user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Oracle ADF ontwikkelaar.

in Utrecht

bol.com
  • bol.com
  • HBO / Universitair, Minimaal 5 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Functieomschrijving Oracle ADF ontwikkelaar bij de grootste en meest innovatieve online winkel van Nederland

Wat doet een Oracle ADF ontwikkelaar?
Als Oracle ADF ontwikkelaar ben je verantwoordelijk om complexe functionele vragen te vertalen in een stabiele Enterprise Java / Oracle ADF / SOA-architectuur. Het betreft functionaliteit voor bijvoorbeeld de bol.com webwinkel of gerelateerde applicaties, ten behoeve van miljoenen Nederlanders.

Je werkt in één van de multi-disciplinaire teams (Scrum teams) samen met onder meer analisten, database-specialisten en testers. In iteraties van 4 weken werk je gezamenlijk aan het realiseren van verbeteringen, zowel gedreven vanuit de business als vanuit de techniek. Twee weken daarna is de functionaliteit ook werkelijk zichtbaar voor de bol.com-klanten, dan wel bruikbaar voor onze (interne) business partners.

Je ontwikkelt niet alleen software, maar denkt ook mee over diverse onderwerpen, zoals architectuur, lange termijn visie en beveiliging. Vanwege de groei die we meemaken ben je niet alleen de webwinkel maar ook gerelateerde applicaties die van essentieel belang zijn voor de operatie en logistiek achter de webwinkel.

lees meer

Functie-eisen Herken jij jezelf in het onderstaande profiel, dan willen wij graag met je in contact komen.
  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding;
  • minimaal 5 jaar ervaring als software ontwikkelaar in professionele organisaties en gewerkt aan e-commerce applicaties met een grote hoeveelheden transacties per seconde;
  • ervaring met Oracle SQL en PLSQL Ervaring met XML, XSLT, XSD;
  • kennis van applicatie integratie technieken als Web Services (XML, SOAP) en Web technologie (HTML/CSS, JavaScript, Ajax, etc.);
  • ervaring met Oracle ADF 11g of Jdeveloper is een pré;
  • ervaring met Java / J2EE, SUN certificering is een pré.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij?
Met ruim 2,5 miljoen klanten en een omzet van meer dan 270 miljoen euro is bol.com marktleider in de online verkoop van boeken, cd’s, DVD’s, games, software, notebooks, PC-accessoires, elektronica, mobiele telefonie, tv’s en 2ehands boeken.

Als bol.com medewerker werk je aan ambitieuze en afwisselende projecten in een snel ontwikkelende omgeving. Je bent betrokken bij de organisatie en je collega's. Passie voor de business en voor de unieke positie van bol.com in de markt is vanzelfsprekend. Met meer dan 300 enthousiaste collega's zijn we gevestigd in Utrecht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden