user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder

in Arnhem

Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN
  • Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Functieomschrijving De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Service Unit Studentzaken voor het team Functioneel beheer, zo spoedig mogelijk een 
 
Functioneel Beheerder  0,6 - 1,0 fte
“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

Wat zijn uw werkzaamheden?
Functioneel beheer is de verbindende schakel tussen onderwijsprocessen en de voor deze processen ondersteunende ICT-systemen. Functioneel beheer zorgt voor een ongestoord/ optimaal gebruik en ondersteuning van de gebruikers van deze ICT-systemen. Daarnaast is Functioneel beheer de logische partner van het Onderwijs bij het vertalen van de wensen/eisen vanuit het Onderwijs naar gewenste ICT-oplossingen. U werkt nauw samen met onderwijspersoneel, onderwijskundige adviseurs, interne- en externe ICT-leveranciers. 
U bent binnen het domein onderwijs medeverantwoordelijk voor het gebruiks- en wijzigingenbeheer voor de digitale leer omgeving.

U handelt de communicatie van en naar gebruikers/key-users af over het gebruik van de systemen ter ondersteuning van de onderwijsprocessen, zoals vragen, klachten, wensen of storingsmeldingen. U analyseert, ontwerpt en modelleert de werkprocessen en noodzakelijke ICT-faciliteiten die de bedrijfsprocessen ondersteunen binnen dit domein.
Daarnaast inventariseert u actief de informatiebehoefte vanuit de gebruikersorganisatie en komt in overleg met decentraal functioneel beheer tot een functionele vertaling van deze wensen. Gezamenlijk prioriteert u de wijzigingsverzoeken en dient deze in bij de leverancier(s).
U draagt bij aan het voorbereiden en uitvoeren van gebruikersacceptatietesten en het plannen en voorbereiden van de ingebruikname van nieuwe releases. U onderhoudt contacten met interne en externe leveranciers, het team ICT, decentraal functioneel beheer, onderwijskundige adviseurs en andere gebruikers. U begeleidt de decentraal functioneel beheerder bij acceptatietesten voor het in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten.
 

lees meer

Functie-eisen Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een hbo-werk- en denkniveau en kennis van digitale leeromgevingen. U hebt aantoonbare ervaring met functioneel beheer en kennis van en ervaring met geautomatiseerde onderwijsprocessen. U hebt kennis van BISL en u bent bereid u verder te verdiepen in de BiSL methodiek. Verder bent u een volwaardige sparringpartner en deskundige op uw vakgebied voor de onderwijskundige adviseurs, decentraal functioneel beheer en ICT-leverancier. U kunt goed samenwerken en verbinden, plannen en organiseren, u bent klantgericht, initiatiefrijk en in staat zelfstandig te opereren. Daarbij weet u tegenstrijdige belangen met elkaar te verenigen en acceptabele oplossingen te vinden. Verder bent u flexibel, gedreven en stressbestendig.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.226 - € 3.635 p/m
Functioneel Beheerder
Score: 9.6
Stemmen: 13

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem