user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Applicatiebeheerder Publiekszaken

in Wageningen

Gemeente Wageningen
 • Gemeente Wageningen
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Vacature Applicatiebeheerder Publiekszaken

voor 36 uur per week


Onze organisatie moet slim en innovatief in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen. We doen dit zoveel mogelijk samen met de stad. Het vertrekpunt voor ons handelen is Wageningen met zijn inwoners, instellingen en bedrijven. Hiervoor zoeken wij proactieve mensen die resultaatgericht zijn. Mensen die verantwoordelijkheid pakken, flexibel en ondernemend zijn.
Bij Informatisering & Automatisering is de uitdagende en veelzijdige functie van applicatiebeheerder Publiekszaken vacant. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste collega met kennis van de applicaties die we gebruiken.

Waar kom je te werken?
Informatie & Automatisering is onderdeel van het Bedrijfsvoeringsproces en werkt aan de instandhouding en innovatie van de ICT infrastructuur. Met onze I&A collega’s zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en de exploitatie van de geautomatiseerde Wageningse informatievoorziening voor het gemeentelijk gebruik en toepassingen. Het gaat dan onder meer om kern- en basisregistraties, in- en externe dienstverlenende systemen en voor de bedrijfsvoering van de gemeentelijke organisatie.

Wat ga je doen? 
Als applicatiebeheerder verzorg je het inhoudelijk beheer en onderhoud van de applicaties voor Publiekszaken. Je bent de contactpersoon voor incidenten en problemen en je verhelpt de eerste verstoringen. Ook ondersteun je bij het structureel oplossen van problemen. Daarnaast zorg je dat de applicaties op de juiste wijze gebruikt worden, onder meer door kennisoverdracht naar de gebruikers. Je test nieuwe functionaliteiten, maakt testplannen en je coördineert gebruikerstesten.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij?
 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van (Centric) applicaties voor Publiekszaken, zoals
 • BRP (Key2Burgerzaken)
 • Betalingssysteem (Key2Betalen)
 • Begraafplaatsbeheersysteem (Key2Begraven)
 • Documentgenerator (MDU)
 • Verkiezingen (OSV, ISS)
 • Kennis van van Cognos, Key2DDS, Qmatic en SQL is een pre.
Je bent een stevige, analytische professional die in staat is samen met collega’s de informatievoorziening binnen onze organisatie en de dienstverlening naar de stad te versterken. Je onderhoudt gemakkelijk relaties en kan snel schakelen tussen proces en inhoud. Je werkt integraal en doelgericht aan resultaten en weet dit op een efficiënte wijze te doen.

Wat kun je van ons verwachten?
De gemeente Wageningen maakt momenteel de omslag naar een ander en vooralsnog tijdelijk procesgericht werkmodel. Je krijgt hierin veel ruimte om zelfstandig te werken met de daarbij behorende verantwoordelijkheden.
Wij besteden continue aandacht aan de kwaliteit van onze interne en externe samenwerking waarbij we elkaar en onszelf willen inspireren en uitdagen. Ook vinden wij dat de gewenste flexibiliteit wordt versterkt door permanent invulling te geven aan zowel individueel als collectief groeien en leren.

Wij bieden een dienstverband voor vooralsnog één jaar. De werkzaamheden van applicatiebeheerder zijn indicatief gewaardeerd in schaal 9 (medewerker systemen II). Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, maximaal € 3.590,00 bruto (bij 36 uur per week). Verder kent de gemeente goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals variabele werktijden, mogelijkheid om zorg en werk te combineren, deelname aan de fiscale woon-werkverkeerregeling, aan- en verkoop verlofuren, fietsplan, thuiswerken, een smartphone die je ook privé kunt gebruiken, eindejaarsuitkering.

Hoe kun je reageren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerwin Donkers, telefoon 0317 492601. Als je wilt solliciteren, stuur dan een brief met CV naar ons via de 'Solliciteer' button of naar Postbus 1, 6700 AA Wageningen. 
De inzendtermijn sluit op 19 oktober 2017.

Deze vacature is gelijktijdig in- / extern open gesteld. Eventuele interne kandidaten van de gemeente Wageningen worden met voorrang uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

maximaal € 3.590,00 bruto