line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Oracle DBA, Database en Applicatie Ontwerp, PLSQL programmeur, Java programmeur

DeveloperDatabasebeheerder (DBA)

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • Universitair
  • Senior niveau
  • Freelance
  • 40 uur p/w
  • Staat open voor een baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Persoonlijke vaardighedenX is een gedreven IT’er en werkzaam sinds 1988 als Oracle systeemontwikkelaar en Oracle DBA. In 1993 behaalde hij het AMBI-Master diploma Systeemontwikkeling. Verder beschikt hij over de Oracle certificeringen OCP Oracle DBA voor Oracle9i/10g/11g en behaalde hij in 2014 bij de Open Universiteit de Java-1, Java-2 en OO-Design vakken.

X is een generalist in systeemontwikkeling een specialist op het gebied van Oracle databases en datamanagement. Hij is in staat om een hoog abstractie- en overzichtsniveau af te wisselen met diepgaande en oplossingsgerichte ontwerp- en programmeerwerkzaamheden. Daarnaast beschikt hij over goede communicatieve vaardigheden en is hij een goede adviseur.Samenvatting werkervaringIn de eerste twintig jaar van zijn loopbaan heeft X deelgenomen aan diverse ontwikkel- en databasebeheer projecten. Vanuit deze brede ervaring vervult hij vaak een intermediaire rol tussen de werkvelden (systeem)architectuur, systeemontwikkeling, database-ontwerp en database-implementatie. Verder werkte hij als coach voor Oracle DBA's. Gedurende 2007 heeft hij als teamleider een DBA-team opnieuw vormgegeven en intensief begeleid.

In 2008 heeft hij binnen Delta Lloyd een groot ontwikkelproject ondersteund, processen begeleid rond het gebruik van een uitbesteedde productieomgeving en onderzoek verricht naar de toepassing van de Oracle SOA-suite voor het ontwikkelen van web-services.

..
Taalvaardigheid Nederlands, Engels
Rijbewijzen Auto (B)
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare ICT kandidaten in regio Houten Bekijk alle 374 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers