Vacature Tibco - API Gateway Developer

in Utrecht

Developer
VodafoneZiggo
 • VodafoneZiggo
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Is het schrijven van code jouw passie en ontwikkel jij graag applicaties die naadloos aansluiten op ons IT landschap? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe Developer!

Dit doe je voor onze klant
Je hebt het vast wel gehoord. De markt voor telefonie, datacommunicatie en televisiediensten is behoorlijk turbulent. Wij, maar ook onze klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en service. Bij VodafoneZiggo spelen we hier elke dag op in omdat we écht het beste voor onze klanten willen. Dit zie je ook 1-op-1 terug in onze IT-processen en in onze applicaties. Daar werken we continu aan vernieuwing en verbetering.

In ons team is er ruimte voor een Tibco - API Gateway Developer.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die enerzijds kennis en ervaring heeft van Enterprise Service Bus applicaties, API Gateways en anderzijds van applicatie ontwikkeling met talen als b.v. Oracle PL-SQL of complexe datastructuren.
Ons team functioneert in een Dev-Ops omgeving en is dé bindende factor in het IT landschap van Vodafoneziggo.

Zó doe je dit
Wij gaan je niet vertellen hoe jij je werk moet doen, daar ben jij de professional voor. Maar dat je verantwoordelijk bent voor kwalitatief hoogstaande code met hoge snelheid en onder grote druk af te leveren, zal voor jou geen verrassing zijn.
We geven je de middelen en omgeving om te kunnen excelleren en continu te verbeteren in je werk.

Jij versterkt
Onze afdeling Development binnen IT is verantwoordelijk voor het definiëren, ontwikkelen en ondersteunen van alle lokale VodafoneZiggo IT applicaties en systemen. Dit team is met name actief met architectuur integratie, SOA-services, koppelingen van Enterprise Service Bus applicaties, API Gateway security policies en BPM-processen.

Naast dat er voornamelijk in projectverband wordt gewerkt aan grote en complexe applicaties, worden er ook kleinere applicaties ontwikkeld. De applicaties worden voornamelijk ontwikkeld conform gedefinieerde processen en standaarden binnen VodafoneZiggo, zodat kwaliteit en beheersbaarheid gewaarborgd zijn. Wij zijn vaak ‘enablers’ en bieden dus de technische mogelijkheden zodat de technische projecten succesvol opgeleverd kunnen worden. Hierdoor is nauwe samenwerking met alle andere (sub)afdelingen van Technology noodzakelijk.

lees meer

Functie-eisen Jij hebt hét
De ideale persoon is een Developer in hart en nieren waarbij het schrijven van code een passie is en met de volgende bagage;
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal drie jaar ervaring als applicatie Developer
 • Ruime ervaring met de Tibco Suite (BW, BPM, etc.)
 • Kennis van systeemarchitecturen, IT-standaardwerkwijzen en concepten
 • Kennis van webservices (HTML, XML, XSLT of XPath)
 • Kennis van de Agile aanpak
 • de flexibiliteit om ook op onregelmatige tijden te werken
 • Uitstekende kennis van Nederlands vereist (mondeling/schriftelijk)

Heb jij de juiste mix van kennis, dynamiek én kwaliteit op zak? Ontwikkel jij graag geweldige applicaties die naadloos aansluiten op het IT-landschap? Dan zijn we op zoek naar jou en dan is Ziggo dé plek om je technische skills in te zetten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Tibco - API Gateway Developer
Score: 9.1
Stemmen: 26

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht