user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior system engineer - end user services

in Apeldoorn

Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving "Bij elkaar klikken of scripten voor een fysieke of virtuele client Windows of VMware én voor kantoormedewerkers of ontwikkelaars: ik kan gewoon alle kanten op. En werken in een team dat continu innoveert en meegaat in nieuwe ontwikkelingen technieken, dat verveelt natuurlijk nooit." René Kollen - System engineer end user services.

In jouw rol van junior system engineer ben je van begin tot eind betrokken bij projecten waarvan je ook daadwerkelijk het resultaat ziet. Je adviseert over oplossingen voor digitale werkplekken en randapparatuur, inclusief de toe te passen applicaties. Je ontwerpt, bouwt en test operating systems en client-serverapplicaties. Én je bent verantwoordelijk voor de vastlegging en documentatie van dat advies en de uitvoering ervan in processen, procedures en systemen.

Als junior system engineer houd je je dagelijks bezig met en bouw je steeds meer kennis en ervaring op over operating systems, policies, applicaties, hulpprogrammas, browsers (IE, Chrome, Firefox) en browsergerelateerde functies (settings plugins en policies), de generieke kantoorautomatiseringsproducten van Microsoft Server 2012R2 of hoger, Adobe, Plugins (JavaRuntime, Flash, Adobe), Open Source, Windows Server- en Client (fysiek en virtueel), Windows 7, 8.1.

Als je al over enige kennis van MS SQL-server, MCSA of vergelijkbare certificering beschiktof een MCSE certificaat al hebt behaald vormt dat een pre. Hetzelfde geldt als je nu al een Microsoft Office-specialist bent. Mogelijk beschik je al over kennis met betrekking tot vmWareHorizonvirtualisatiekennis (VDI), Powershell of ben je al bekend met scripting en heb je enige kennis van .NET programmeren.

Dat is me nogal niet wat en met die bagage ga jij wellicht op weg naar de rol van medior system engineer. Dus! Word jij de nieuwe collega van René? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Bertho vanden Ent, teammanager
 

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent in het bezit van een mbo 4-diploma, bij voorkeur in een relevante ICT-richting zoals (technische) informatica.
 • Je beschikt over 1 tot 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeurin een vergelijkbare functie of via een stage.
 • Je bent bereid om een hbo-diploma te behalen in de (technische) informatica: een intellectuele capaciteitentest op hbo-werk- en denkniveau is dan ook onderdeel van het selectieproces.
 • Je bent ervaren in het werken volgens het Agile-manifest en binnen een zelfsturend (scrum)team.

Jouw competenties?
 • Klantgerichtheid
 • Analyseren
 • Omgevingsbewustzijn
 • Plannen en organiseren
 • Voortgangscontrole

Wat vind jij nog meer belangrijk?
Je bent resultaatgericht en proactief. Je toont eigenaarschap en je durft van invloed te zijn. Je wilt kennis en kunde delen met collega's en je vindt het minstens zo belangrijk om ook jezelf te kunnen blijven ontwikkelen naar bijvoorbeeld de rol van medior system engineer.

Arbeids­voorwaarden
 • Salaris­niveau: schaal 8
 • Salaris­omschrijving:
 • De werkzaamheden in deze functie zijn ingedeeld in schaal 8 van het BBRA '84. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal 3286,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantie- en eindejaartoeslag. Bij het behalen van het hbo-diploma is doorstroom naar schaal 9 het doel evenals een vaste aanstelling bij de Belastingdienst.Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding.Wij bieden je een inwerkprogramma aan en afhankelijk van je opleiding en werkervaring een opleiding en/of training. Gedurende dit opleidingstraject is het niet mogelijk om in deeltijd te werken. Nadat je dit hebt afgerond en bij goed functioneren, word je aangesteld in vaste dienst. Mocht je het opleidingstraject niet succesvol afronden dan word je aanstelling bij de Belastingdienst beëindigd. De interne kandidaat die de verplicht te volgen opleiding niet succesvol afrondt, wordt teruggeplaatst naar zijn oorspronkelijke organisatieonderdeel en belast met werkzaamheden die gelijk of gelijksoortig zijn aan die van de oorspronkelijke functie.
 • Maand­salaris: Min €2.431 – Max. €3.286 (bruto)
 • Dienst­verband: Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
 • Contract­duur: -
 • Minimaal aantal uren per week: 32
 • Maximaal aantal uren per week: 36
Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand, waarna jouw sollicitatie conform geldende afspraken in beschouwing wordt genomen. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een (online) voorselectietest of een assessment maakt deel uit van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten). Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Meer over jouw toekomstige afdeling
De Directie Informatievoorziening (IV) heeft een integraal jaarplan. De voortbrenging en exploitatie wordt verzorgd door de onderdelen Informatiemanagement (IM), Centrum voor Applicatieontwikkeling en -onderhoud (CAO), Centrum voor Infrastructuur en Exploitatie (CIE) en IV- accent. De organisatie werkt voor de gehele Belastingdienst en heeft als doel de Belastingdienst optimaal te ondersteunen. Daartoe werkt IV met de business samen op basis van functionele gelijkwaardigheid. In onderling overleg wordt de prioriteitstelling vastgesteld, waarbij de eindverantwoordelijkheid steeds meer schuift richting de business.

Belastingdienst
Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen. Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven. Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent: bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen.

Contactpersonen
Voor meer informatie over deze vacature:
Bertho van den Ent, teammanager DWB
06 - 29 22 99 68

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:
René Abels, adviseur Werving & Selectie
06 - 11 58 69 82

Solliciteren?
Extern solliciteren
Belastingdienst nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via de 'Solliciteer' button verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Een ieder, ongeacht het geslacht, wordt uitgenodigd te solliciteren, tenzij anders vermeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.431 - € 3.286 p/m
Junior system engineer - end user services
Score: 9.6
Stemmen: 40

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn