Vacature Netwerk Security Beheerder - Delft

in Delft

KPN Security
 • KPN Security
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Security Netwerk Engineer lever jij aan onze klanten de cyber security die zij nodig hebben.

Hoe?
Dit doe je met jouw kennis van netwerken, beveiligingstechnieken en klantgerichte communicatie vaardigheden.

Waarom?
Onze klanten zijn grote organisaties met complexe systemen, de veiligheid van die systemen is cruciaal voor hun dienstverlening en de privacy van hun klanten.

Waar?
Je werkt op ons kantoor in Delft.

Met wie?
Je bent onderdeel van het team managed services en werkt binnen de multidisciplinaire omgeving van ons Security Operations Center.

Werk mee aan de nieuwe mogelijkheden.
KPN heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in cyber security expertise. We zijn inmiddels de grootste dienstverlener op dit gebied en hebben dan ook zeer specialistische teams van professionals. Bij KPN Security werken betekent dat je onderdeel bent van deze community, en KPN als geheel. KPN’s SOC is het grootste security operations center in Nederland. Vanuit het SOC beveiligen en bewaken onze securityspecialisten de ICT-infrastructuur van KPN en haar klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Je maakt gebruik van de volgende methoden/tools/programma’s:
TCP-IP, firewalls, IDS en virtualisatieplatformen, netwerk virtualisatie- en Cloud security oplossingen. Check Point, F5, Fortinet, Cisco, Aruba.

lees meer

Functie-eisen Wat breng jij ons?
Voor deze vacature van Security Engineer bij KPN breng jij ons:

Analytisch denkvermogen, multitasking, stressbestendigheid en doorzettingsvermogen service gerichte opstelling naar klanten en je proactieve werkstijl. Ook kunnen wij rekenen op jouw:
 • Certificeringen op één of meerdere fabrikanten zoals Check Point, F5, Fortinet, Cisco of Aruba is een pré, maar je bent in ieder geval bereid deze te gaan halen.
 • HBO werk- en denkniveau
 • Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving We werken en leven steeds meer in de cloud. Apparaten communiceren via het Internet of Things. Met onze smartphone hebben we de hele wereld op zak. En het mooiste is: het begint pas. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je erbovenop. Elke dag werk je mee om het leven leuker, vrijer en makkelijker te maken. Voor onze ruim 5 miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft