Vacature IT security officer

ICT Security Specialist
Erasmus MC
  • Erasmus MC
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Help jij mee onze complexe IT omgeving te beschermen tegen digitale bedreigingen?

Functie inhoud
Technologie wordt een steeds belangrijker en niet meer weg te denken onderdeel van al onze kerntaken. Dit leidt tot voortdurende innovaties op het gebied van zorg, onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering. IT Security is voor het Erasmus MC dan ook van vitaal belang.

Als IT security officer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van activiteiten op het gebied van IT beveiliging. Samen met de chief information security officer en het team van het Information Security Office zorg je ervoor dat de doelstellingen voor informatiebeveiliging binnen het Erasmus MC worden gerealiseerd. Je levert een actieve en zelfstandige bijdrage aan de coördinatie, uitvoering, advisering, communicatie en rapportage over IT Security. Je krijgt hierbij security logging en monitoring als specifiek aandachtsgebied.

Je komt te werken binnen de pijler Informatie & Technologie en maakt deel uit van het Information Security Office (ISO). Het ISO kent een open cultuur, bestaat uit vijf enthousiaste en deskundige medewerkers en wordt functioneel aangestuurd door de Chief Information Security Officer (CISO).

Werkomgeving
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De pijler Informatie & Technologie, onderdeel van het Servicebedrijf, bestaat uit de onderdelen ICT Services, Informatiemanagement, Medische Technologie en Projecten en levert hoogwaardige kennis en professionele diensten die noodzakelijk zijn voor het realiseren van de ambities van het Erasmus MC. De pijler draagt hiermee zichtbaar bij aan veiligheid en kwaliteit. Om de hoge ambities van het Erasmus MC op gebied van zorg, onderwijs en onderzoek te realiseren werken wij voortdurend aan de verdere verbetering van bedrijfsprocessen, informatievoorziening en beveliging. Hiervoor voeren wij diverse programma’s en projecten uit. Deze worden gekenmerkt door een innovatief en dynamisch karakter.

lees meer

Functie-eisen Profiel
Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau op het gebied van IT Security en minimaal vijf jaar relevante werkervaring in advisering op dit gebied. Je hebt ruime ervaring met coördinatie en uitvoering op het gebied van IT Security, bij voorkeur binnen de gezondheidszorg. Kennis van wet- en regelgeving is noodzakelijk, met name NEN 7510 / ISO 27001, Prince2, ITIL, TRANSITS (I & II), evenals ervaring met IT Security binnen complexe organisaties. Certificering met betrekking tot IT security (bijvoorbeeld CEH, CISSP) is een pre. Naast een ervaren security specialist ben je bovenal iemand die het belang van security weet over te brengen aan de betrokkenen. Je bent een inspirerende en stimulerende persoonlijkheid met het vermogen om conceptueel en analytisch te denken. Daarnaast ben je proactief en kan je goed samenwerken en functioneren in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent stressbestendig en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit. Wij vragen voor deze functie verder de volgende competenties: samenwerken, initiatief, resultaatgerichtheid, plannen & organiseren, oordeelsvorming en overtuigingskracht.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.481 p/m

Wat bieden wij
Een uitdagende functie met veel ruimte voor verdere ontwikkeling binnen je vakgebied. Aanstelling geschiedt in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren, kan de aanstelling worden omgezet in een vaste aanstelling. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.481,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

lees meer

Overige info Inlichtingen en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Willem Schoemaker, CISO/business continuity manager, telefoon: 010 703 67 61. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jeanette dos Santos Gomes, recruiter, je graag te woord. Je kunt haar bereiken via: 06 500 310 07 of stuur een WhatsApp.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de 'solliciteer' button.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Jeanette dos Santos Gomes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam