user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Functioneel applicatiebeheerder

Vacature Geldrop

Ananz
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor Ananz zijn we op zoek naar een enthousiaste
Functioneel Applicatiebeheerder

Functieomschrijving

Als functioneel applicatiebeheerder bij Ananz ben je werkzaam in een afwisselende functie die zich bevindt op het snijvlak van zorg en ICT. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting, invoering, beheer en onderhoud van het ECD (elektronisch cliëntendossier) en cliëntportaal.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:
 • Het meedenken met gebruikers en de gebruikers stimuleren en ondersteunen bij het gebruik
 • van de applicatie.
 • Het inhoudelijk sturing geven aan de groep van key-users. Je initieert het key-usersoverleg en de noodzakelijke scholing.
 • Het bijhouden en testen van nieuwe releases en implementeert deze.
 • Het optimaliseren van de processen en de vertaling hiervan naar het ECD en cliëntportaal.
 • Het deelnemen aan projecten.
 • Het beheren van de autorisatiestructuur van de applicatie.
 • Het beheren van systeemdocumentatie, handleidingen en testscenario’s.
 
Je werkt op tactisch en operationeel niveau nauw samen met verschillende afdelingen binnen Ananz. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de applicatie optimaal afgestemd is op de bedrijfsprocessen, zodat deze maximaal bijdraagt aan het behalen van onze doelstellingen.
 

lees meer

Functie-eisen Functie eisen
We nodigen je van harte uit te solliciteren als je beschikt over een HBO-diploma aangevuld met 2 tot 3 jaar werkervaring als functioneel applicatiebeheer. Je hebt ruime kennis opgedaan van bedrijfs- en/of zorgprocessen en applicaties. Je bent, naast een uitstekend procesdenker, een zeer toegankelijke persoonlijkheid. Je bent in staat om gebruikers geduldig en duidelijk te ondersteunen in het (leren) werken met de applicatie. Affiniteit en enige ervaring met de gebruikersgroep (zorgmedewerkers en behandelaars) geniet de voorkeur. Verder ben je pragmatisch, resultaatgericht en beschik je over een sterk analytisch vermogen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ananz, bestaande uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze, is onderdeel van de St. Anna Zorggroep. Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen speelt Ananz in op de individuele behoefte van iedere cliënt. Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van cliënten te bewaren en hen zelf de regie te laten behouden, samen met de mantelzorger. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van de oudere mens. We staan klaar voor onze cliënten op de momenten die ertoe doen. Samen met onze cliënten en mantelzorgers en op persoonlijke wijze zoeken we naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

min. € 2.373,63 – max. € 3.444,48 bruto per maand
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Ben jij onze nieuwe collega met passie voor het vak! 
Wij bieden je een uitdagende baan als functioneel applicatiebeheerder voor gemiddeld 24 uur per week.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie ingeschaald in salarisschaal 50 (min. € 2.373,63 – max. € 3.444,48 bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Contactinformatie
Voor informatie omtrent deze functie mag je contact opnemen met Rosanne Huijbregts, zorgmanager of met Janneke Wils, functioneel applicatiebeheerder beiden te bereiken via telefoon 088-567 77 00.

Heb je vragen over het selectieproces dan mag je contact opnemen met Iris van Rooij, recruiter AnnaWerkt - Select, telefoon 040 – 286 47 43.

In dit jouw nieuwe baan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren – t/m vrijdag 2 februari 2018 - via de 'Solliciteer' button. Je motivatiebrief mag je richten aan Rosanne Huijbregts.

De 1e selectiegesprekken staan gepland op dinsdagmiddag 13 februari 2018.

Om in dienst te treden bij het Ananz, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te
overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten
voorrang

lees meer

Contactpersoon Iris van Rooij
040 - 286 47 43
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Applicatiebeheerder in regio Geldrop
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Geldrop