user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medior Full-stack developer

in Apeldoorn

Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Standplaats Apeldoorn
Reageren voor 22 november
Vacaturenummer 934056
Plaatsingsdatum 24 oktober 2017

Ben jij een full-stack developer met hart voor UI-design? Zet je je graag in voor een betere dienstverlening aan burgers en bedrijven? Ben jij helemaal op je plek in een scrumteam dat in snelle sprints innovatieve oplossingen creëert? Ben jij de nieuwe medior full-stack developer van het Center of Excellence (CoE) Maatwerk van de Belastingdienst?

Jouw team, CoE Maatwerk, is onderdeel van IV-accent. IV-accent versnelt IV-processen en ontwikkelt nieuwe applicaties om de dienstverlening van de Belastingdienst te verbeteren. Het werk is innovatief en resultaatgericht, de cultuur snel en wendbaar. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. IV-accent is een lerende organisatie met professionele medewerkers die zelfstandig handelen in lijn met onze missie en ambitie.

Als medior full-stack developer lever je een bijdrage aan een moderne geautomatiseerde ondersteuning voor de Belastingdienst. Hiervoor realiseer en integreer je maatwerkapplicaties. Samen met de business en andere teams maak jij je sterk voor de realisatie en exploitatie van vernieuwende oplossingen voor de organisatie.

Samen met je collega´s van CoE Maatwerk realiseer je zowel maatwerk- als generieke applicaties. Hierbij werk je met de nieuwste, state-of-the-art technieken. Zo gebruiken we voor de front-end onder meer Angular en AngularJS. Daarnaast maken we gebruik van Java, Javascript en TypeScript. Met Robot Framework worden de applicaties geautomatiseerd getest.

Binnen CoE Maatwerk werk je volgens scrum als DevOps Engineer. In sprints van 2 weken realiseer je de wensen van de product owners. In samenspraak met de business worden de applicaties niet alleen ontwikkeld, maar ook (indien gewenst) na iedere sprint in de productieomgeving geïnstalleerd.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
 • Je hebt een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting van informatica, en bent gemotiveerd om door te groeien.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een relevant expertisegebied, bijvoorbeeld in een rol als developer of engineer.
 • Je hebt kennis van en ervaring op het gebied van front-end development met Angular (of AngularJS), HTML5 en SCSS.
 • Je hebt kennis van en ervaring op het gebied van back-end development met JAVA.
 • Je hebt ervaring met het werken in een zelfsturend (scrum)team.
 • Je hebt ervaring met het analyseren van (IT-)vraagstukken.
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van startende professionals in hun ontwikkeling.
 • Kennis van UI-design (grafisch en interactie) is een pré.

Jouw competenties?
 • klantgerichtheid
 • analyseren
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken
 • flexibiliteit

Wat vinden we nog meer belangrijk?
Jij hebt een proactieve houding en toont het nodige initiatief. Hoofd- en bijzaken scheiden en balans vinden tussen effectiviteit en efficiency is voor jou vanzelfsprekend. In een dynamische omgeving. Tot slot zie je de meerwaarde in van het delen van kennis met je collega´s en vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden
 • Salarisniveauschaal 10
 • Maandsalaris Min €2.519 – Max. €4.049 (bruto)
 • Dienstverband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
 • Minimaal aantal uren per week 32
 • Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Interesse?

Solliciteer nu via de 'Solliciteer' button.

Bijzonderheden

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand, waarna jouw sollicitatie conform geldende afspraken in beschouwing wordt genomen. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Selectiegesprekken vinden wekelijks plaats op donderdagmiddag tussen 13:00 en 16:30 te Apeldoorn. De gesprekken nemen twee uur in beslag. Eén uur is gericht op competenties en jouw fit met het team. Het andere uur betreft een technisch inhoudelijk interview.

Een assessment maakt deel uit van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten). Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.519 - € 4.049 p/m