Vacature Duurzame software tester / developer - Rotterdam

in Rotterdam

EnergyZero
  • EnergyZero
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving EnergyZero zoekt een duurzame software tester/developer

Wil jij graag jouw kwaliteiten inzetten om de wereld een beetje beter te maken? Help jij mee om een innovatief, online energiebedrijf tot een groot succes te maken? Gaat jouw hart sneller kloppen als jouw script in 1 keer doet, wat het moet doen? Begrijp jij ook dat het testen van software misschien wel de meest belangrijke stap is in het ontwikkelingsproces? Zijn zorgvuldigheid en nauwkeurigheid voor jouw vanzelfsprekend in je manier van werken? Word je blij van een klein team collega’s in een no-nonsense organisatie? EnergyZero zoekt een toegewijde software developer/software tester die zijn of haar steentje wil bijdragen om van een klein, innovatief energiebedrijf tot een grote speler te maken. Durf jij die uitdaging aan?

Over EnergyZero
EnergyZero is een ambitieus, nieuw energiebedrijf. Wij willen een belangrijke bijdrage leveren om de energiewereld echt te gaan veranderen. Met een ander businessmodel in combinatie met slimme samenwerkingen zetten wij een belangrijke stap naar de toekomst. EnergyZero wil geen geld verdienen aan het energieverbruik van haar klanten. Wij willen juist actief helpen om de energierekening van onze klanten zo laag mogelijk te krijgen en het energieverbruik zo efficiënt mogelijk in te richten.

Sinds 2018 is EnergyZero actief in de energiemarkt met haar eigen vergunning voor de levering van gas en elektriciteit aan kleinverbruikers. Onze processen zijn ingericht, de systemen draaien en de eerste groep klanten wordt bediend. Maar het moet nog beter. EnergyZero heeft met haar partners een plan voor de toekomst gemaakt, waar energielevering wordt aangeboden als een service waar geen geld aan verdiend wordt. Energy-as-a-service. EnergyZero is daarmee eigenlijk een softwarebedrijf. Wij bieden energielevering aan andere bedrijven onder hun eigen label. We geloven in partnerships en in een nieuwe energiewereld waarin we samen met onze partners allerlei andere services rondom energie en mobiliteit kunnen aanbieden.

Wat is jouw rol?
EnergyZero is nog maar een kleine speler in de energiemarkt, maar de ambities zijn groot. We groeien hard en dus komen we ook voor nieuwe uitdagingen te staan. Jij zal ons daarbij kunnen helpen. De systemen van EnergyZero breiden zich in snel tempo uit. Het automatisch en uitgebreid testen van nieuwe software is van steeds groter belang. Jouw rol is om test protocollen te ontwikkelen, die helpen de kwaliteit van de software en het systeem aan ene kant de andere kant ons hele software systeem te helpen verbeteren , debuggen en te ondersteunen als dat nodig is in het beheer en onderhoud van dit unieke energie-platform.

lees meer

Functie-eisen Go of no Go
EnergyZero zoekt iemand die ervaring heeft met Javascript frameworks zoals: Polymer, Redux, React of Angula. Back-end programmeertalen zoals Go of Node.js kennen eigenlijk voor jou geen geheimen. Werken met Kubernetes en microservices zijn voor jou bekende terreinen. Mocht je goede, aantoonbare werkervaring hebben in PHP, Python of een andere programmeertaal, maar zou jij het wel super gaaf vinden om over te gaan naar Golang? Ook dan komen we graag met je in contact. Ben je al bekend bent met de energie-branche dan heb je bij ons zeker een streepje voor.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Duurzame software tester / developer
Score: 7.1
Stemmen: 14

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam