user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vereniging Eigen Huis zoekt Medewerker ICT support te Amersfoort

in Amersfoort

  • Vereniging Eigen Huis
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Medewerker ICT Support (40 uur per week)
Standplaats; Amersfoort


Binnen de afdeling ICT ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning aan medewerkers van Vereniging Eigen Huis op het gebied van automatiseringssystemen en telefonie in de breedste zin van het woord. Ook adviseer je medewerkers van de vereniging over apparatuur en software, zowel telefonisch als op de werkplek. Daarnaast bied je ondersteunende automatiseringsdiensten aan onze externe bouwkundigen. Deze diensten bestaan uit het op afstand onderhouden van de apparatuur en software. Je onderhoudt contacten met leveranciers en richt nieuwe systemen in.

lees meer

Functie-eisen
  • Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige, servicegerichte en probleemoplossende persoonlijkheid.
  • Je hebt minimaal een MBO opleiding en enkele jaren relevante werkervaring.
  • Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft besturingssystemen en MS-Office en affiniteit met netwerken en ICT-Infrastructuren.
  • Je bent een doener, resultaatgericht, secuur, en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis initiatief.
  • Je bent proactief, weet verbetervoorstellen helder te formuleren en kan werken onder druk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Vereniging Eigen Huis komt op voor de belangen van (toekomstige) eigenwoningbezitters. Dat doen we door belangenbehartiging, informatie en praktische diensten effectief te combineren voor onze ruim 686.000 leden. Strijdbaar, betrokken en deskundig zijn de waarden waar wij voor staan. We hoeven geen winst te maken, maar zijn wel resultaatgericht. De bedrijfscultuur is open en medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid.

De afdeling
De afdeling ICT draagt zorg voor de geautomatiseerde informatievoorziening van Vereniging Eigen Huis en bestaat uit twee onderdelen: beheer en ontwikkeling.
Wij beheren een modern computernetwerk en zijn voortdurend bezig met vernieuwingen ten behoeve van de advisering aan onze leden en de interne medewerkers. Daarnaast ontwikkelen wij samen met externe partijen software voor eigen gebruik.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden