Vacature Full Stack PHP Developer - Den Haag

in Den Haag

CNS connect
 • CNS connect
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een:
Full Stack PHP developer (medior)
(dienstverband 36-40 uur per week)

Wat vinden we belangrijk?
Voor ons gaat het er om dat je een passie hebt voor eHealth en er alles voor over hebt om de behoeften van onze artsen, patiënten en alle andere gebruikers van onze ICT-oplossingen te begrijpen. Met jouw creativiteit, betrokkenheid, kennis en ervaring als Full Stack PHP developer til je ons team van software-ontwikkelaars naar een nog hoger niveau.

Wat ga je doen?
Je werkt in een klein team van softwareontwikkelaars. Je bouwt mee aan onze eigen software, waarmee patiëntgegevens worden geregistreerd en waaruit direct kan worden gecommuniceerd met de patiënt, huisarts, thuiszorg, zorgverzekeraar en andere zorgverleners. Daarnaast faciliteert onze software ook alle afdelingen door middel van rapportages, financiële overzichten en informatie voor onze afdeling HRM en het Klant Contact Center. Voor onze externe klanten, die gebruik maken van onze software, wordt maatwerk geleverd.

Wat brengt je werkdag?
De dag begint met een stand-up. Met het team overleg je over de lopende projecten en bepalen welke punten extra aandacht verdienen. Jullie sparren over de beste ICT-ondersteuning, en over de Java-applets die worden ingezet om speciale functionaliteiten te ontwikkelen. Je bespreekt de wensen die bij je contacten met de eindgebruikers (artsen, medische ondersteuners, management) naar voren zijn gekomen en je denkt mee om de vertaalslag te maken naar efficiënte oplossingen. Jullie spreken af in samenwerking met de productowners wie welke ontwikkelingen voor zijn rekening neemt. Vervolgens ga je zelfstandig of samen met een collega aan de slag.

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van jou?
Je kunt zelfstandig en samen met collega’s werken aan opdrachten
 • Out-of-the-box denken doe je van nature
 • Je bent bekend met PHP7(OO), HTML5, CSS3, Javascript (jQuery), PostgreSQL-database, versiebeheer (GIT)
 • Ervaring met Linux Ubuntu (server/cliënt) beheer/Java is een pré
 • Je bent communicatief vaardig
 • Een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CNS connect biedt als medisch softwarebedrijf een veilig en compliant netwerk aan zelfstandige behandelcentra. In dit netwerk werken alle softwarecomponenten als een echt ‘central nerve system’ samen dankzij zeer intuïtieve koppelingen. Het biedt de mogelijkheid om medisch personeel, management en patiënt te verbinden in één organisch geheel dat zeer efficiënt werkt. De modulaire software van CNS connect verbindt alle knooppunten in overzichtelijke dashboards: van elektronisch patiëntendossier, medische apparatuur, patiëntenportaal en klant contact centrum. Dit ict-systeem is ontwikkeld binnen Keizer Kliniek, uitvoerig getest door artsen en andere zorgprofessionals en uitgevoerd door de beste technici.
In 2017 is dit ict-systeem ondergebracht bij CNS connect om verdere ontwikkeling mogelijk te maken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag