user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel Beheerder

Vacature Arnhem

Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN
  • Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Service Unit Studentzaken voor het team Functioneel beheer, zo spoedig mogelijk een 
 
Functioneel Beheerder  0,6 - 1,0 fte
“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

Wat zijn uw werkzaamheden?
Functioneel beheer is de verbindende schakel tussen onderwijsprocessen en de voor deze processen ondersteunende ICT-systemen. Functioneel beheer zorgt voor een ongestoord/ optimaal gebruik en ondersteuning van de gebruikers van deze ICT-systemen. Daarnaast is Functioneel beheer de logische partner van het Onderwijs bij het vertalen van de wensen/eisen vanuit het Onderwijs naar gewenste ICT-oplossingen. U werkt nauw samen met onderwijspersoneel, onderwijskundige adviseurs, interne- en externe ICT-leveranciers. 
U bent binnen het domein onderwijs medeverantwoordelijk voor het gebruiks- en wijzigingenbeheer voor de digitale leer omgeving.

U handelt de communicatie van en naar gebruikers/key-users af over het gebruik van de systemen ter ondersteuning van de onderwijsprocessen, zoals vragen, klachten, wensen of storingsmeldingen. U analyseert, ontwerpt en modelleert de werkprocessen en noodzakelijke ICT-faciliteiten die de bedrijfsprocessen ondersteunen binnen dit domein.
Daarnaast inventariseert u actief de informatiebehoefte vanuit de gebruikersorganisatie en komt in overleg met decentraal functioneel beheer tot een functionele vertaling van deze wensen. Gezamenlijk prioriteert u de wijzigingsverzoeken en dient deze in bij de leverancier(s).
U draagt bij aan het voorbereiden en uitvoeren van gebruikersacceptatietesten en het plannen en voorbereiden van de ingebruikname van nieuwe releases. U onderhoudt contacten met interne en externe leveranciers, het team ICT, decentraal functioneel beheer, onderwijskundige adviseurs en andere gebruikers. U begeleidt de decentraal functioneel beheerder bij acceptatietesten voor het in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten.
 

lees meer

Functie-eisen Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een hbo-werk- en denkniveau en kennis van digitale leeromgevingen. U hebt aantoonbare ervaring met functioneel beheer en kennis van en ervaring met geautomatiseerde onderwijsprocessen. U hebt kennis van BiSL en u bent bereid u verder te verdiepen in de BiSL methodiek. Verder bent u een volwaardige sparringpartner en deskundige op uw vakgebied voor de onderwijskundige adviseurs, decentraal functioneel beheer en ICT-leverancier. U kunt goed samenwerken en verbinden, plannen en organiseren, u bent klantgericht, initiatiefrijk en in staat zelfstandig te opereren. Daarbij weet u tegenstrijdige belangen met elkaar te verenigen en acceptabele oplossingen te vinden. Verder bent u flexibel, gedreven en stressbestendig.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.226 - € 3.635 p/m
Overige info Wat bieden wij u?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor één jaar, waarna verlenging mogelijk is. U wordt aangesteld in de functie van Functioneel Beheerder, niveau 3. Afhankelijk van uw kennis en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.226,54 (cao-hbo schaal 8) of maximaal € 3.635,26 (cao-hbo schaal 9) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholing en studiefaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Wim Visser (Hoofd Studentzaken Onderwijslogistiek), T 06 46 83 61 43.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Solliciteer online via de 'Solliciteer' button om uiterlijk vóór 31 juli 2018 online te solliciteren (via de sollicitatieknop onder aan in de vacaturetekst voor deze functie). 
U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer Visser. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met HanatWork, T (026) 369 16 71. 

Waar gaat u werken?
De Service Unit Studentzaken (SZ) maakt deel uit van het Service Bedrijf, waarin alle ondersteunende diensten van de HAN zijn gebundeld. Een onderdeel van Studentzaken is Functioneel Beheer. Het Functioneel beheer is onderverdeeld in de domeinen “Onderwijslogistiek” en “Onderwijs”. Binnen het domein Onderwijslogistiek valt het Functioneel beheer van Onderwijs logistieke processen:  aanmelding, uitschrijven, studievoortgang, roostering en planning en tentamen organisatie. Binnen het domein Onderwijs valt het Functioneel beheer van de processen leren, begeleiden, toets afname, inleveren en beoordelen. Functioneel beheer is de intermediair tussen het onderwijs en interne en externe ICT-leveranciers.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. HANatWork .
026) 369 16 71
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Functioneel beheerder in regio Arnhem
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem