hilversum