user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior Software Developer (.NET en/of C#)

in Amersfoort

Vicrea
 • Vicrea
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Junior Software Ontwikkelaar (.NET en/of C#)
Ben jij de Software Ontwikkelaar die ervoor gaat zorgen dat burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie optimaal met hun dienstverlening aan de slag kunnen? Wil jij werken met data en software oplossingen voor onze klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie is de net afgestudeerde ICT’er die wij zoeken?
Jij bent een ambitieuze, net afgestudeerde HBO-ICT’er. Je staat aan het begin van jouw carrière en kan niet wachten om te beginnen met een uitdagende baan. Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend. 

Hoe ziet het werk van een Junior Software Ontwikkelaar eruit bij Vicrea?
Als Junior Software Ontwikkelaar bij Vicrea kom je te werken binnen een scrumteam. De producten waar je aan werkt worden gebruikt in het hart bij diverse gemeentes, ministeries, utilities, uitvoeringsorganisaties, waterschappen en provincies. Daar zorgen ze voor een betrouwbare uitwisseling tussen verschillende systemen, zowel voor het interne applicatielandschap als met andere overheden en ketenpartners. Het volledige platform is voorzien van beheer- en raadpleegomgevingen op basis van moderne webtechnologieën. Naast het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten zal je ook de bestaande programmatuur onderhouden en wordt er verwacht dat je bijdraagt aan het waarborgen en verhogen van de kwaliteit van onze software. 

Binnen R&D werken we bij Vicrea in twee verschillende teams. Je kunt ingedeeld worden in het beheerteam of in het ontwikkelteam. Tijdens de start van een nieuwe sprint wordt er een verdeling gemaakt tussen het beheerteam en het ontwikkelteam. Als medewerker van het beheerteam sta je klaar voor vragen van al onze klanten en collega’s. Je gaat aan de slag met bestaande software en lost waar nodig bugs op. Jij bent het aanspreekpunt van het R&D team. In het beheerteam wordt er gewerkt volgens de KABAN-methode. Zodra je deel uit maakt van het ontwikkelteam ga je aan de slag met het verder bouwen en ontwikkelen van onze software. Samen met jouw collega’s maak je nieuwe en innoverende software voor Vicrea. Het ontwikkelteam werkt volgens de Scrum methode. Je zult afwisselend werkzaam zijn in beide teams.

Wat bieden wij een startende ICT’er?
 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Vicrea.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, goede pensioenregeling en een mobiele telefoon.
 • Ruimte voor ontwikkeling, gericht op het vergroten van je kennis en het trainen van je vaardigheden.
 • Leuke collega’s en een ambitieuze bedrijfscultuur. Naast het werk worden er game-avonden, borrels en teamuitjes georganiseerd.
 • Een functie met als standplaats Amersfoort

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van een Junior Software Ontwikkelaar?
 • Een afgeronde HBO ICT opleiding
 • Kennis van .Net en/of C#,
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Enthousiasme, ‘drive’ en ambitie
 • Proactief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Loyaliteit en teamgevoel

Zouden wij jouw nieuwe werkgever kunnen zijn?
Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Interesse?
Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via de ‘Solliciteer’ button. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Officer & Recruiter Renée de Nooij, via 06 22 850 586.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg