user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT Service Manager (36 uur)

in Delft

Gemeente Delft
 • Gemeente Delft
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving IT Service Manager (36 uur)

Jouw functie
Weet jij de IT-behoeftes van onze klanten en leveranciers te vertalen naar optimale dienstverlening? Kun jij onze IT-processen en service managen, bewaken en stroomlijnen? Kom dan ons team versterken als IT Service Manager.

Als IT Service Manager treed je op als accountmanager voor onze gemeente en de klanten die wij bedienen. Dit zijn zowel interne als externe klanten, zoals een andere gemeente. Je bent de verbindende schakel op het gebied van IT dienstverlening tussen onze klanten en de IT organisatie. Je werkt in de eigen IT organisatie maar ook met externe leveranciers. Dit doe je op serviceniveau, waarbij de gemaakte contractafspraken centraal staan. Je bent het centrale aanspreekpunt voor zowel onze klanten als leveranciers en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening en stuurt daar op bij.

Enkele taken zijn:
 • Het samen met onze klanten en leveranciers opstellen van dienstverleningsafspraken en het actief bewaken en bijstellen van die gemaakte afspraken.
 • Het managen en stroomlijnen van verschillende ITIL-processen waar onze organisatie op is ingericht.
 • Het coördineren van storingen die zich voordoen. Je bent de contactpersoon voor alle gebruikers en zet de nodige taken uit bij de juiste mensen en leveranciers, zodat storingen worden opgepakt en je zorgt voor een snelle oplossing en afhandeling.
 • Je bent contactpersoon voor de gebruikersorganisatie, de leveranciers, andere betrokken afdelingen en het management bij de IT-vraagstukken.
 

lees meer

Functie-eisen Jouw drang naar technische vernieuwing is groot. Je hebt dan ook technisch inzicht in systemen en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de IT-branche.
Je weet hoe gemeentelijke processen werken en hoe jij je hierin kunt manoeuvreren.
Tegenstrijdige belangen kun je in balans brengen, waarbij je prioriteiten stelt en inzicht hebt in communicatieverbanden. 
Je kunt op abstract niveau over verschillende disciplines nadenken en hebt gevoel voor gegevensbeveiliging.

Daarnaast:
 • Beschik je over een afgeronde HBO- of WO-opleiding Informatica/Informatiekunde en heb je ervaring op het gebied van management;
 • Heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare managementfunctie;
 • Bezit je de nodige kennis van ITIL;
 • Heb je aantoonbare affiniteit en ervaring met gemeentelijke informatievraagstukken;
 • Ben je bekend met Lean-technieken;
 • Durf je collega’s en klanten op de juiste manier aan te spreken op de gemaakte dienstverleningsafspraken.

Wat we bieden
Wat kun je van ons verwachten?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.225,-- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal10).

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof.
Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot:
Je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft.
Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad.
De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Contact
Wil je eerst meer weten over deze vacature voordat je solliciteert? 
Neem dan contact op met Peter van den Hoogen (Afdelingshoofd IT) via 06 5398 6048.

De dynamiek van Delft vraagt om professionals met initiatief en ambitie.
Ben jij een aanspreekpunt voor onze klanten en kun je onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen?
Solliciteer dan op deze functie door je cv en motivatie te uploaden via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Delft, IT specialist, Account manager IT, Management.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

maximaal € 4.225 obv 36 uur
IT Service Manager (36 uur)
Score: 8.8
Stemmen: 49

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft