user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature SAP EWM Consultant

in Zwaagdijk-Oost

Action
 • Action
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving Dienstverband
(Fulltime 38u)

“Extended Warehouse management is ontworpen voor grote en complexe distributiecentra. Ons distributie netwerk groeit hard en vraagt om een professionalisering slag. Daar kunnen we jouw expertise op het gebied van (E)WM goed bij gebruiken. Jouw internationale rol is bepalend voor het inrichten van SAP EWM in onze bestaande en nieuwe distributiecentra. 

Wat je dagelijks gaat doen 
Binnen jouw expertise ben je veelzijdig en internationaal flexibel inzetbaar. Van het inrichten, uitrollen en beheren van SAP EWM modules tot het aansturen van externe partijen en processen. Je bent een waardevol onderdeel binnen ons SAP beheer team. Jouw inzet zorgt voor een slagvaardige vertaling van onze business requirements naar applicatie requirements. Je signaleert problemen, inventariseert en vertaalt de wensen  van de business naar de SAP EWM oplossing. 

lees meer

Functie-eisen Wat kenmerkt een SAP EWM Consultant bij Action 

Je hebt een duidelijke visie en weet deze tot uitvoer te brengen. Een goed resultaat is zeer belangrijk voor je. Je bent proactief en maakt makkelijk een vertaling van de wensen van de business naar effectieve SAP oplossingen. Je maakt daarbij gebruik van je sterke communicatie skills. Een positieve houding ten opzichte van verandering en innovatie is hierbij essentieel.

En verder:
 • HBO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur 5+ jaar ervaring in een vergelijkbare rol. In ieder geval minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare rol aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de IT
 • Uitgebreide kennis en ervaring met SAP LES (WM, TRM) waarbij ervaring met SAP (E)WM een grote pré is
 • Ervaring met SAP Retail is een pré
 • Ervaring binnen of affiniteit met logistiek en/of de retail branche
 • SAP LES/(E)WM certificering
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift. Frans en Duits is een pré


Dit bieden wij jou als SAP EWM Consultant bij Action 

Wekelijks openen wij winkels in binnen- en buitenland. De groei van ons IT distributie netwerk ondersteunt onze succesvolle en razendsnelle ontwikkeling. In de rol van EWM consultant heb jij een afwisselende baan in een sterk dynamische en internationale omgeving. Je krijgt de kans je te ontwikkelen tot inhoudelijk specialist en je levert een cruciale bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze ICT afdeling. 

Arbeidsvoorwaarden
 • Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek
 • Bonusregeling o.b.v. persoonlijke – en bedrijfsdoelstellingen
 • Een laptop en een telefoon
 • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Klaas Groot (IT Business Application Manager). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met onze recruiter Sophie Gelderman. Beiden zijn te bereiken via 0228-565080. (Solliciteren kan alleen online via de ‘Solliciteer’ button)

Ben jij toe aan een IT uitdaging en wil jij meebouwen aan de toekomst van de succesvolle en snelst groeiende discounter van Europa?

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Zwaagdijk-Oost, SAP Consultant, IT-Experte.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Action heeft filialen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Het grootste, en voor de klant bekendste onderdeel van ons bedrijf, zijn natuurlijk de winkels van Action. Deze worden ondersteund door het distributiecentrum en het hoofdkantoor in Zwaagdijk-Oost (Nabij Hoorn, Noord-Holland).

Het sterk wisselende assortiment van Action is breed en ondiep en loopt uiteen van huishoud, kantoorartikelen, cosmetica, food, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf. Wekelijks komen in onze winkels zo’n 100 tot 150 nieuwe artikelen binnen. Aarzelen om te kopen betekent vaak een gemiste kans. Grootschalige inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur zorgen voor superlage consumentenprijzen. Het snel wisselende artikelpakket in combinatie met een uitgekiend vast assortiment en lage prijzen, zorgt voor een grote binding met de consument. Fun, prijs en kwaliteit maken dat vele consumenten Action meerdere keren per week bezoeken.

In logistiek opzicht werkt de formule van Action als een supermarktketen, met 100% eigen distributie vanuit het distributiecentrum naar de winkels toe. De totale oppervlakte van het DC is op dit moment 100.000 m2, ruim 16 voetbalvelden groot. Onze filialen worden dagelijks bevoorraad, gemiddeld 25 rolcontainers per filiaal per dag. Meer dan 50 miljoen dozen gaan per jaar op transport naar de winkels. Op topdagen zijn dit er 200.000 per dag, drie per seconde, wat resulteert in zeven rolcontainers per minuut.

Action opent gemiddeld iedere maand twee nieuwe winkels. De snelle groei maakt Action een organisatie met een razendsnelle ontwikkeling. Er worden dagelijks enorme aantallen artikelen verwerkt en beslissingen worden daarom snel genomen. Dit alles in een goede werksfeer met de‘getting things done’-mentaliteit:

• Samenwerken in plaats van rapporteren aan elkaar
• ‘Nee’ bestaat niet, het ‘ja’ wordt hoe dan ook ingevuld
• Het is hard werken, maar wel met elkaar en voor elkaar
• Wanneer je denkt dat het beter kan, laat dit dan vooral zien!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Marktconform