user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature DevOps .NET Engineer

Developer
Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving DevOps .Net Engineer

Functie­omschrijving
"Wat ik zo tof vind aan deze functie is dat ik de software niet alleen ontwikkel, maar ook nog eens beheer en waar nodig verbeter. Daarvoor mag ik bovendien verschillende gave technologieën inzetten." Nico Glas - Applicatieontwikkelaar bij de Belastingdienst.

Bij Toeslagen, onderdeel van de Belastingdienst, zorgen we onder andere voor de toekenning en uitbetaling van de zorg-, huur- en het kindgebonden budget. Miljoenen burgers in Nederland maken hier gebruik van. Niet voor niets is ons systeem een van de grootste .NET-toepassingen in Nederland, met zeer grote databases. Met ruim honderdvijftig IT-professionals houden we dit systeem 24/7 in de lucht. Dit doen we door goed onderhoud en tijdige vernieuwing. Ook ontwikkelen we grootschalige en geavanceerde state-of-the-art-applicatielandschappen binnen onze SOA- en REST-architectuur. Hiervoor zetten we de modernste technologieën en engineeringprincipes in.

Als DevOps-engineer werk je mee aan het verder professionaliseren van onze dienstverlening. Development en operations: jij bent van beide markten thuis. In deze gloednieuwe functie bouw én beheer je software. Zo schrijf je volgens de Agile-methode duidelijke en doeltreffende software voor de applicatie van Toeslagen, en je blijft hier zelf verantwoordelijk voor. Je hebt veel contact met gebruikers, bijvoorbeeld als je hun vragen beantwoordt. Ook signaleer je mogelijke bugs en plan je zelf in wanneer we deze als team gaan oplossen.

Verder richt je je op ontwikkeling. Hoe maken we onze applicatie nog beter? Zijn er nieuwe functionaliteiten die hierbij kunnen helpen? Ook opmerkingen van gebruikers grijp jij aan om de software naar een hoger niveau te tillen. Vinden zij bijvoorbeeld het lettertype op de website te klein? Dan ga jij hierover in gesprek met softwareontwikkelaars en andere IT-specialisten. Je bent dan dé schakel tussen alle IT-specialismen en zorgt voor een goede onderlinge communicatie en samenwerking. Dus.

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Nico? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Sjef de Ridder, teamleider Integratie Business Services Toeslagen.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
 • Je hebt een hbo-diploma / werk-denkniveau, bij voorkeur in de richting van IT.
 • Je hebt ervaring met softwareontwikkeling.
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van het certificaat Programming in C# of bent bereid om dit te behalen.
 • Je hebt ervaring met implementaties in Windows-systemen en met installatietechnologieën.
 • Je hebt ervaring met en kennis van Team Foundation Server of gelijkwaardig.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met een of meerdere softwareoplossingen voor het .Net-platform, zoals ASP.Net; MVC; C#.Net; .Net-Framework; Visual Studio; DSC; SQL-Server en (eb)XML-berichtenuitwisseling.

Jouw competenties?
 • analyseren
 • klantgerichtheid
 • samenwerken
 • voortgangscontrole
 • resultaatgerichtheid

Herken jij jezelf ook hierin?
Jij bent een gedreven engineer en voelt je helemaal thuis in de IT-wereld. In je werk kun je zelfstandig oplossingen bedenken én keuzes maken. En dat niet alleen. Door jouw nieuwsgierigheid kun jij bovendien succesvol samenwerken met je collega's, ook als hun specialisme voor jou nog niet zo bekend is. Je wilt hun kennis namelijk opsnuiven en jezelf tot alleskunner ontwikkelen. Zodat je klanten er uiteindelijk profijt van hebben. Verandering omarm jij daarom, net als goed onderhoud en innovatie. Ook stel je vragen. Over bestaande processen en over gemaakte beslissingen. Tegelijkertijd wil je niet het wiel opnieuw uitvinden. Liever zorg je ervoor dat een bestaand product van optimale kwaliteit is. Kwaliteit gaat bij jou vóór snelheid.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.631 - € 4.809 p/m

Salaris­niveau schaal 9, schaal 10 en schaal 11
Salaris­omschrijving In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.
Maand­salaris Min €2.631 – Max. €4.809 (bruto)
Dienst­verband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contract­duur Tijdelijk aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Wij bieden je een inwerkprogramma aan en afhankelijk van je opleiding en werkervaring een opleiding en/of training. Gedurende dit opleidingstraject is het niet mogelijk om in deeltijd te werken. Nadat je dit hebt afgerond en bij goed functioneren, word je aangesteld in vaste dienst. Mocht je het opleidingstraject niet succesvol afronden dan word je aanstelling bij de Belastingdienst beëindigd. De interne kandidaat die de verplicht te volgen opleiding niet succesvol afrondt, wordt teruggeplaatst naar zijn oorspronkelijke organisatieonderdeel en belast met werkzaamheden die gelijk of gelijksoortig zijn aan die van de oorspronkelijke functie.

lees meer

DevOps .NET Engineer
Score: 8.1
Stemmen: 36

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn