user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatieconsultant ERP

in Gouda

BAM Infra
 • BAM Infra
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Help jij BAM de transitie naar de digitale enterprise vorm te geven en te realiseren? Heb jij ervaring, affiniteit en ambitie in het ERP domein met financiële,- en inkoop processen, urenregistratiesystemen en de applicaties die deze processen ondersteunen? Ben jij de volgende nieuwe collega voor de afdeling Informatie Management?

Voor ons hoofdkantoor in Gouda zijn wij op zoek naar een Applicatieconsultant ERP. 

Wat ga je doen?
BAM zet binnen het ERP domein in op betrouwbare en efficiënte processen Als Applicatieconsultant ERP draag je bij aan de verdere doorontwikkeling van dit domein. Met jouw kennis van deze processen en applicaties help jij BAM Infra Nederland de toekomst in. 

Wij hebben binnen BAM Infra Nederland de intentie om voorop te lopen bij digitalisering door gebruik te maken van de modernste platformen en applicaties. Dit zie jij dagelijks vanuit je rol als applicatieconsultant terugkomen. De BAM Infra Nederland ERP processen worden ondersteund door een professioneel en modern applicatielandschap, waaronder SAP (S/4HANA), waarvoor nu een groot organisatie breed implementatie traject loopt. Voor onze Inkoop processen en onze urenregistratieprocessen t.b.v. de BAM Infra projecten en afdelingen hebben we eigen applicaties (in Mendix).

Vanuit je rol als applicatieconsultant draag je bij aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van deze applicaties. Je bent continu bezig om de processen te optimaliseren en nieuwe ontwikkelingen te realiseren. Daarnaast voer je beheer werkzaamheden uit en ondersteun je de eindgebruikers. Je werkt hierin nauw samen met collega’s uit de eindgebruikers en binnen de IT keten ook met de collega’s van BAM Groep ICT. Je gaat aan de slag binnen het ERP team van de afdeling Application Services van Informatiemanagement. Het team werkt ERP breed, waarbij de focus voor de nieuwe collega vooraleerst zal liggen op het Inkoop domein, waar een aantal grote ontwikkelingen spelen. Bij onze BAM projecten is inkoop uiteraard een grootschalig en bedrijfskritisch proces. We zijn op weg een meer wendbare en voorspelbare IM organisatie en IT keten te worden, gebaseerd op Agile en DevOps principes.

Wat worden je belangrijkste resultaat gebieden? Hoe ziet je rol er uit tijdens een project?
 • Intensieve samenwerking met en ondersteuning van key-users en product-owners uit de business.
 • Functionele en Technische ondersteuning, ontwikkeling, integratie, verbetering en innovatie van bedrijf kritische ERP applicaties, vooraleerst met name binnen het Inkoop domein.
 • Plannen, bewaken en uitvoeren van de roadmap van ERP applicaties;
 • Uitvoeren beheer taken, gebruikersondersteuning en gebruikerstrainingen;
 • Mede vormgeven van onze wendbare en voorspelbare organisatie via de Agile en DevOps principes.
 • Je bent dus nauw betrokken bij de gezamenlijke ontwikkeling van de ERP processen en applicaties, samen met de business en Informatie Management collega’s en andere betrokkenen. Je bent actief op zoek naar verbinding en samenwerking tussen partijen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting Business & ICT, Wiskunde of Informatica;
 • Je hebt functionele en technische kennis en ervaring op het gebied van ERP;
 • Je hebt functionele en technische kennis en ervaring op het gebied van Inkoop processen en applicaties;
 • Onze inkoop systemen zijn een integraal onderdeel van onze kritische bedrijfsprocessen. Kennis en ervaring met dit domein is dan ook een must.
 • Je hebt een praktische hands-on instelling;
 • Je hebt ervaring in een beheer- en onderhoudsomgeving;
 • Je staat voor professionaliteit, deskundigheid, samenwerking en innovatie. Je bent altijd op zoek naar verbetering.
 • Je bent een zelfstandige zelfstarter en bovenal een team player.
 • Je bent communicatief sterk, hebt het vermogen om goed te luisteren naar de business, durft kritische vragen te stellen en vraagt door waar anderen stoppen.
 • Je bent analytisch, een netwerker en conceptueel sterk.
 • Je standplaats is Gouda, maar je hebt geen bezwaar tegen mobiliteit.
 • Kennis van PRINCE2 en ITIL processen is een pré.
 • Daarbij zijn we op weg om een meer Agile en DevOps organisatie te worden en deze ervaring is dus een pré.
 • Je bent breed inzetbaar op de taken in het team: informatieanalyse, ontwerp, specificaties, user stories en use cases, ontwikkelen/configureren, deployment en beheer en gebruikers support.
 • Je bent een speler die zich thuis voelt op een dynamisch speelveld met een intrinsieke motivatie om continu te ontwikkelen en te verbeteren.

Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

Over ons
BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid 
netwerk van vestigingen.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Applicatieconsultant ERP
Score: 9.8
Stemmen: 14

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda