line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Support Medewerker, Werkplek beheerder, Servicedesk medewerker. Medewerker Beheer ICT

SysteembeheerderWerkplekbeheerderICT Support

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • MBO niveau 3
  • Medior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract / Detachering / Freelance / Traineeship
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio In 2017 heb ik de opleiding Medewerker Beheer ICT afgerond aan het Graafschap College te Doetinchem. Gezien mijn persoonlijke situatie destijds was ik direct op zoek naar werk na deze 2,5 jaar durende studie. Gezien de vraag naar ICT'ers op mijn niveau, in die tijd, ben ik genoodzaakt geweest om eerst werk te zoeken in sectoren waarin ik in het verleden ook werkzaam ben geweest en tevens ook voor opgeleid ben. Hobbymatig ben ik altijd actief geweest in ICT door middel van advies en praktische vraagstukken en problemen voor vrienden en familieleden op te lossen.

Nu mijn persoonlijke situatie het toelaat om weer werk te zoeken in de ICT en daarbij een gerichte opleiding voor bij aan te gaan, ga ik hier ook mee vol aan de bak. Ik beschik over een analytisch en relativerend denkvermogen, ik denk in oplossingen, waar deze zich ook moge bevinden. 'Out of the box' denken en doen is voor mij geen mysterie. Mede ook door mijn achtergrond ben ik een praktijkmens en pak ik graag aan. Problemen oplossen en mensen helpen geeft mij altijd een zeer goed gevoel. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog een opleiding en cursussen erbij nodig heb om mijn kennis en vaardigheden binnen de ICT naar een hoger niveau te brengen. Gezien mijn interesse en leergierigheid in de ICT ben ik dit dan ook meer dan bereid te doen.
Taalvaardigheid Nederlands, Engels, Duits
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare ICT kandidaten in regio Zeddam Bekijk alle 73 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers