user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Netwerkspecialist routing en switching

Netwerkbeheerder
Politie Nederland
 • Politie Nederland
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als netwerkspecialist routing en switching weet jij precies hoe je onze netwerkvoorzieningen in stand houdt en deel je jouw kennis met anderen. Zo draag je bij aan een veilig Nederland. Componenten als routers en switches zijn dé bouwstenen voor een goede informatievoorziening binnen een organisatienetwerk. Ook bij de politie. Want we willen uiteraard voorkomen dat ons netwerk hapert tijdens een televerhoor met een verdachte.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van producten op het gebied van routing en switching. Samen met je collega's zorg je ervoor dat deze producten goed werken. Hierdoor kan een rechercheur zonder problemen belangrijke informatie over veroordeelde criminelen opzoeken in onze database en heeft het managementteam een soepele verbinding tijdens een videoconference met externe partners.

Samen met je team maak je plannen van aanpak voor de uitvoering van werkzaamheden en je levert input aan voor de voorbereiding hiervan. Ook voer je wijzigingen uit in netwerkcomponenten, behandel je incidenten en draag je bij aan analyse en onderzoek. Op afstand begeleid je de installaties van netwerkapparatuur. Dit doe je door de inzet van lokale ondersteuning en leveranciers. Je verzorgt de administratie op het gebied van CMDB, IP-adressen, werkinstructies, netwerktekeningen en verbindingen. Daarnaast onderhoud en bewaak je apparatuur, procedures, managementsystemen en tooling, inclusief compliance.

Als netwerkspecialist neem je regelmatig deel aan (multidisciplinaire) projecten op het gebied van netwerken. Tijdens deze projecten signaleer en analyseer je proactief technische en organisatorische knelpunten. Vanuit de praktijk doe je verbetervoorstellen op technisch en procesgebied. Daarnaast coach, adviseer en ondersteun je netwerkbeheerders.

Het werk van de politie gaat 24/7 door. Daarom kan het zijn dat je in geval van incidenten ook buiten kantoortijd opgeroepen wordt.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij Team Netwerken. Hier werk je met zo'n honderd IT-professionals die samen een groot deel van het complexe politienetwerk beheren. Ieder met zijn eigen specialisme, zoals telefonie en verbindingen, routing en switching, en security en services. Allemaal voor de veiligheid van Nederland. Regelmatig kom je in contact met "blauw", oftewel de agenten en rechercheurs. Bijvoorbeeld op onze netwerkdagen, of als je met je collega's mag figureren in levensechte politieoefeningen. Zo weet je altijd waar je het voor doet!

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Je bent een gepassioneerd IT'er die de drive heeft om bij te dragen aan de veiligheid in Nederland. Je bent alert op nieuwe informatie en past nieuwe technieken of werkwijzen snel en effectief toe. Is er een kritische situatie? Dan herken jij het probleem en stel je prioriteiten. Je bent kwaliteitsgericht, communicatief vaardig en werkt samen met anderen om problemen op te lossen. Je weet jezelf, jouw visie en je team goed te presenteren. In overleggen sta jij stevig in je schoenen. Je geeft aan wanneer je het ergens niet mee eens bent en neemt mensen mee in je gedachtegang. Ook kun je goed schakelen tussen verschillende projecten en pas je je gemakkelijk aan wanneer de situatie daarom vraagt. Verder heb je:
 • een mbo 4-diploma in de richting van ICT en enkele jaren ervaring, liefst in een soortgelijke functie;
 • diepgaande kennis van computernetwerken en -netwerkbeheer;
 • specialistische kennis van netwerken, bijvoorbeeld CCNP Routing and Switching;
 • specialistische kennis van relevante netwerkproducten en/of -technieken;
 • kennis van PRINCE2 en bij voorkeur een PRINCE2 Foundation-certificatie en kennis van oplossingsmethodieken, bijvoorbeeld RATIO;
 • een ITIL Intermediate-certificaat;
 • bij voorkeur kennis van Linux en Windows serveromgevingen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.446 - € 4.051 p/m

De standplaats is Driebergen-Rijsenburg. Er is ruimte voor 2 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
• een bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 2.446,- en maximaal € 4.051,- (schaal 9 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
• 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
• goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof 

lees meer

Overige info Interesse?
Bel of mail met Katja Damming, ICT recruiter (06 - 53 29 83 17) als je meer informatie wilt hebben.

Reageer uiterlijk 23 april 2019 via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Katja Damming
06 - 53 29 83 17
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Driebergen-Rijsenburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Driebergen-Rijsenburg