user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Microsoft Cloud Communicatie specialist

System EngineerMCSEMCSA
Arcadis Nederland B.V.
 • Arcadis Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Microsoft Cloud Communicatie specialist
In een wereldwijd team met een 10.000+ gebruikers omgeving.

Wat ga je doen?
Als Microsoft Cloud Communicatie specialist ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van bestaande oplossingen en het implementeren van nieuwe oplossingen binnen de Cloud infrastructuur. Primair aandachtgebied voor deze specialist zijn alle communicatie en collaboratie services (zoals Exchange Online, Skype, Teams, SharePoint en OneDrive).

Je bent een specialist wat betreft cloud based infrastructuur projecten met Microsoft producten en diensten. Microsoft Office 365 heeft geen geheimen voor je en je beheerst en kent alle onderdelen van deze service. Je bent onderdeel van een wereldwijd team van specialisten waarbij de centrale aansturing plaatsvindt vanuit Nederland.

Het internationaal werken betekent een flexibele houding met betrekking tot werktijden en inzet. Je voelt je daarbij helemaal thuis en weet deze flexibiliteit zowel zakelijk als privé positief uit te nutten.

Je volgt de markt nauwgezet wat betreft vernieuwingen en je deelt deze informatie met collega specialisten. Daarbij fungeer je tevens als vraagbaak en kennisbank voor directe collega’s. Je organiseert technische meetings met de internationale collega’s en geeft leiding aan projecten. Je hebt een gestructureerde kennis, kunde en visie van de noodzakelijke architectuur die wereldwijd opererende bedrijven nodig hebben ter ondersteuning van hun communicatie en collaboratie diensten.

Je werkt aan diverse uitdagende projecten. Op dit moment zijn wij bijvoorbeeld bezig met de wereldwijde uitrol van een Unified Communication oplossing inclusief traditionele telefonie gebaseerd op Skype. Het strategisch inrichten van SharePoint als fundament voor samenwerken en het procesmatig inrichten van de noodzakelijke veiligheidsstructuren inzake de clouddiensten.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een teamspeler met doorzettingsvermogen die ook goed zelfstandig kan werken. Je hebt een passie voor nieuwe technieken en bent klantgericht. Je werkt pragmatisch en resultaatgericht. Jouw profiel: 
 • Hbo werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
 • Volledig op de hoogte van de Microsoft Modern Workplace service offering. Microsoft Cloud (Azure, Office365, Skype, Exchange Online, SharePoint);
 • Een breed kennisniveau op het gebied van PC, Server, netwerk, telefonie, security en SAAS applicaties;
 • Ervaring binnen complexe omgevingen en met 5000+ gebruikers omgevingen;
 • Ervaring met projectmatig werken (Prince2);
 • MCSA en MCSE certificering;
 • ITIL Certificering;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel Nederlands als Engels.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat bieden wij?
Onze visie is al snel onze passie geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Dag in dag uit. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Onze mensen krijgen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marieke van Herwerden, recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 2706 0689. 

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marieke van Herwerden
+31 (0)6 2706 0689
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Architect in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem