user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ontwerper infrastructuur werkplekken

ICT Beheerder
Politie Nederland
 • Politie Nederland
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Medewerkers in onze meldkamers, agenten op straat en bureaurechercheurs. Stuk voor stuk kennen ze het belang van de technische stabiele IT-omgeving waar jij als ontwerper infrastructuur werkplekken verantwoordelijk voor bent. In jouw ontwerpen komen mens, business en technologie gestroomlijnd samen.

Wat ga je doen?
Als ontwerper infrastructuur werkplekken ben je de schakel tussen de gebruiker en de centrale omgeving waar onze mensen op werken, dit doen we vanuit de DevOps/Agile gedachte. Veel van onze processen zijn afhankelijk van IT. Meldkamers die agenten in de auto naar de plaats van bestemming sturen of proces-verbalen die tijdens een verhoor worden uitgeprint; het zijn allemaal voorbeelden waar IT en het veldwerk elkaar raken. En daar ben jij verantwoordelijk voor. Dit houdt in dat je participeert in het beheerteam. In grote lijnen ziet dat er ongeveer zo uit:
 • je ontwerpt en bouwt een betrouwbare en veilige omgeving die up-to-date is;
 • je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van de architectuur voor de workspace infrastructure en de benodigde componenten;
 • je bewaakt en beheert alle standaarden en je zorgt voor een effectieve en correcte informatie distributie;
 • je levert ondersteuning bij het onderzoek en inzetten van nieuwe technologie en je onderhoudt contact met leveranciers;
 • je inventariseert de functionaliteiten en je maakt functionele en technische ontwerpen;
 • je ondersteunt de collega’s bij het in productie nemen van de IT diensten.

Het mooiste van je werk? Dat je een product ziet groeien. Van idee tot applicatie. Van plan tot platform. En altijd veilig en gebruiksvriendelijk. Zo draag jij als IT-specialist bij aan de veiligheid van Nederland.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij de Productlijn Werkplekken en Kantoorautomatisering (WPKA), onderdeel van het infrabedrijf. We werken veel samen, maar zijn ook individueel sterk. We houden van een informele werksfeer. De veelzijdigheid binnen de organisatie is enorm. Je blijft leren in onze steeds veranderende omgeving en kunt je ontwikkelen in de richting die jij wilt. De politie is een van de grootste ICT-werkgevers van Nederland. Je kunt bij ons dus écht alle kanten op.

lees meer

Functie-eisen Je bent een ijzersterke ontwerper die wensen en plannen feilloos vertaalt naar technische (web)oplossingen. Je staat stevig in je schoenen, want soms moet je mensen teleurstellen. Immers, niet alle wensen zijn mee te nemen in jouw oplossingen. Uiteraard kom je dan met een alternatief. Jij bent tenslotte creatief. Plichtsgetrouw, betrouwbaar en een rots in de branding: zo stel jij je op binnen ons team. Je houdt het overzicht over je eigen projecten en werk en denkt continu vooruit: welke ontwikkelingen komen eraan en hoe kunnen we daarop inspringen? Coördineren, ontwerpen en bouwen. Dat zijn letterlijk jouw drie werkwoorden. Daarnaast ben je bereid piketdiensten te draaien.

Verder heb je:
 • een hbo-diploma op het gebied van IT;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een soortgelijke complexe omgeving;
 • veel kennis van en ervaring met Windows 10, Server 2012, Powershell, App-v, Citrix XenApp, PVS en RES/Ivanti;
 • ervaring met het ontwikkelen van infrastructuren in grootschalige Enterprise omgevingen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.736 - € 4.415 p/m

De standplaats is Odijk. Er is ruimte voor meerdere fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

• een bruto maandsalaris van minimaal € 2.736,- en maximaal € 4.415,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
• 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
• goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B.

lees meer

Overige info Wat verder belangrijk is
 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • Zonder IT’ers zijn we nergens.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Katja Damming
06 - 53 29 83 17
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Odijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Odijk