user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT Projectmanager

in Hilversum

NCOI
 • NCOI
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving IT Projectmanager
32 – 40 uur
Standplaats: Hilversum

De IT afdeling binnen NCOI Groep is in beweging. Wij helpen de organisatie een professionaliseringsslag te maken en vinden dat wij hier een voorttrekkers rol in hebben. Er zijn veel positieve veranderingen gaande waarbij de hele afdeling met Projectmanagers en Business Analisten de wil toont om er samen voor te zorgen dat IT bij NCOI de business op een efficiënte en voorspelbare manier kan blijven ondersteunen. Wil jij deel uitmaken van deze veranderingen en wil jij je steentje bijdragen in een dynamische omgeving, dan pas jij bij NCOI! 

De functie
Als IT Projectmanager ben je de verbindende kracht bij de realisatie van overkoepelende projecten op het gebied van IT en informatiemanagement binnen NCOI. Het is jouw ambitie om samen met de diverse afdelingen van NCOI veranderprojecten tot een organisatie breed gedragen resultaat te leiden. Je zult een voorname rol spelen in het project Falcon waarmee een nieuw applicatielandschap wordt geïntroduceerd met technieken als webservices, Azure, Mendix, Big Data etc.

Als IT Projectmanager
 • Ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijkertijd;
 • Plan je elk project waarbij je rekening houdt met onze projectkalender en de interne bezetting;
 • Zorg je ervoor dat alle projectteamleden precies weten wat van hun verwacht wordt en wanneer;
 • Manage je de voortgang van projectstart tot eind;
 • Voel je je comfortabel op zowel werkvloer als C-level;
 • Zorg je dat je onze business begrijpt, zodat je een volwaardig gesprekspartner bent;
 • Evalueer je jouw projecten en borg je de resultaten in bedrijfsvoering.

lees meer

Functie-eisen De ideale kandidaat voor deze vacature heeft +/- 5 jaar ervaring als eindverantwoordelijke voor IT Projecten. Door jouw ervaring met veranderprocessen, sterke communicatieve vaardigheden én organisatorische kwaliteiten, maak je deze functie tot een succes. 

Bovendien beschik je over:
 • Minimaal een HBO diploma bijvoorbeeld in de richting van IT;
 • Ervaring met softwareontwikkeling in een Agile omgeving;
 • Ervaring met de aansturing van externe leveranciers;
 • Ervaring met veranderprocessen binnen een dynamische organisatie;
 • Ervaring met RAD is een pré
 • Een zelfstandige en assertieve persoonlijkheid.

Jouw team
Je maakt onderdeel uit van het team Projectmanagement en rapporteert aan de Manager Projectmanagement en Business Analyse . Je zult daarnaast nauw samenwerken met de overige IT afdelingen en de leveranciers. 

De organisatie
Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen. 

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland. 

Ons aanbod
Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een inspirerende werkcultuur. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk/privé verhouding. En met een arbeidsvoorwaardenpakket waarmee we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. De salarisrange voor deze functie is € 4700 - €5300,- bruto per maand obv 40 uur, afhankelijk van het ervaringsprofiel.

Meer informatie
Het is de combinatie van soms zelfs tegengestelde waarden, die het werken bij NCOI zo uniek maakt. De combinatie van enorme ambitie aan de ene kant en een nuchtere werksfeer aan de andere. Van groei en commercieel succes én van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Van een hechte groepsorganisatie én van sterke, afzonderlijke merken.

Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je motivatie plus een CV naar Lieke Janssen via de online “Solliciteer” button.

Deze functie valt in schaal 11 en onder de NCOI Arbeidsvoorwaarden. Je kunt reageren via plein door je CV en motivatiebrief te uploaden. Informeer bij een interne sollicitatie eerst je leidinggevende, voordat je je sollicitatie daadwerkelijk verstuurt. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Parttime, Hilversum, Projectmanagement, IT applicaties. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.700 - € 5.300 p/m
IT Projectmanager
Score: 9.2
Stemmen: 18

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hilversum